Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
. V ZD na informacijah vprašam, kje si lahko izberem zobarja in reče na zobni. Pa jaz vprašam, kje je to, pa reče ne vem (leva roka ne ve, kaj dela desna roka). Jaz vem samo za tam, kjer je dežurna (btw. dežurna je do 18-ih, potem je pa treba samoplačniško v LJ na metelkovo). In tam iščem kakšne informacije. Itak, da ni nikogar. In sem šla domov. Sem pa na internetu našla telefonsko in bom jutri poklicala. 
).
še ne čutim, jih pa komaj čakam in sem se odločila da si nabavim AS, ker me že malo skrbi, pa zadnji teden mam en tak čuden občutek... pol me bo pa po moje še bolj skrbelo ko ne bom našla utripa
bo
, imam tud skor čist jasno slikco njegovega lulčka
upam, da bo kmalu kaj.
mi je pravkar vzel piškote.
. Naj vam dam nekaj podatkov o velikosti:18T,HC=137, AC=121,FL=23, PREMER GLAVICE=39,SRČEK BIJE 135/sek,196g=teža...
baje
, jaz sem začela z vsakodnevnim maziljenjem trebuščka, upam da bo kaj pomagalo.