Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

Ma se noče sploh pogovarjat o tem! Brezveze...meni se pa tudi ne da...ker pa nočem večnega kreganja okrog tega, pa bom jaz malega klicala po svoje on pa, če je tak čuden, ga pa naj po svoje
.... samo me ja kar strah ker si to tako močno želim , da ne bomo še čez rok....
tudi meni pravi, da bo 14dni prej, torej nekje okoli 10. oktobra. Upam, da ima prav
dejansko poje. Jaz dejansko nisem nikoli vedela, koliko ml (oz. mg) mleka sta dobila - verjetno enkrat več, enkrat manj, saj tudi mi nismo zmeraj enako lačni, a ne? Pa to sploh ni važno, če je mali zadovoljen, normalno lula in kaka, potem sigurno dobi dovolj. O dojenju se lahko ogromno naučiš na forumu
Najprej sem mislila, da so bili komarji, ampak po pokritih delih ga ne bi pikali. Verjetno imajo v sobi kake bolhe ali kaj podobnega (pri hiši je pes)