Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
20.7.2010 Zalcy 10.09.2010 Neža 2020 g 43 cm
18.8. 2010 Luna2010 09.09.2010 Miloš 2880gr 48 cm 
oo jaa lailea vem kako je to, sem doživela zlati tušek v bolnici - ko je bila odvita me je polulala :)
mislim da mi zmankuje mleka
do sedaj sem se črpala.. tako smo imeli tudi v bolnici. Premajhna bradavica in ni hotela zagrabit, smo se dojili z nastavkom pa je prehitro zaspala (zlatenica) in so mi v bolnici dali črpalko in od takrat se črpam - tudi njihov nasvet. Načrpala sem si lahko po 180ml naenkrat (ona poje 60) za 3 njene obroke, sedaj si lahko načrpam v istem času 60 ali še manj. In je dojka prazna. Danes na sprehodu sem še zavila v trgovino in za ziher kupila mleko za njo. Joj je mlekec drag za te mičkene. Ne bi rada bila presenečena kdaj da je zmanjkalo. No sedaj je ravno tisti čas na okoli ko se grem izčrpat potem pa previt in nahranit. Držite pesti ampak nimam kaj dobrega občutka.