|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ljubljanske mamice
8.9.2010 13:19:50   
anci banci
no drage moje..

žal je bil test negativenuser posted image user posted image user posted image , no edina dobra stvar je, da grem čez 3 tedne ponovno v postopek... sem razočarana, samo se pa ne dam....bom pa naslednjič zmagala
no tečke rdečke še ni, me pa fajn zvija pa krče imam

nič se grem mal tolažit z delom:)

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3451
8.9.2010 13:25:29   
nmagk
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Anci le pogumno v nov boj,bomo držal pestke.

NEJC-26.06.1993
MATIC-17.08.1999
ANA - 22.04.2001
GREGOR-16.09.2006
KAROLINA-07.04.2009

mojih 5 biserov-neprecenljivo

(odgovor članu anci banci)
Neposredna povezava do sporočila: 3452
8.9.2010 13:42:26   
Anonimen
anči drži se... Kmalu bo prišel spet tvoj trenutek user posted image user posted image user posted image user posted image

Katrinči si predstavljam, kako mora bit če ni vrtca... Zato sem jst tok vesela da smo vrtec dobili user posted image   Če rabiš kako dodatno roko ali pa mogoče družbo tretje osebe, veš kje me najdeš user posted image   Sam ne pusti se puncam user posted image

(odgovor članu nmagk)
  Neposredna povezava do sporočila: 3453
8.9.2010 13:54:50   
katrinka
anci - sej bo...bos vidla da bo uspelouser posted image

ziva
- hvala,ja vrtec bi bil fajn...zdej skoraj vem kako je ce mas dvojcke...jih loh v tretje nastimamo - bom mela ze prakso...hehe
ja,se ne dam puncam - so po ociju tecne dons...heheuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3454
8.9.2010 14:02:40   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: katrinka
so po ociju tecne dons...heheuser posted image

mwahahaha, mamo mi tut enga tazga doma

samo bog ne daj da bi priznal user posted image

ampak, je pa vedno šel takoj v trgovino, ko smo za J. kej rabili, to pa moram priznat

samo zdej po enem letu se mi zdi da je že mal hm... ne vem, spremenu se je, pa tut njemu ni več vse 'enostavno'

mnjah

anči, držimo pesti user posted image

a katera ve kaj se je zgodilo kej z Ana*** al nek tak nick je imela? vem da sta z blue dost klepetali na nosečkah

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3455
8.9.2010 15:12:25   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: majana79

IZVIRNO SPOROČILO: katrinka
so po ociju tecne dons...heheuser posted image

mwahahaha, mamo mi tut enga tazga doma

samo bog ne daj da bi priznal user posted image

heheuser posted image user posted image user posted image

ja ana je bila - nimam pojma kje je...blue tudi ni vec tu gor..je na fb dost,boomer,anci in vim pri julijkah klepetajo...tu nas res ni veliko ostalo...user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3456
8.9.2010 17:49:02   
katrinka
se mi ne da v ta dez ven...grem jutri po nakupih....najbrzuser posted image

dolgcas....

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3457
8.9.2010 18:00:39   
Anonimen
Kako ti je pa lahko dolgčas?? user posted image   A maš premal otrok? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katrinka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3458
8.9.2010 21:20:57   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: živa25

Kako ti je pa lahko dolgčas?? user posted image   A maš premal otrok? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sam res user posted image user posted image

katrinka, boljše da niste šli danes na rudnik, je bla ubitačna gužva user posted image

aja, po moje najboljše da še ti prideš k zmajčicam pa boš imela več družbe, tam je skoraj vedno katera gor user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3459
8.9.2010 21:55:33   
ledenka
gužva na cesti je bila pa res user posted image  sem bila za spremembo z avtom... od službe do vrtca sem vozila pol ure, bi še delj, pa sem šla po ovinku. pa do doma še več kot 20 min user posted image   moram tud jaz na Rudnik, je treba kupit kaj za oblečt za M... zdaj se učijo sami jest v vrtcu. posledica - 3x ga preoblečejo. eh...

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3460
9.9.2010 8:07:09   
Anonimen
Smo že na bolniški user posted image

Otrok se je zbudil z vročino in smo ostali doma user posted image Vsi štirje user posted image

(odgovor članu ledenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3461
9.9.2010 10:53:08   
nmagk
Ja men je dons ponoč tud Karolinca zakuhala,tako,da mam pestro.

user posted image user posted image user posted image  Žigatu

NEJC-26.06.1993
MATIC-17.08.1999
ANA - 22.04.2001
GREGOR-16.09.2006
KAROLINA-07.04.2009

mojih 5 biserov-neprecenljivo

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3462
9.9.2010 10:56:21   
katrinka

najbrz...hehe...user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: majana79

Kako ti je pa lahko dolgčas??    A maš premal otrok? 

sam res

katrinka, boljše da niste šli danes na rudnik, je bla ubitačna gužva

aja, po moje najboljše da še ti prideš k zmajčicam pa boš imela več družbe, tam je skoraj vedno katera gor

no fino pol da nism sla,mogoče dons...samo res bi sla loh k vam...pol loh pa tole temo kar zapremouser posted image

ledenka - ja pol mors met pa velik za preoblect ja,moja se uspe umazat od vrha do tal pa jo jaz futramuser posted image

Smo že na bolniški 

Otrok se je zbudil z vročino in smo ostali doma Vsi štirje

o joj...kak virus...mogoče zobki,
cim prej bodite boljsiuser posted image user posted image user posted image

pri meni je bila zadnjic patronazna,pravi da sandra super napreduje,jo je skopala...
pa da se pohvalim - sem dobila podarjen nov vozicek - jane slalom,v primerjavi s prijsnjim - sej veste un od chikota...
je bozanski,pa se kosaro ma...tok vesela...smo bolj moderni sedaj....
pa sling sm sprobala - hvala ledenka,je moj reku da bo drugic špohtel s sabo vzel da bo oci z mene dol daju...hehe,so me vsi cudn gledal...

no,sandra spi...suzana se igra,jaz morm nujno jest in pod tus....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3463
9.9.2010 10:56:48   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: nmagk

a tud...a joj...ja sej na vreme sodec ni cudnuser posted image

(odgovor članu nmagk)
Neposredna povezava do sporočila: 3464
9.9.2010 11:52:16   
Anonimen
Oh prov fini dan mi je danes... Stanovanje smo ogreli z našimi telesnimi temperaturami, testo za pico se dela v krohomatu, Žiga  je crkljivec, da ga iščeš, z dragim pijeva že drugo kavico danes, kuhinja je pospravljena, v kopalnici je toplo user posted image user posted image user posted image   Vse je uglavnem super user posted image   Končno enkrat Živa ne jamra user posted image user posted image user posted image

katrinči naslednjič upraši tiste buljiljce če jim posodiš enega otroka al pa če bi oni namesto tebe Sandro nosili... Gledajo pa zato, ker smo ljudje takšni vedno do mali otrok in do vsega kar je z njimi povezano... Ne zato, ker bi blo čudno - VERJEMI!!! user posted image user posted image user posted image

Sem prebrala zadnjič uno temo, da si dobila nov voziček, pa sem potem pozabila komentirat user posted image user posted image user posted image user posted image   SUPER!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image   Te Jane vozičke fuuul hvalijo... Ampak kako ti gre pa v avto?? user posted image

(odgovor članu katrinka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3465
9.9.2010 11:53:53   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nmagk

Revica.... PIKEPOKE ZANJO!!!!!

Dej mi NMAGK povej, kolkrat na dan oz. kako pogosto ti otroke mažeš z materino dušico? Sem Žigata kar namazala, ker hoče bit neki zasopel in kašlat hoče. Zdej sem mu pa čajčka skuhala, pa nevem a mu lahko dam med??? Ker ga odsvetujejo do nevem kdaj, pa nevem če naj dam ali ne user posted image

(odgovor članu nmagk)
  Neposredna povezava do sporočila: 3466
9.9.2010 12:04:04   
katrinka
ziva - za med ne vem,loh pa das v caj trpocev sirup,je tud fajn,suzani ga dajem ze nekaj casa,pomagauser posted image

ja sej vecina me je gledala k se je sandro malo vidl pa kok je majhna...heheuser posted image

ej,zaenkrat sva dala kosaro gor k nismo vedl a rabmo adapterje,more moj malo kolesa pritrditi,v avto ga se nismo nalozil - je lih to vcer studiru sam k je dezeval nismo mogl...dons najbrz...sporocimuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3467
9.9.2010 12:11:55   
Anonimen
Sej sicer gredo kolesa lepo dol, ampak vseeno vem da tvoj avto ni glih največji user posted image   Pa sej bo šlo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Trpotčevega sirupa pa nimam user posted image Zdej sem mu kar malo medu dala, pa bomo vidli kako bo reagiral user posted image

Kdaj se bomo pa lahko kej vidli? mene tudi zanima kok je Sandra mala user posted image

(odgovor članu katrinka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3468
9.9.2010 13:30:17   
katrinka
v mojega tko nic ne spravis k ga ma moj in ma zadaj muziko - beri box,vufer...ma sej niti ne vem kako se napise...v vectro pa mislim da bi mogu it...mormo sporbat...
ja vidit se nujno - a mas v mislih kot ljubljancanke ali privat...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3469
9.9.2010 14:45:21   
Anonimen
Videt se - kakor je tebi ljubše... Meni je vseeno. user posted image Predvidevam, da bi raje privat - al se motim?
Za vectro se ne sekiraj... Tja ziher gre, če ne cel, pa ko mu sprednje kolo dol vzameš user posted image

(odgovor članu katrinka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3470
9.9.2010 14:53:57   
Anonimen
aja.... da vam mal sline pocedim user posted image
Pica: Moja je bla s pelati, tunino, koruzo, svežim paradajzom in olivami; od g. Dragega pa s pelati, mortadelo, sirom, gobicami, suho salamo in olivami. Obe sta ble pa resnično ODLIČNE user posted image   Sva se eden drugemu čudila, kok dobro nama je ratalo user posted image user posted image user posted image   še dobro da je testo mašina nardila, ker sicer bi blo hudo - kdo je naredil bolje in kdo ima večje zasluge user posted image   Žiga pa je pojedel skoraj 2 krožnika goveje juhice user posted image Pico pa je probal, pa je rekel, da ma rajši dudo in sleepija user posted image

Zdej grem pa počivat in desca z mano user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3471
9.9.2010 19:24:50   
katrinka
ziva - solit se pojdi...tako se mi sline zdaj cenijo...super,naslabsem bo pa moj k bom zdej tezila da hocm pico - pa k sm bla noseca bi jo se dubla zdej pa ne vem ce bo rataluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ej-sm bla v pikapoki in kupla dudko od mam kot si rekla,bom sporbala da vidmo kako se bo obnesla...

ej - ce se zmenimo kak popoldan npr.kak petek po vasih slzbah npr. v kaksnem koloseju pridem z obema puncama,drugac pa ziva itak tud privat...se bomo navabli k teb k bo sandra malo vecja - zarad voznje...

ja po mojem gre v vectro - spet nismo probal k sva sle s suzi po nakupih,zdej pa spet dezuje...grrrrrrrrrrrrrr

kje pa ste ostale dons....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3472
9.9.2010 19:31:46   
Anonimen
Joj tale vreme ga biksa ej user posted image

Me se komot zmenmo tko, da boš ti tudi prišla user posted image user posted image Sej veš kako gre to user posted image Smo vse firbčne in bi rade Sandrici spoznale... no pa itak suziko potežkale user posted image user posted image user posted image

Igraj na post porodno obdobje user posted image Ziher ti bo ustregel... Mi bomo zdele Žigata spakirali u postlo, jutri greva pa v LJ, ker bo po moje treba k dohtarju user posted image   Je čist slinast in malo kašlja... Pa malo mu z noseka teče user posted image

(odgovor članu katrinka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3473
9.9.2010 19:54:00   
katrinka
ej bomo cez kak dober teden se dobile kak petek popoldne - tok da s ziga in karolinca pozdravitauser posted image user posted image user posted image user posted image

pa novo slikco mas................

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3474
9.9.2010 20:20:55   
Anonimen
ZMENJENO!!! user posted image user posted image user posted image user posted image   Vedno bolj pa sumim, da ga zobki matrajo user posted image   Se slini kot polž spet user posted image

(odgovor članu katrinka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Srečna, ker sem mama
25. marec je dan, ko praznujemo mame. Ko praznujemo drugačno obdobje, ko praznujemo vse lepe in objokane trenutke, ko pr...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?