Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

Pa veliko bazilike, ker jo obožujem!
me veseli!
me ne uboga in nikakor noče ven. Kakor imam občutek tudi ne bo še tako kmalu, saj se mu predobro godi. Če me že zdaj ne uboga kaj šele bo.... Zdaj pa naj kar malo počaka, ker 19. praznujemo RD Aleksandre in zdaj nimam časa za porod
, nevem kako nam ti uspe).
! Tiamo ti je dala super nasvete. Ful je važna higiena(!), tako, da se kar operi po vsaki potrebi (z mrzlo vodo, ja, brrrr). Dobro je, da kakci niso pretrdi, zato ful pazi, kaj poješ - čimveč zrnčk (laneno seme v jogurt, ovseni kosmiči, polnozrnate zadeve skratka). Pa naj ti ne bo nerodno it k zdravniku. Jaz sem tudi rada uporabljala Robčke za hemeroide, ki jih gotovo imajo v DMju (če imaš nosečniške kupone za DM je en tudi za popust za te robčke), ki fino ohladijo rito, ko se obrišeš - priporočam.
. Nimamo kaj to spada zraven.