Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
.
. Jst sem mal tle gledala cene otroški sob pa vozičkov pa me je skoraj kap... sicer ne vem kako je pr nas/vas v SLO ampak tle ne dobiš skoraj nč pod 500 evrov (kvalitetne stvari)... sva najdla eno ful lepo sobico za več kot 1000 evrov
... Vem mogoče že mal prehitro gledamo te stvari ampak fant je ful navdušen da bo očka tak da mam skoraj vsak dan na svojem mailu 10 linkov o nosečnosti pa o stvareh za otroka
in moj naslednji pregled je 23.9. HVALA

... ammm Detece, ti imaš 5 dni za mano rok, a se tebi kaj pozna?
naj bi privekal/a 20.aprila 2011. Tudi prva punčka je imela rok 20.4. (ampak 2006), a je potem malce pohitela in prišla 13.4.. Kitajci pravijo, da bo tudi tretji otroček punčka
a ktera kej ve, je kakšen ukrep/predpis, ki določa, da morajo biti nevarne pasme psov pod nadzorom? prsežem, da ne grem nikol več u gozd, dokler je ta pes na prostem, sploh ker je že lastnico ugriznu. delam paniko? mogoče, ampak glede na to, da so ti ljudje doma pred vstopom v naš gozd in ker je tam super lepa sprehajalna pot, je zelo verjetno, da bomo drugo leto tam sprehajali našo bebo. ampak ne, če bo ta pes prost! pa mam ful rada živali! ampak tole... ne vem no, mogoče res delam iz muhe slona. kaj pa ve mislite o tej tematiki?
Rada imam živali, tudi pse in tudi midva imava enga labradorca, ampak se psov nasplošno bojim. Nekaj naredi, da ne bo prišlo do kakšnega nesrečnega ugriza ali do napada na otroke. Prevečkrat beremo kako je prijazen pes odgriznil pol ustnice ali ličnice kakšnemu nedolžnemu malčku ... groza.
Niti pomisliti ne morem, da bi se kaj takega zgodilo mojemu. Mogoče kakšna anonimka, če se ne želiš izpostavit in zamerit sosedom?
vse vredu.
, pa imam tud sama psa, ki nikoli, ampak nikoli ni odvezan, ker na žalost ima pes kosmata všesa in nikol ne veš kaj ima v glavi...pri nas čez vas je tud polno prosv in je prov podvig, da greš peš, pa da se noben vate ne zaleti
groza!