anju
|
Torej, pofočkajmo se tiste ki nameravamo priti jutri ob 11h na čvek: Pokora, 2ursae, sasadejan, missD, tinaaleks, anju jana84 če prideš do Razdrtega maš do LJ prevoz jutri tinaaleks prepričana sem bila da se je začelo dogajat pri tebi in me je zdaj prav presenetil tvoj post. mamamajča kam se pa ti odpravlčjaš za nekaj dni, da moraš cunje fantoma ponoči pripravljat?? veste kaj, še vedno ne vem katero barvo in grem sama sebi na živce BRinME vaš voziček pa zgleda zares hud! a je dosti stal? sej js vozička ne bi kupovala, če bi imela spet poletnega dojenčka. imamo PP plikota, brez košare, obrnjen stran od "voznika"... ni pametnega nisem dognala za ga uporabljat v naših razmerah. košara zanj bi prišla 170€ v BC, vprašanje če je še kompatibilna, na ebayu se ne morem zanest, ker bi mogla prav poskusit, enako prek bolhe. tisti zelen brez lupinice bi prišel pa 159 + 25 poštnine. tako nekako... bom jutri šla spet v BC poskusla na voziček nataknit MC lupinico, da vidim če se bo obneslo kar tako, kot je predlagala jana84 da ni nujno da naredi klik, samo da se gor dobro usede. na plikota se ne caroline te barve so "v paketu", če grem po svoje kombinirat bi prišlo dražje. upam da si se oblekla za dež, je že pri nas zdaj. tresenje se je včeraj po 12 umirilo, sam js sm še kej čutla mimo seizmografov Pokora sam veš sem danes v KIKu še nekaj plenic nabrala pa sem gledala tiste roza, nikoli prej si ne bi mislila da bi kej takega vzela, ampak če bi zdaj nosila punčko pa ziher bi, so ble tolko lepše kot za fantke. za roza lupinico! PixieM upam da že uživata
|