Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
jaz pa komaj v 13.
pa še 4 dni do NS.. 
Hi tudi moja razvajenka je Eva
Včeraj sem odkrila idealen recept za s.r.a.n.j.e. Po tednih zaprtosti in napihnjenosti in donatih,slivah in ne vem čem še vse sem naredila takole: pojedla sem kislo jabolko in zelo sladek grozd, dva deci toplega mleka spila čez še deci kole. Ne vprašajte kaj je bilo čez par minut
... včeraj sem ga sama skor pol kile pojedla, pa ga drugače sploh nekaj posebno ne obožujem. Eh! Glede na to, da sem štartala z -3 kilami, zaenkrat še ni sile. Samo preveč se ne smem navadit na to žrtje.
Moj bi me rad jutr nekam peljal, na večerjo, pa mal naokrog, jaz pa nobene želje...
Tudi mene je to vedno mučlo.. Torej zdaj načeloma smo tudi že vse v 4. mescu
presenečenje za vse nas - pravi terminator - bi rekla. Držim pesti, da bo vse ok tudi vnapej
no, zaenkrat je ok, z vsemi težavami, ki jih imam...krvavela, grozeči splav, pod posteljico hematom, jem Dabroston, včeraj prška iz bolnice-me je pesek v sečevodu napadel...skoz nekaj, no!
veliko lepih skupnih užitkov v vajinem novem gnezdecu...