Tiamo
|
čer ste še vse v enemo kosu Pixie hvala, moja duša je potešena in hehehehe ja zdaj imaš pa že ka orng trebuh, hehe. Včeraj smo bili tudi mi na bazarju, pa sem se ful dobro počutila, sploh nisem opazila, da smo hodili 4 ure, kupila sem si vložke pri tosami in dobila nekaj blazinic za dojke in vlažilne robčke... No predno smo šli na bazar, smo šli še v Tivoli se peljat s kočijo, je imela Lipica presstavitev kobilarne. Danes smo šli v Leclerka, sem mogla mižat pri stalažah za dojenčke Potem smo pospravili stanovanje (zdaj je isti k prej , nevem kako nam ti uspe). Hemeroidi, jaz sem jih imela v 20tednu. Sem imela pa v prvi nosečnosti boleže za znort. Jaz si pomagam: - mrzel tuš v rito
- če imate led, direk na hemeroid, dokler ne začne bolet, potem dol za 3 min in ponovi vajo ene 10 krat
- ginekolog vam bo predpisal Moldrex kremo, in v porodnišnici jo tudi dobite, nič ne pomaga
- meni je bolečino odstranila edino Tea tree krema od Justa, hemeroid je bil pa še vedno zunaj, samo bolelo me ni
- No pa še tole najboje je pa če si bulo probate nazaj notri potisniti. Jaz sem si to naredila, boli k pra***, ampak pomaga.
Sem mislila, da bom imela večje težave v tej nosečnosti k sem nehala kadit, v privi nisem nehala pa sem imela težave z odvajanjem, tudi kava in čik nista pomagala. A je katera nehala zdaj kadit? A katera kadi? Mene tudi vse boli, ampak sem se že navadila. zdajle me dva dni bolijo dojke za znort, na desni se mi je naredil že en vozel, pa sploh nevem kako ga naj spravim stran, sem se masirala pa nič od nič. Grem počasi počivat...
|