|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 2.del
7.9.2010 17:17:29   
Dudica1
šivilja sej je čist razumljivo napisano.

maja kako kej?user posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 1001
7.9.2010 17:22:07   
šivilja
Večerja - bi probala prit, če me ne bo prej ta teden ugonobil (trenutno sem sama doma s petimi otroci - don´t ask me why), mož se pa do kože premočen prevaža na barčici v Portorožu (don´t ask me why)

Koala.ček - veš da bi pa mene Just mogoče zanimal - vsi se tolk pogovarjajo o tem, jaz pa nimam pojma. Samo moj gospod mož mora blagovolit bit doma za spremembo

Vrtec - danes je še spala tam. So bli ful veseli, ker je zaspala brez problema. Ena punčka je pa cel čas zverinsko kričala (so pol očija klical, kar pri nas ni ravno v navadi, jih kar uspejo potolažit). Jutri bo še pol urce dlje, potem pa štartamo normalno. Zjutrej se sicer pritožuje, samo je baje hitro dobro.

Ste mi dale še mal poguma za moj blog - včeri še ni ratal, ker sem pol raje peglala user posted image

Vreme je pa za v pojstlo se ulešt, pit kakav in gledat pocukrane filme

Ha, ha - mi bomo pa kmalu rabli knjigo, kako naj otrok manj je - v vrtcu poje celo kosilo, potem še doma z mano kosilo, popoldan sadje pa kakšen piškot in potem večerjo. Če ne pa kriči za oglušet, je očitno lačna.
Jasno so  pol tudi na drugem koncu tem primerne količine user posted image user posted image

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 1002
7.9.2010 17:23:31   
šivilja
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

šivilja sej je čist razumljivo napisano.

maja kako kej?user posted image

najprej sem mislila, da pripoveduješ kaj o svoji babici, pol se mi je pa zdelo čudno, da bi zdaj rodila tretjega, nekako ni šlo skupaj

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1003
7.9.2010 17:55:56   
ledenka
user posted image  kak dan... še M je zdaj zaspal, kar absolutno ni v njegovi navadi. upam, da mi ne zboli...

še dobro, da sva prikolesarla domov, predno se je spet vlilo

šivilja, te občudujem user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 1004
7.9.2010 18:13:23   
nikolet
evo še mene... sem speglala nevemkojk strojev perilauser posted image user posted image

no zdej pa so pršli obiski k tastu in tašči in so vsi trije otroc gor jz mam pa mmmiiiiiiiiiiiiiiiiiiirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1005
7.9.2010 18:33:08   
Leela
IZVIRNO SPOROČILO: šivilja

Ste mi dale še mal poguma za moj blog - včeri še ni ratal, ker sem pol raje peglala user posted image

super da bo kmalu blog user posted image

majuška elly je rodila punčko Lino. Za nosečke pa planeti še niso pravilno poravnani. Bo pa kmalu...(jaz ne) user posted image , Aja pa živa je noseča.

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 1006
7.9.2010 18:53:30   
ledenka
M še kar spi... res upam, da mi ne bo zakuhal!

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 1007
7.9.2010 18:59:39   
nikolet
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

M še kar spi... res upam, da mi ne bo zakuhal!

upam da bo vse vreduuser posted image user posted image user posted image

naša dva sta pa danes čist preveč divja, kaj bo šele jutri k bo baje še slabš vreme... bo treba kam it da ne bo še hujšeuser posted image

lep večer grem TV gledatuser posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1008
7.9.2010 19:12:03   
koala.cek
čer, mislim da se v ene tretje spravljam otroke dat spat. tavelik mi je ušel k babici in dedku, tamali se je spravil grizt nektarino in seveda ne morem zdaj se uspavat, treba pospravit otroške sobe in oh ja....popoldan smo preživeli kar zunaj. malo je rosilo, pa nič hudega. smo imeli palerine in škornje. ampak potem sta bila pa mokra čisto do vratu.

grem sanjat o kakavu in pocukranih filmih. žal, bo danes na sporedu fuzbal in moje tarnanje nad teto iz krvavcauser posted image user posted image

(odgovor članu nikolet)
Neposredna povezava do sporočila: 1009
7.9.2010 19:13:47   
ledenka
a veste, da smo pred 2 letoma lulale na palčke in občudovale pluske? user posted image  

(odgovor članu koala.cek)
Neposredna povezava do sporočila: 1010
7.9.2010 19:15:06   
ledenka
bi morala pospravit, pa se mi ne da. M spi... pa ne smem s sesalcem ružit user posted image  čistilka je pa za 2 tedna šla na dopust...

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1011
7.9.2010 19:19:32   
majana79
zbruhou je večerjo user posted image zdej se mi pa ne da pucat...

user posted image user posted image

pa klimo smo mogl vklopit (na gretje) ker mojega zebe... no comment

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1012
7.9.2010 19:21:40   
Anonimen
Jst sem pa peglala user posted image user posted image user posted image Ja prov ste prebrale user posted image user posted image user posted image user posted image   Ampak ne moža... Cunjice... In bi mogla v omari red narest in premale cunce ven zmetat, pa nikakor ne pridem do tega user posted image   Pa posortirat bi mogla kar ni naše, da bom lahko vrnila, pa sem slikce (sem seveda slikala kaj je od koga) pustila na računalniku, ki je crknil user posted image user posted image user posted image user posted image   Kaj pa zdej?? nekaj po spominu sicer gre, ampak vse pa ne user posted image

No upam da bom kdaj dobila podatke z onega računalnika user posted image

Vreme pa meni kar paše... Sicer je mraz, ampak depresija me pa še ne lovi user posted image Sem začuda še kar nekaj energije danes nabrala user posted image user posted image user posted image

Ajsi kako je M?

(odgovor članu ledenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1013
7.9.2010 19:22:54   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: majana79

Bogi revček user posted image   Pri nas pa je kar OK temperatura... Pa fasado so začeli zaključevat... no ja... mrežico so začeli gor limat user posted image user posted image user posted image Še malo pa bo lepa lepa hiška user posted image user posted image user posted image   IN TOOOOOPLA!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majana79)
  Neposredna povezava do sporočila: 1014
7.9.2010 19:23:30   
Anonimen
joj sorry ker je tok postov nastalo... Ampak a mislite, da bomo kratke hlače letos še kaj rabili???

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1015
7.9.2010 19:38:00   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: majana79

jaz sem tud vklopla gretje, smo meli noter 18 C.

user posted image user posted image user posted image  za J!

kratke hlače? sicer je za vikend napovedano spet toplo... upam, da jih bomo še rabili.

o sortiranju cunj ne bi... sem z grozo ugotovila, da nimam bodijev z dolgimi... Majana, boš kaj pri nextu naročala? user posted image

živa, M. še kar spi... se v 2 urah ni niti premaknil.

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1016
7.9.2010 19:42:22   
Anonimen
JOJ... Sploh ne upam pospravit, ker sem ziher, da če jih pospravim jih bomo spet rabili, če jih pa zunaj pustim bo pa panika user posted image

Ti pa a misli M kar celo noč prespat? Mogoče pa v vrtcu danes ni spal? user posted image Upam da je samo zmatranček in da se ne pripravlja kaka vročina user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jst bom prov preverila kok mamo v stanovanju... Zdejle gre moj v kopalnico lojtrco priklaplat na štrom.... Pa naj kuri štrom, sam da bo toplo, ko gremo Ž kopat user posted image

(odgovor članu ledenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1017
7.9.2010 19:46:00   
Dudica1
majana lahko je pa bruhal ker mu je blo prevroče?...no lahko se je pa preveč najedu...

živa upam da bomo kratke hlače še rabil čeprav dvomimuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1018
7.9.2010 20:12:14   
majana79
dudi, po moje je z grlom povezano pa itak ma tak močen refleks, da takoj ko ga kaj v grlu požgečka, bruhne... user posted image se tut ne proba odkašljat

jaz sem kratke hlače pospravila, nekako se mi ne zdi da jih bomo še rabili

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1019
7.9.2010 20:13:18   
nikolet
mi tud zdejle že dva dni kurmo po cel dan pa tud radiatorje smo odprli, je res mrzlouser posted image

kratke hlače po moje td ne bomoveč rabili, tako da jih bom počas pospravila.....

otroc spijo.... jupi.... zdej pa res mal oddihauser posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1020
7.9.2010 20:16:26   
Dudica1
Aja pol ga pa lahko zarad grla res ja,no upam da bo kmal bolš!

Kurmo mi že dolg ampak mam samo v kopalnc odprt radiator drugod še ne...bo pa kmal treba mal...

NEXT jaaaaaaaaz bi tuuuuuuud user posted image

(odgovor članu nikolet)
Neposredna povezava do sporočila: 1021
7.9.2010 20:17:59   
Dudica1
dejmo neki spit raje...

user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1022
7.9.2010 20:18:11   
majana79
ledenka, dudi, če bom naročala, povem user posted image

drugače je pa J. dobil cel kup bodijev z dolgimi za rd, od Seevila in so prav luškani, z raznimi našitki pa tko

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1023
7.9.2010 20:21:50   
Dudica1
bodije jaz mam,manjka mi hlač za oba se mi zdi,za jesen zimo in next ma par prav luštnih

< Sporočilo je popravil Dudica1 -- 7.9.2010 20:22:11 >

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1024
7.9.2010 20:30:25   
PapuaNG
Uf, se cel popoldan nisem javila. Mali je prespal v vrtcu, baje ni blo nč panike, nič jokal user posted image Spal pa dve uri in pol. Zdej pa po postelji neki ustvarja pa neki jamra, upam, da kmalu zaspi. Jst sem pa popoldne kr začorila na kavču, ljub temu, da me je tamal vmes za prste grizu, po men plezal...sam je res tok nizek pritisk, da ni blo za žvet. Še krompirja nisem mogla v stoje olupit, mi je čist pritisk padel. Sicer zadnja let nimam več tok težav s pritiskom (včasih sem za vsak šit skup padla), sam ko je tkole nizek pritisk, pa če sem še lačna zraven, je pa kriza.

Bolančki naj se pa pozdravijo!

Aja, ste vidle, da naj bi šla gaja od rubin domov naslednji teden! user posted image user posted image Sem tok vesela za njih...

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 tipov mam – katera si ti?
Vsaka mama se vedno sprašuje, ali je dobra mama, ter znova in znova premleva svoje metode in slog starševstva. Se morda ...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Otrok in vrtec
Miška2006

Kdaj ste dali otroka v vrtec?

pred 1 letom starosti (22%)

1 - 1,5 leta starosti (26%)

1,5 - 2 letom starosti (14%)

2 - 2,5 letom starosti (11%)

2,5 - 3 letom starosti (10%)

po 3 letu starosti (17%)

Število vseh glasov: 482

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!