|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 2.del
8.9.2010 12:05:09   
KatMat
lananai....drzimo pestke za naslednjic.....sem pa danes izvedela da je moja kolegica po 5 mesecih od poroda zopet ugledala + juuuuuppiiii

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 1076
8.9.2010 13:07:41   
nikolet
lananai:user posted image user posted image user posted image pa da bo čimprej vse okuser posted image

lepo da tojk klepetate, sam vas opozarjam, pri nas je ko sodni dan pada dež za znoretuser posted image

sem pa mal jezna: je klicala teta od moža da je videla T. jokat v vrtcu k si je kao hlače strgal in mi je naredila celo paniko, da je tast prinoru dol in mi rekel da moram T. nest hlače v vrtec, ker nima rezerve, jz pa njemu nazaj da ima dvoje hlače dol, a on spet men a si naumna nes hlače dol, sem mu komaj dopovedala da so hlače v vrtcu in to dvojeuser posted image user posted image user posted image user posted image matr pa ta žlahta mi zmeram kakšno pi... narediuser posted image

< Sporočilo je popravil nikolet -- 8.9.2010 13:08:05 >

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1077
8.9.2010 14:19:50   
ledenka
smo skor na 2. stran padle user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1078
8.9.2010 14:41:50   
Dudica1
evo nas user posted image

čakam na kosilo sm že lačna...
Potem bomo pa od Maja sobico mal spremenil user posted image da bo mal drugač

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1079
8.9.2010 15:09:48   
PapuaNG
Name pa tale dež očitno dobro vpliva. Sem zglancala kuhinjo, vse posesala, pobrisala po tleh, pospravila polikane cunje in zdej lahko končno normalno zadiham. Moj kosilo dela, jst grem pa počasi po štrumfa v vrtec, upam, da se je že naspal. Danes pa zgleda spet ne bomo mogli nič ven, ko je tako vreme user posted image K sreči je za jutri bolje napovedano. Se mi pa kar ne gre v službo po dobrem tednu...pa še bolj zgodaj bo treba vstajat spet user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1080
8.9.2010 18:05:36   
Dudica1
user posted image

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 1081
8.9.2010 18:41:35   
FLASK_A
Lananai, joj, mi je žal za tole... Ampak, vse je za nekaj dobro! Držimo pesti da uspe takrat ko je namenjenouser posted image user posted image user posted image Sam res nooooo, si smotka, nič več ne klepetaš z nami! A si se naših pomočnikov ustrašla user posted image user posted image user posted image

Ivana, tebi pa tako dogaja da je jojuser posted image Se vedno fajn nasmejem ko prideš kaj napisat, pa ti si neverjetnauser posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1082
8.9.2010 19:25:31   
tubby
hello

hvala vsem ki ste mi polepšale dan :-)user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1083
8.9.2010 19:38:37   
Dudica1
otroka spita...

jaz pa pijem čaj za pomiritev

(odgovor članu tubby)
Neposredna povezava do sporočila: 1084
8.9.2010 19:48:45   
šivilja
Sem tako utrujena, kar mi možgani ne delajo več. Od 6 zjutraj do 19-ih zvečer sem bila doma celih 20min.

Pa poskusimo kaj se bom še spomnila:

Lananani - meni so po SS rekli sledeče - na urgenci: lahko ponovno zanosite že v naslednjem ciklu; na oddelku pa čiščenju: lahko ponovno zanosite čez tri mesece; izbrani ginekolog: počakajte vsaj 5 mesecev.
Zdaj pa bodi pameten - sem se odločila za srednjo pot in počakal tri mesece

Petrazg - najlepša hvala za ponudbo, samo tisto kamor hodi He. je samo ob pon. in sre. ob 18-ih, tako da ne gre

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1085
8.9.2010 19:57:34   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1
otroka spita...

user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1086
8.9.2010 19:59:26   
Dudica1

IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

otroka spita...

user posted image

ne sej ni blo nič ekstremnega,samo običajn dan...mi je pa čaj super pasal...1001 cvet ima neke nove čaje in sm kupila čaj relax in je res ful dobr.

pa še be fit je tud nov čaj

< Sporočilo je popravil Dudica1 -- 8.9.2010 20:00:00 >

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1087
8.9.2010 20:01:46   
lananai

otroka spita...

user posted image

ne sej ni blo nič ekstremnega,samo običajn dan...mi je pa čaj super pasal...1001 cvet ima neke nove čaje in sm kupila čaj relax in je res ful dobr.

pa še be fit je tud nov čaj

Jst sem danes dobila njihove testerčke domov. Bo treba probat. user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1088
8.9.2010 20:04:31   
lananai
Lananai, joj, mi je žal za tole... Ampak, vse je za nekaj dobro! Držimo pesti da uspe takrat ko je namenjenouser posted image user posted image user posted image Sam res nooooo, si smotka, nič več ne klepetaš z nami! A si se naših pomočnikov ustrašla user posted image user posted image user posted image

Veš kaj sem jst rekla... Ko bom imela drugega dojenčka v rokah, bom vesela, da tokrat ni ratalo. Ker potem tiste male štručke, ki jo bom imela že prvi dan neskončno rada, ne bi bilo. user posted image Poskušam bit vedno optimist, ma zgleda da me to poletje nekdo tam gor (?) ne mara preveč. user posted image
Bom probala zdej spet bolj klepetat. Sej sem rekla, da sem začela delat. Si z RR krajšam čas. user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1089
8.9.2010 20:34:30   
koala.cek
čer,

čajček .... ja dudica.. hvala....si bom enega koprivnega skuhala. sem pa danes izvedela lepe novice glede mojih težav in priznam, sem vesela. user posted image  gre na bolje.

otroka spita. ugotavljam, da se je zmajček kar malo umiril. ni več tistega tekanja s kruhom, tudi v posteljo se lepo uleže in gleda, nato zaspi, lepo sam je in si tistih 15 minut lahko prav kaj na izi privoščim, skratka ugotavljam pozitivne strani vrtca.

glede splavov vam pa ne morem nič pametenega svetovat. HB jih nisem imela.

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 1090
8.9.2010 20:40:17   
PapuaNG
čer,

dete spi, jst pa po radiu poslušam košarko. Ampak bom hmal prestavla na tv kakšno nadaljevanko, sem sam živčna, če gledam tekmo. Bolje vsake tok pogledat reultat. Pa mogoče bi kej pojedla, hmhmhm...sva kupila škorenjčke za našega škrata, tako da bo zdaj lahko tudi po lužah skakal user posted image

Moj je šel pa neki delat v pisarno,tako da sem sama doma...

(odgovor članu koala.cek)
Neposredna povezava do sporočila: 1091
8.9.2010 21:25:42   
betty.ford
lananai user posted image  pa user posted image  za vnaprej!
se opravičujem za kolcanje.

in pa_prav nič te nismo pozabile: ko si enkrat mama zmajčica, ostaneš mama zmajčica!

danes mi je dan minil ekspresno hitro, so me minute kar prehitevale.
lake, upam, da ne zameriš, ker sem te tako hitro popokala in da se nisi ustrašila našega brloga, da še prideš! bo naslednjič bolj čistouser posted image

naš mulček se je pa danes prismejal izza vrat, ko sem ga prišla iskat. in bil dobre volje še ves dan.
razlog? nov zobek je končno zunaj! zdaj se je premaknil na magično 9!user posted image

če boste večerjo prestavile na naslednji četrtek, bi pa tudi jaz prišla.

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 1092
8.9.2010 21:27:26   
betty.ford
koala.cek, vesela zate!

(odgovor članu betty.ford)
Neposredna povezava do sporočila: 1093
8.9.2010 21:30:22   
majana79
utrujena...

otrok spi, ampak ga nosek matra, bodo spet budnice

ste se naklepetale danes, ni čudno da tako pada user posted image user posted image

je pa fino brat toliko dogajanja user posted image

(odgovor članu betty.ford)
Neposredna povezava do sporočila: 1094
8.9.2010 21:44:18   
tubby
lananai user posted image user posted image user posted image boš vidla da bo naslednjič uspelo

Betty  super za naslednji teden, najbrž bomo prestavle ne?

Ledenka najbol da se drug teden dobimo glede na situacijo?

majana kako je J?

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1095
8.9.2010 21:49:12   
ledenka

user posted image

Večerja z-majčic, 16-9-2010 ob 20. uri v Piazzi (ali bi morda šle v  Joe Penas?)

1. ledenka
2. majana
3. lake
4. tubby
5. betty

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1096
8.9.2010 21:50:32   
ledenka
ekola, večerja prestavljena user posted image  in upajmo n boljšo situacijo naslednji teden! če bi še katera prišla, se kar javite user posted image  

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1097
9.9.2010 6:32:50   
koala.cek
jutro,

rana ura zlata ura...al kako pravijouser posted image

ekola, četrtek. danes se pri tavelikem v vrtcu začne neka akcija kolesarček, se bodo učili pravila obnašanja na cesti. baje da pripeljejo vso opremo s seboj. nimam pa pojma, koliko časa bo to trajalo. a je to čez celo leto al kako ? na koncu dobijo tudi neke nagrade intd. mislim, da bo užival.

so pa letos prebelili cel vrtec, zamenjali okna in vrata, nakupili nove igrače, pa neke nahrbtnike so dobili otroci ( da ni treba svojih ) in baje, da ne pomnijo kdaj je vrtec toliko investiral. prav lepo je. bi kar tam ostala. user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1098
9.9.2010 7:21:49   
lananai
IZVIRNO SPOROČILO: PapuaNG
sva kupila škorenjčke za našega škrata, tako da bo zdaj lahko tudi po lužah skakal user posted image

Naša ima skakanje po lužah ful rada! user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: betty.ford
lananai  pa  za vnaprej!
se opravičujem za kolcanje.

in pa_prav nič te nismo pozabile: ko si enkrat mama zmajčica, ostaneš mama zmajčica!

Nič hudega, sej niste mogle vedet. user posted image Za spodnjo trditev pa samo user posted image in user posted image !

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 1099
9.9.2010 7:24:49   
lananai
Pa dobro jutro. Danes smo bolj slabo spali. Se je tamala vsake pol ure zbujala in sva jo kar k sebi vzela, je bilo lažje. Ima nosek zamašen. Je zgleda že pobrala neki v vrtcu. user posted image Moj pravi, da jo bo vseeno peljal tja, ker vročine po mojem nima, samo sitna je, nosek jo matra in kašlja. Sej bodo že vzgojiteljice povedale, če bo slabše in se jim bo zdelo, da mora domov. Moj je itak doma, ampak dela za faks (izpitno obdobje) in rabi mir.

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 1100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Ali bi se kljub zdravstvenim težavam odločili imeti otroke?
sonček08

da (68%)

ne (32%)

Število vseh glasov: 362

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!