anju
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pokora Kako skuhaš paradižnikovo juho? Je nisem še nikoli, pa jo mam ful rada! olivno olje + čebula + korenček + česen nekaj časa dušim, dodam olupljen paradižnik, čimbolj zrel, še nekaj časa dušim, zmiksam, dodam potrebno kol. vode. od začimb samo sol, poper in baziliko, zdaj ko je sveža. korenček zato da sladka, tako da količina korenčka je odvisna od zrelosti paradižnika. hm, s čim čem primerjat velikost korenčka asociacija ajde, danes 2 taka (asociacija) korenčka, pa 3 kar velike paradižnike (med 200-400g na komad), pol čebule pa dva stroka česna. riž skuham posebi, pa si ga vsak dene kolkor želi. IZVIRNO SPOROČILO: anju ma če ti povem kdo me je včeraj na kafe povabil... kam bi js bežala No da slišmo jojii v kako zadrego me ti spravljaš! ok. en šofer, star stičko, sem ga že v službi poslušala. me je prišel povabit čez celo parkirišče ko je videl da prihajam iz trgovine. tisto ko bi najraj šla domov, pa sicer dobrodušnemu človeku ne moreš reči ne. ni mogel nehat gledat trebuha, se mu je kar samo smejalo... hja, sem pomislila na možne opcije včerajšnjega pobega, sprovocirala caroline, in se spet smejala sama sebi, ko sem našla edino
|