katrinka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Teyla ja razumem, ampak če se ne motim gledajo samo stalno prebivališče, kar pa če se ne motim v najemu skorajda ni mogoče. Torej bodo šli rubit tja, kjer si prijavljena za stalno, četudi tam ne živiš več. Njih to nič ne zanima. No, vseeno ti želim dosti sreče, pri teh zadevah je ni nikoli preveč. ja sem se malo pozanimala,ni tok strasno k mi laiki mislijo,pa tudi takoj ti ne rubijo k njim vec dela in stroskov naredis ampak se da vse zmenit,drugace pa jaz nisem niti blizu tam samo zdaj ze urejam stvari da do tega ne pride,drugace pa hvala za nasvete,vsaka info je dobrodosla IZVIRNO SPOROČILO: majana79 pri rubežu po zakonu obstaja ugovor tretjega in ne morejo kar tako vzet vsega, ne glede na to čigavo je oziroma ne morejo vzet, če tretja oseba ugovarja da je to njeno katrinka, če slučajno pride do tega, mi takoj sporoči, da ti pomagamo naprej, a prou? itak rubežnik ne pride takoj ko je vročen sklep... za osebni se pa kar pozanimaj, pa sporoči živa, hvala nisem vedela za zastaralni rok hvala...sem sla dons na bpp da vidim kaka je stvar,ni tok crnogledo,morm na sodisce poslat dopis kaj in kako je z mano,pa naj mi dajo oni na obroke pa loh tud kej odpisejo dolga,tko da morm sestavt en orng dopis pa loh se kej rata - sej jaz uradn nism se nic dolzna ker sodba ni pravnomocna,sam je bolje se zdaj pozanimat k tik pred zdajci,tko da nism tok zalostna vec k mogoče se bo dal se kej porihtat... IZVIRNO SPOROČILO: živa25 VOILA!!! Predno jst pridem domov, pojem in spravim otroka spat mi ve že čist zasmetite FB Lahko samo povem, da Katrinči dobro blefira Ona je namreč zvedela že prej po telefonu in se kr dobro drži MOJ DRAGI JE DRŽAL OBLJUBO!!!! PUNČKO BOMO DOBILI!!!!!!! a me mors specat...kok si ti nesramna...ok priznam...sem med prvimi vedla...hehe,sm rekla da bom zvedla...sicr sm mislila da bo fantek a itak je vseen...vazn da bo pupa zdrava...pa kar na rok naj se rodi k je ful lep datum lsica.........o kok fajn da si se oglasila,cestitke za pogodbo...super ja stare bajte so obup...po mojem bova za enkrat izolirala samo kopalnico pol pa naprej,greva dons malo cene gledat kok kej material stane... sivilja se vsake toliko oglasi pri julijkah...ja mislim da ma res uvajanje v vrtec dons... srecanje - preskocim...morm najprej sprobat obe imeti sama...in to tko da bo suzana se malo zoprna da vidim ce sfolgam...hehe
|