|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 2.del
8.9.2010 8:58:34   
majana79
Jutro!

kolegica k., očitno je res neki, k mojega nosi user posted image user posted image

J. se je začela viroza naprej razvijat, zdej smo na rumenem šmrklju user posted image

ah... slabe volje sem user posted image

(odgovor članu nikolet)
Neposredna povezava do sporočila: 1051
8.9.2010 8:58:42   
betty.ford
dobro jutro!

danes je bil mali prav ljubek... jokajoč je šel direkt do vzgojiteljice v naročje.
potem pa sem se spomnila, da sem ga včasih, ko sem prišla k mami z njim, še pocartala pa kakšno minutko se je še dojil, preden sem šla... to pogrešam, ker ga moram tako na hitro oddati, da se še posloviti ne utegneva.
je pa precej bolje, če prej oddava velikega, da vidi, da ne gre samo on v vrtec.

IZVIRNO SPOROČILO: lake
Betty tole si se pa pomoje mal zmotla, a si mislna Lananai?

ja, lananai sem mislila. samo nisem bila prepričana, če se je razkrila. sem pa Leeli omenjala, ker je naštevala, kdo vse je nosečuser posted image

pa Dudica se je spomnila na VHM.user posted image  zdaj mislim, da nas/jih bo pa vedno več nosečihuser posted image

nikolet, hvala. sicer jih v razne dišavnice namakam že nekaj časa. mogoče bi se morale posušiti pa zračiti nekje zunaj...

pa previdno na cesti!!!

SOBA pa... kje je že to? in najhujše mi je, da sem imela sobo večjo kot pa zdaj stanovanjeuser posted image user posted image
bi bila trenutno zadovoljna s svojo posteljo, v kateri bi spala SAMO jaz.

Papua, prijetno frizersko sproščanje! bo pričeska mnogo lepša, če boš sproščena - pa ne zaspat!

tubby, vse najboljše!user posted image
a s karto lahko počakava do 15.?user posted image

sicer gospodinjim... perilo se že pere. in fino bi bilo pomiti kopalnico...

< Sporočilo je popravil betty.ford -- 8.9.2010 9:04:00 >

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 1052
8.9.2010 9:00:15   
betty.ford
ah... slabe volje sem
user posted image

pa Leela, tebi še en velik user posted image  za včeraj! bo kmalu sončno in lepše!

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1053
8.9.2010 9:17:42   
petrazg
Jutro...

Joj kakšno vreme... mi že tudi nekaj dni klimo prižigamo, da nas ne zebe...

Koalček... smotka jaz, bi ti lahko stvari nazaj prinesla, pa sem pozabila. sorry naslednjič. Itak A skoz sprašuje kdaj gremo na igrišče in če bo T tam... user posted image Pa O. od Betke tudi zelo pogrešamo... A akcije je že konec? Pri nas mislim, da imamo tudi premalo hlač..
Pikicepokice za vse naše bolančke...user posted image user posted image user posted image

Šivilja... če malo prestaviš na 18uro ob četrtkih, jo lahko jaz pobiram... in ju peljem... Nam je full všeč!

Večerja... ne morem v četrtek user posted image

(odgovor članu betty.ford)
Neposredna povezava do sporočila: 1054
8.9.2010 9:43:56   
lananai
IZVIRNO SPOROČILO: betty.ford
IZVIRNO SPOROČILO: lake
Betty tole si se pa pomoje mal zmotla, a si mislna Lananai?

ja, lananai sem mislila. samo nisem bila prepričana, če se je razkrila. sem pa Leeli omenjala, ker je naštevala, kdo vse je nosečuser posted image

Se samo tolk javim, da ne boste napačnih informacij okrog delile. user posted image Moja user posted image se je končala še preden se je dobro začela. So že na 1. pregledu ugotovili, da je plodek za skoraj cel mesec manjši, kot bi moral biti. user posted image Sem bila na čiščenju, tko da grem upam čim prej v nov boj. Komi čakam! Me je že k.tja našla pri marčevkah... user posted image Sem vam hotla prit povedat po pregledu, pa se je pač slabo izšlo... Več sreče prihodnjič. Mogoče bova pa z ledenko spet skupi klepetale v pričakovanju... pa še katera ima čas se nama pridružit. user posted image Bomo vidli, kaj bo rekel moj G na pregledu. Sem zamenjala G. Je bila moja ena taka paničarka, sem šla 1x in nikoli več. Baje po SS ne bi smela zanosit 3-6 mesecev. user posted image V bolnici mi je pa rekla, da lahko po prvi M. Kdo bi razumel. Zdej čakam na pregeld po posegu in še tretje mnenje. Potem pa naprej v nove zmage. user posted image Tule pa mate vse pestke za držat močno! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu betty.ford)
Neposredna povezava do sporočila: 1055
8.9.2010 9:44:54   
lananai
Pa toliko vas je novih, da sploh ne sledim več. Ste taka klapa ratale, da me je kar strah prit še kaj napisat sem. Sploh ne vem, če me katera še pozna. user posted image

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 1056
8.9.2010 9:47:33   
petrazg
O Lananai.... mi je žal zate, ampak bo pa naslednjič toliko bolj lepo. Še naprej tako optimistično, tukaj imaš pa cel zbor navijačk, ki bomo navijale zate!!!! Pa ima , da se čimprej dve črtici pokažeta!!!!

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 1057
8.9.2010 10:02:24   
lananai
Petra, hvala. Sej moram bit optimistka! user posted image Se mi zdi, da sem v prvi nosečnosti dosti bolj flegma na vse gledala. V tej sem se kar neki sekirala kar naprej... Najbrž zato, ker sem si to nosečnost bolj želela. Prejšnja je prišla tako hitro, v prvem poskusu, da sem bila par mesecev še vedno v šoku od tistih dveh črtic. user posted image HB imava srečo, da je zdej že 2x ratalo v prvem krogu, tako da upam na to tudi v tretje. user posted image

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 1058
8.9.2010 10:04:26   
lananai
Sem pa danes ponoči dobila novo žlahtnico Nino! user posted image  user posted image Sem super vesela za vse. Samo kaj, ko so nama ime ukradli. user posted image Sva se midva tudi neki pogovarjala, da bi mogoče lahko bila Nina, če bi imela še eno punčko. user posted image

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 1059
8.9.2010 10:10:56   
Dudica1
lananai mi je žal da se je tko izšlo...ampak bo sigurno kmal uspel in bo vse okej držim pesti user posted image
Po ss so pa tud men rekli da vsaj 3 mesece ne smešuser posted image ,no nam itak pol ni in ni uspelo tako da je blo itak bolj dolgo...

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 1060
8.9.2010 10:19:51   
lananai
Bomo vidli, kaj bo rekel moj novi G. Bom malo pogolfala. Če bo rekel 2 mesca, bom po enem mescu začela delat user posted image . Če bo reku 3 mesce, pa po dveh. user posted image Itak, kako srečo bi pa mogla imet, da bi spet ratalo kar prvi mesec?

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1061
8.9.2010 10:20:28   
petrazg
Lenanai... kakšne govoriš... itak, da se te spomnimo... Te na fb skoz sledimouser posted image , pa lajkamo ko si dobre volje, drug dan pa smo spet s tabo, ko si slabe volje... Dej, dej... kar pridi pogledat večkrat, saj vsak tolko časa malo mrkne...user posted image

Pa čestitke za Nino!

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1062
8.9.2010 10:24:17   
lananai
Ja, sej vem, da se me FBjevke spomnite. Samo ostale ne vem... pa tolk je novih. user posted image

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 1063
8.9.2010 10:24:50   
lananai
Zdej bom lahko bolj sledila spet, ker sem začela na šiht hodit. user posted image

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 1064
8.9.2010 10:26:21   
koala.cek
pa sej nismo nove....le nove nick-e imamouser posted image

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 1065
8.9.2010 10:29:51   
Leela
IZVIRNO SPOROČILO: lananai

Pa toliko vas je novih, da sploh ne sledim več. Ste taka klapa ratale, da me je kar strah prit še kaj napisat sem. Sploh ne vem, če me katera še pozna. user posted image

ja seveda te poznamo, user posted image  saj si na FB-ju. user posted image

Tudi jaz držim pesti za dve črtici user posted image , čimprej. Pravijo, da je fajn počakat kakšen mesec, da se sluznica obnovi. user posted image

ivana živjo, si pa nekam huda user posted image

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 1066
8.9.2010 10:30:42   
ledenka
jutro user posted image  

večerja - a prestavimo na naslednji teden? mene tud en zoprn prehlad lovi, pa ne vem, če bom jutri ok.

M pa je danes ok, včeraj je spal od 5h do 9h, potem pa je čez eno uro po večerji spet šel spat. danes je bolje, sicer še smrka, ampak ne zgleda slabovoljen.

lananai user posted image user posted image user posted image  priporočajo, da počakaš vsaj 1-2 M, pa taprve krvavitve po SS menda ne šteješ. naj tudi naslednjič rata takoj!

user posted image user posted image user posted image  za J! upam, da je viroza prehodnega značaja.

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 1067
8.9.2010 10:32:44   
Leela
F. ima na spodnji dlesni belo površino, med dvojko in trojko. Gruntam, če bi bil gnoj bi ga bolelo pa ne zgleda tako. Nekaj sem brala, da bi bila lahko zamašena žleza slinavka in da to samo izgine. A ima katera kakšno izkušnjo s tem?

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 1068
8.9.2010 10:43:32   
lananai
Ste nalašč nicke zamenjale, da bi me zmedle, a? user posted image V glavnem, jst pojma nimam kdo ste. user posted image

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 1069
8.9.2010 10:56:48   
petrazg
Lananai... nick je zamenjala betka, koalček, nikolet... drugih se pa niti jaz ne spomnimuser posted image Daj , ko boš enkrat na fb, me pokliki ti povem katere bejbike so to...

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 1070
8.9.2010 11:25:47   
Dudica1
a ma katera kakšno idejo kaj naj nardim iz mletega mesa user posted image ...pa makarone smo že meli tko da to odpade user posted image

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 1071
8.9.2010 11:28:16   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

a ma katera kakšno idejo kaj naj nardim iz mletega mesa user posted image ...pa makarone smo že meli tko da to odpade user posted image

musako user posted image  

ali pa mu dodaš zelenjavo (bučke, malancane, paradižnik ipd.) in ješ z makaroni, rižem ali krompirjem.

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1072
8.9.2010 11:31:25   
lananai
Hmmm... mislim, da sem nikolet in betko že pogruntala... user posted image Še koalo. user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1073
8.9.2010 11:32:37   
Dudica1
musako smo tud že meli,razmišljam o čuftih al pa samo polpetih user posted image

lananai user posted image user posted image

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 1074
8.9.2010 11:39:09   
PapuaNG
no, pa sem spet lepa user posted image Sam da ni več tistega groznega narastka...

lananai, škoda za user posted image Bo pa drugič bolje! Jst bom (če bom, ko bom..) tudi veliko bolj na trnih v naslednji user posted image Sploh zarad tega, kar se je bratovi bejbi zgodil...sem pol tolko tega prebrala, da sem že vnaprej kar malo panična. Ampak moramo bit pozitivni, da bo vse ok user posted image

Zdej pa šibam v štacuno, dokler se mi še kaj da...smo čist brez kruha, jst pa lačna ko volk.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

oblačila
Lelly28 RR

Kaj naredite z oblačili, ki so jih vaši otroci prerastli?

shranim za naslednjega oz. nekoga v družini (40%)

podarim prijateljem (5%)

podarim ljudem v stiski (5%)

prodam na internetu (50%)

Število vseh glasov: 20

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!