|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: marčevke2011
30.8.2010 22:05:28   
5ra8
Midva sva rekla da bova počakala do konca. user posted image ampak dec ze kr jajčke vid user posted image user posted image

Dej še men predlagaj najo za frendico plis user posted image na fb mislm.

Našega sončka smo dočakali 09.03.2011 ob 19.39!

(odgovor članu _sanja_*)
Neposredna povezava do sporočila: 2226
30.8.2010 22:29:57   
_tina

IZVIRNO SPOROČILO: 5ra8

IZVIRNO SPOROČILO: _tina

Zame tudi nimate kaj zgrešit _tina:tina

Kaj pa če bi naredile en profil marčevke 2011? po moje bi bilo fajn.

zdej pa grem dat spet malo princesko.

jst sm prej za to da se nardi grupa marčevke 2011 pa je. bom mal pogledala da bi to uštimala.

sm narfdila in poslala invajte ktere mam med frend

jaz bi tud invate user posted image

(odgovor članu _sanja_*)
Neposredna povezava do sporočila: 2227
30.8.2010 22:35:50   
5ra8

jaz bi tud invate user posted image

dej mi na zs sporoč fb user posted image

(odgovor članu _tina)
Neposredna povezava do sporočila: 2228
30.8.2010 23:30:39   
cekinka
Dober večer!

A že spite???? user posted image Jaz se odpravljam, še prej pa sem rekla da vas malo pozdravim.

Čestitam vsem za dobro opravljene NS. Mi smo jo tudi super odpravili, dobili slikce, cd user posted image Tako  lepo je videt...lahko bi dve uri tam gledal. Veliki smo 6,4 cm, srček nam bije 161 na minuto, tveganje je 1:8764. Je bil pa mali otroček tako poskočen, pa pil je plodovnico, z rokicama mahal,...smo se mu nasmejali.

lananai in jaznoseca user posted image user posted image user posted image veliko sreče vama želim!

Glede FB...a mi lahko ena na zs pošlje njeno ime, ali povezavo do skupine...karkoli. Ker če vem jaz moje povem, me ne boste dobile, saj imam bloirano, da me z iskalnikom ne moreš najti.

Glede počutja...meni se izboljšuje, sem že bolj polna energije in delovne vneme. Hvala Bogu, ker tisto kar je bilo sedaj 2 meseca ni bilo za nikamor. Samo spala in počivala bi. Bruhala HB tudi nisem, samo določena hrana mi je smrdela...sedaj pa že jem spet počasi vse user posted image

Lahko nočko

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 2229
31.8.2010 6:14:02   
naja17
Jutroooooooooo.... Spet jest ta zgodnja user posted image .... Grem na jutranji kofe k eni kolegici, komej čakam, da ji povem, ker vem, da bo ful vesela... Ona je mela zelo slabi izkušnji, zdej ma pa eno tako fletko princesko doma, jo grem mal pocrklat.....

5ra8 - sem te kliknila, maš pa na zs ktera sem, ker na fb ti nisem  mogla napisat user posted image

(odgovor članu cekinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2230
31.8.2010 7:34:59   
Akilene
Dobro jutro!
Super ideja za skupino na FB, upam, da nas bo čimveč. Strinjam se tudi, da vsebina ni javna in dostopna vsem,
Sicer pa vsem, ki ste imele včeraj preglede- čestitam. Tudi tanjusi bo 21. uspešno opravila AC!

"Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls."

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 2231
31.8.2010 7:39:57   
Heilie

Zame tudi nimate kaj zgrešit _tina:tina

Kaj pa če bi naredile en profil marčevke 2011? po moje bi bilo fajn.

zdej pa grem dat spet malo princesko.

jst sm prej za to da se nardi grupa marčevke 2011 pa je. bom mal pogledala da bi to uštimala.

Dobro jutro mamice!!

Se strinjam, grupa je super ideja pa še lažje se bomo dodajale user posted image Daj link od grupe kar sem, da se ne bomo tok lovile :) Jaz namreč iz ne vem kakšnega razloga ne morem pošiljat ZS, tako da hvala za info, ne morem pa odgovarjat user posted image

Jaz sem Heilie: Nina

Čestitam vsem za lepe novičke user posted image
Pri nama je Strahova na NS kar z gotovostjo zatrdila, da bo user posted image ..bomo videliuser posted image

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 2232
31.8.2010 7:47:53   
5ra8
jutrooo

bi nalimala link samo ne vem če bo šlo, ker sem tako naredila da je grupa zaprta in da ne more vsak not, pa tudi ne more jo vsak videt. U bistvu je skrita.

jst mam u službi zablokiran Fb, lahko pa proba klemy82 al pa ksna druga k je že not prlimat, pa bomo vidl če bo šlo. user posted image

br tek
user posted image

(odgovor članu Heilie)
Neposredna povezava do sporočila: 2233
31.8.2010 7:59:09   
maja1985
Dobro jutro!

Danes se je pa dalo fajn spat user posted image Sicer ne vem, kak bom jutri vstala, ampak ... bom šla danes zraven tamalega ob 9h spat user posted image Mi je bruhal včeraj zvečer ... upam, da ne zboli ... jutri imamo prvi šolski dan in ne bi bilo lepo, če bi ga zamudil user posted image

Kaj boste kaj počele danes? Jaz imam v planu čufte skuhat, pa v mesto morava še tiste copate iti kupit pa zase grem gledat, če dobim kakšne hlače ... Popoldne gremo pa v Velenje k mojima na obisk. Potem bo pa tak že čas za spat ...

Čestitke vsem, ki ste videle včeraj svoje user posted image

tanjusi vse bo ok! Bomo držale pesti!

fb skupina super ideja!!!

Aljaž 15. 12. 2004
PDP 2. 3. 2011

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 2234
31.8.2010 9:10:50   
Lun1ca
No če je skrita skupina na fb se še jaz z veseljem pridružim. Namreč za mojo user posted image ve zaenkrat omejena skupina ljudi user posted image in to je mogoče 5% tistih, ki jih mam na FB user posted image

Uf zdaj si mi pa lušte s čevapčiči nardila 5ra8 user posted image jih že nekaj časa nismo pekli.. uf pa sir na žaru bi zraven jooooj joj user posted image

Najin ♥ prišel 25.3.2011

(odgovor članu maja1985)
Neposredna povezava do sporočila: 2235
31.8.2010 9:12:12   
Akilene
5ra8 - to pa je konkretni zajtrk!

"Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls."

(odgovor članu Lun1ca)
Neposredna povezava do sporočila: 2236
31.8.2010 9:14:38   
cekinka
Dobro jutro!

Hvala za zajtrk 5ra8, jaz sem ravno pri čaju...potem pa me čaka goraaa cunj za zlikat user posted image no pol pa že služba do večera.

Za FB bi prosila eno, če mi napiše na ZS.

Jaz nosim še vedno vse hlače in vse kot pred N, imam čisto malo trebuščka. Ampak kmalu bo treba it kaj v šoping...

(odgovor članu maja1985)
Neposredna povezava do sporočila: 2237
31.8.2010 9:19:40   
tanjusi
Dobro jutro punce!
Saj sem že nekaj časa pokonci, ampak niti ne vem kaj vam napisat...
Akilene kako je z izvidom dht? Po moje nekdo mora imet tvoj izvid in je najbrž ok, če te noben ne pokliče...
Zdaj sem se spomnila... Mariborčanke najbrž poznate mb porodnišnico , ali je katera že rodila tam in pozna ginekologe?
Sama stavba se mi je zdela prijazna včeraj, v bistvu danes strjujem vtiseuser posted image

ne hodi pred menoj, morda ne bom sledil,
ne hodi za menoj , morda ne bom vodil.
hodi ob meni in mi bodi prijatelj.
(a camus)

(odgovor članu cekinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2238
31.8.2010 9:23:21   
5ra8
Me moramo jest konkretne zajtrke...je rekla G, pr zajtrku in kosilu se nč šparat. user posted image  

Ok, ne da bi se zdej nažiral pa to do onemoglosti, samo kakšne solatke pa kakšnega sadja pa tud ni treba skos jest. Sicer pa vsaka zase ve kaj ji najbolj paše user posted image

Jst grem čez pol ure na malco. Sem že kr lačna user posted image

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 2239
31.8.2010 9:26:05   
maja1985
Punce, bomo kej diplomo pisale danes? user posted image

Aljaž 15. 12. 2004
PDP 2. 3. 2011

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 2240
31.8.2010 9:26:25   
Eva07
Pozdravljene!

Za mano je en tak grozen dan, počutje na nuli, se mi včeraj ni dal a ma nč nč nč. No danes se pa že mal zboljšuje.

Juhu sem si v soboto nabavla nekaj novih oblačil, da mal bolj spodobna hodim okrog, ne vsa odpetauser posted image Ne vem kakšna bom čez par mesecev če me že zdaj tolk razganja. Se spomnem od prve nosečnosti, da sem nosila normalna oblačila skoraj do 20-tega tedna, zdaj pauser posted image No sam da pikica raste, ampak skrivat je pa že težko (še teden do NS, pol pa vsi izvejouser posted image )

Za seznam: naslednji redni pregled 22.09.2010 pa srčka bi tudi prooosimuser posted image

Ali katera  že razmišlja o možnosti shranjevanja matičnih celic? Midva nekaj razmišljava v to smer ampak je toliko različnih mnenj, no pa finančno je tud kr lep zalogajček.

(odgovor članu cekinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2241
31.8.2010 9:29:19   
Lun1ca
IZVIRNO SPOROČILO: maja1985

Ah ne še... jaz sem se že odločla da počakam še kak mesec user posted image

Najin ♥ prišel 25.3.2011

(odgovor članu maja1985)
Neposredna povezava do sporočila: 2242
31.8.2010 9:33:37   
5ra8

jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

jst optimistka trogam papirje usak dan na siht, ce bi mela kej cajta odveč da bi tle popravla. hjoooooooooo
itak pol zabijem cajt tle gor user posted image

(odgovor članu maja1985)
Neposredna povezava do sporočila: 2243
31.8.2010 9:34:00   
el.k
Pozdravljene punce. Še od mene čestitke za uspešno nuhalnouser posted image . Pri nas je bilo tveganje NS zelo minimalno tako da smo še spol gleali pa ni nč binglalo tako da verjeten bo punčka ampak 100% še ni ker punčka ne izključuje fantkauser posted image Bomo počakali na morfologiji je rekla takrat bomo pa točno vedeli kaj je.

Lep danuser posted image

(odgovor članu Lun1ca)
Neposredna povezava do sporočila: 2244
31.8.2010 9:36:02   
cekinka
Maja1985 a ti si v skupini marčevk? A me lahko povabiš user posted image

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 2245
31.8.2010 9:39:26   
Lun1ca
Matične celice Mi2 z mojim sma razmišljala in sma po pridobljenih informacijah prišla do skupnega mnenja, da ne dama nič v zasebno shranit. Verjetno boma pa dala v javno banko shranit. Pa ne zaradi financ, ker cena je res vrhunska, ampak v javni bojo jih obdržali le v primeru če bojo koristne, če ne jih bodo pa odvrgli. V zasebni banki jih hranijo v vsakem primeru, ti pa veselo plačuješ, so pa celice mogoče čisto neuporabne.
Zdaj shranjujejo to popkovnično kri, ki je uporabna za otroke nekje don 25kg kar pomeni cca. 5 let, nevem kaj ti pomaga če jo shranijo 20 user posted image Ponavadi pa te popkovičine krvi vzamejo premalo, da bi si z njo lahko sploh kaj pomagali. Tak da v javni banki npr. to odvržejo, ker nima smisla shranjevat... Tam pa plačaš da ti jo shranijo za 20 let, čeprav, ko jo pa bi mogoče rabo, pa itak si neboš z njo mogo nič pomagat.

Pa še malo info:

http://www.ztm.si/sl/register_darovalcev_kmc/darovanje_popkovnicne_krvi/

http://www.ztm.si/res/doc/strokovno%20mnenje%20shranjevanja%20PK-4275.pdf

Najin ♥ prišel 25.3.2011

(odgovor članu Lun1ca)
Neposredna povezava do sporočila: 2246
31.8.2010 9:41:51   
maja1985
cekinka sam da ugotovim, kak se povabi ...

Diploma jaaa, jst imam tud vsak dan namen, pol je pa itak 100 drugih stvari za naredit. Al pa zaspim user posted image

Joj, včeraj smo pri babici od dragega poslušali s stetoskopom tamalga ... se je slišal, kak se premika user posted image

Aljaž 15. 12. 2004
PDP 2. 3. 2011

(odgovor članu cekinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2247
31.8.2010 9:43:43   
5ra8

tm spodi pod sliko mas invite people to join user posted image

(odgovor članu maja1985)
Neposredna povezava do sporočila: 2248
31.8.2010 9:44:17   
5ra8

tm spodi pod sliko mas invite people to join user posted image

ko pa pridem domov, pa uredim vse ostalo z imeni in nicki user posted image

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 2249
31.8.2010 9:46:53   
maja1985
hmmm sej lahk, da sem slepa ... sem ne vidim ...user posted image Mogoč zato, ker nisem nadzornik? 

Aljaž 15. 12. 2004
PDP 2. 3. 2011

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 2250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.

Nehala. (12%)

Nadaljevala s kajenjem. (88%)

Število vseh glasov: 8

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!