|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 2.del
7.9.2010 20:33:57   
Dudica1
ja jaz sem vidla ja...tud zbirajo al kako za tehtnico user posted image

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 1026
7.9.2010 20:38:53   
koala.cek
ooo super novičke za gajo !!!

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1027
7.9.2010 20:40:46   
koala.cek
cunje - ravnokar naročen paket iz gap-auser posted image . je bila dva dni razprodaja, kjer so imeli na vse 20% popust, pa še free deliveryuser posted image .

(odgovor članu koala.cek)
Neposredna povezava do sporočila: 1028
7.9.2010 20:42:51   
PapuaNG
no če boste naročale, se še jst mogoče zraven uštulim. Majo kr luštne stvari vidim user posted image Pa zdej res skoraj vse novo rabimo, ker je vse prerasel. Edino zadnjič sva mu nekaj bodijev pa majčk kupila, nimam pa nič lepših hlač, samo trenirke. Aja, kje naj mu kupim škornje? Sem že neki gledala, pa nič kaj nisem našla tko majhno cifro (22)...

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 1029
7.9.2010 20:45:04   
koala.cek
mi smo škornje kupili v leclercu.

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 1030
7.9.2010 20:50:00   
Dudica1
če misliš dežne škornje jih majo v massu.
..

Neposredna povezava do sporočila: 1031
7.9.2010 21:41:31   
betty.ford
uuu, kot v najboljših zmajskih časih!user posted image  klepetulje!

majuška, tudi tebi WB! in kot punce pravijo, se nam večkrat oglasi.

imamo pa še eno nosečko, Leela, samo se ne spomnim, če se nam je tu razkrila, ker se bolj poredko tu oglaša.

majana, se mi je zdelo čudno, ko te zjutraj ni bilo... user posted image user posted image user posted image  za malega pa tudi za možka, da ne zboli!
bruhanje pa se bo sčasoma umirilo... oz. se bo vsaj navadil v wc hodit (tako zdaj dela moj veliki, da mi ni treba stalno čistit) user posted image

kratke hlače sem pa jaz kar pospravila. dočim majice s kratkimi rokavi pridejo pri nas v upoštev tudi v bolj mrzlih dneh... te dni nadomeščajo spodnje majice. pa upam, da se bo vendarle ta mesec še kaj utoplilo.

ledenka, že 2 leti? kako hitro mineva čas! če ne dobimo menstruacije, se nam obeta še kakšen majček, ne?user posted image

koala.cek, saj bo hitro mimo!
si me pa spomnila s tistim "šolarjem" na dogodek z igrišča. se je moj veliki igral s prljateljčki pa je prišel do njih en malo večji fant in jih vprašal, če so z vrtca, oni pa vsi v en glas:"KJE?! mi smo iz ŠOLE!" pa zraven so se prav hijensko režali, kako so ga okrog prenesli!
očitno je ločnica med vrtcem in šolo še vedno velika!user posted image

nič, jaz menstruacije še nisem dobila. zatorej me čakajo še likanja. gospodinja mora pač opraviti svoje delo, ne?

lahko noč in lep večer vam želim! pa ne preveč iskat lune, ker je ne boste našle!

pa še vprašanje: školjkice z morja neverjetno smrdijo... kako naj se rešim tega vonja? bi rada z njimi kaj naredila, a če bodo tako obupno smrdele...
če bi jih prešpricala s kakšnim lakom? bi bilo bolje? ima katera kakšne izkušnje s tem?

vas preberem jutri!

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1032
7.9.2010 21:55:47   
ivanamdb
vecerko frajle!
dolg me ni blo, ne bom vnazaj brala, ker sm samohranilka in nimam prevec cajta, morm it pospravljat bejrut. kva ma novega?
pot je bla doooooolga, irska me ni hotela pustit...zavore so sle v k... 50km pred trajektom....pa sm sla naprej....in sm jih dala popravit v UK!!rekla sm, moram s tega otoka proc!
moj je tud prisel v UK, tako da sva skupaj sla v bristol obiskat eno prijatlco iz sole ki jo nisem ene 20 let vidla! cari FBa!
potem sva kupovala pohistvo v nemciji, ker moj "ne zna" izbrat omare...no comment.... sla v italijo 5 sekund, po D, in naprej proti splitu ker smo sli na eno poroko.
in to bi blo vse, moj se je ze vrnu gor v nemcijo, gastarbajtat user posted image , jst sm zdaj v splitu/hvaru do konca septembra. ampak ne vem.....tukaj mi vse gre na .&%$"@" no comment.....user posted image user posted image mislim, vse umazano, smeti povsod, vsaka druga ulica kot da bi bil open-air wc.....ko gres v trgovino, gledajo te kot da bi blo boljse ce nisi prisel nekaj kupit, vsi parkirajo kot debili, ne mores s vozickom okoli, a ko preckas cesto...boljse kot harakiri! noben se ne ustav!!!!!!! grrrrrrr! pa tuki pred blokom ma eno igrisce....otroci....tolk divji!!!! matere tudi! nooooooooooooo comment!!! I want to go back to the civilisation (beri=SLO), tko da mislim da bodo pocitnice mal krajse user posted image
a ja pa se teta KAO da mi bo nekaj pomagala, pa nc ne pomaga.....ma mislim user posted image user posted image
grem zdaj oropat hladilnik in mojga klicat.
pa pa

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1033
7.9.2010 22:03:09   
šivilja
IZVIRNO SPOROČILO: betty.ford

imamo pa še eno nosečko, Leela, samo se ne spomnim, če se nam je tu razkrila, ker se bolj poredko tu oglaša.

u, zdaj me pa firbec

(odgovor članu betty.ford)
Neposredna povezava do sporočila: 1034
7.9.2010 23:20:26   
lake
Spet sm bla po parih mesecih na neki podobnega pilatesu, me je spet neki zagrabl da bi hodila, bomo vidl kok časa bo to trajal. user posted image Seveda spet čutim vse mišice telesa.

Betty tole si se pa pomoje mal zmotla, a si mislna Lananai?

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 1035
7.9.2010 23:21:31   
lake
Škornje sm pa jst kupla v Daichmmanu. 

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 1036
8.9.2010 5:53:53   
nikolet
jutro

ne morem spat... mož že celo noč skače po stanovanju k ga boli roka, pa glava... k zaspim mi tavelik joka da ga boli glava... k ga umerim pa tamala spet joka.... KJE JE MOJA SOBA........user posted image

školjke: z pralnim praškom jih jaz umijem in pol ne smrdijo.. jih pa pstim kakšen dan v vodi da se orenk namočijo...

jz moram tud za tamala dva kupt kakšne trenirke, hlače, pa zase....

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 1037
8.9.2010 6:27:47   
koala.cek
jutro, a je spet luna ? naše desce je tudi nosila. dobesedno. tavelik je po bajti maširal in se drl. tamali pa itak trmo vleče vsepovsod.

jest bi tud šla v svojo sobouser posted image user posted image . sploh ne vem več, kdaj sem v zadnje spala

(odgovor članu nikolet)
Neposredna povezava do sporočila: 1038
8.9.2010 6:28:25   
koala.cek
ledenka a dve leti ?? no, jest sem jo potem dobila včeraj za darilo.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1039
8.9.2010 6:29:36   
koala.cek
v petek bo pri ''Stanu'' - Sten Viler in Pika Nogavička. Če katero zanima...pa končno bo sonček...tale novembrski dih mi ni prav nič všeč.

Neposredna povezava do sporočila: 1040
8.9.2010 6:34:59   
nikolet
jutro

ja sonček.. upam da cel vikend.. k v ponedeljek začnem spet šiht po 14 dneh.. mi bo kar pasalo, k sem k en leteči gonzales, skojs na cest, če ne vozim otrok okol pa vozim moža v LJ...

eh bo že..

sem glihkar spila eno kavo, pa bi še enouser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1041
8.9.2010 7:11:31   
Dudica1
Jutro.. sm že vstala...smo super spali samo mal prej smo se zbudil...

betty najbrž misli nosečko VHM user posted image

Jutr grem mal v šoping user posted image

(odgovor članu nikolet)
Neposredna povezava do sporočila: 1042
8.9.2010 7:24:22   
Dudica1
tubby še tukaj vse naj naj   user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1043
8.9.2010 7:56:08   
PapuaNG
jutro,

spali še kar...je bil revček celo noč pokakan, ampak ko sem se ga odločila previt, če bi se zbudil, se potem ni več zbudil do jutra. Se je pa zjutraj zato že ob pol sedmih zbudil, jao...ampak je bil priden, ko sem ga k sebi v posteljo prestavila, je bil nekaj časa čisto pri miru user posted image Zdej pa že v vrtcu, jst mam pa čez eno uro frizerja user posted image Se grem po več ko treh mesecih malo očedit user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1044
8.9.2010 7:59:45   
nikolet
no pa so otroc v vrtcuuser posted image

N. je šla kar rada v vrtec, ni nič komplicirala, bo danes kar cel dopoldne v vrtcu, da vidimo kako se bo uneslauser posted image
s T. sem mela pa danes velik problem ga spravt v vrtec se je včeraj tepel, in se je danes bal it k je mislu... pojma nimam kajuser posted image

grem jest

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1045
8.9.2010 8:05:18   
nikolet
evo zajterk pojedenuser posted image

jz moram tud it k frizerju sam ne vem kdaj bo časuser posted image verjetno drug tedenuser posted image

(odgovor članu nikolet)
Neposredna povezava do sporočila: 1046
8.9.2010 8:21:41   
Dudica1
sm si šla po žemljice...mmm...

k frizerju grem pa tud jaz drug teden user posted image

(odgovor članu nikolet)
Neposredna povezava do sporočila: 1047
8.9.2010 8:28:50   
PapuaNG
o bomo vse lepe user posted image Jst grem pa kar danes, da izkoristim dopust, itak ni kaj drugega za počet. Kuhinja bo pa že počakala user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1048
8.9.2010 8:41:35   
Dudica1
itak user posted image

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 1049
8.9.2010 8:45:46   
nikolet
jz pa sesam, mi je sesalc zabiluser posted image user posted image   ga morem it razpihat...

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako izbrati prave popoldanske aktivnosti ...
Popoldanske dejavnosti lahko otroku prinesejo veselje, nove veščine in prijateljstva – a le, če niso preveč obremenjujoč...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Prvi zobek
klitia

Kdaj je vaš otrok dobil prvi zobek?

pred 3 meseci (4%)

med 3 in 6 mesecem (34%)

po šestem mesecu do enega leta (62%)

po prvem letu (0%)

Število vseh glasov: 47

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!