Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

Dobila eno kremo za hemeroide in je rekle, da je samo za ublažitev bolečine, ostalo se bo pa zrihtalo po porodu.
BRinME vaš voziček pa zgleda zares hud! a je dosti stal? sej js vozička ne bi kupovala, če bi imela spet poletnega dojenčka. imamo PP plikota, brez košare, obrnjen stran od "voznika"... ni pametnega nisem dognala za ga uporabljat v naših razmerah. košara zanj bi prišla 170€ v BC, vprašanje če je še kompatibilna, na ebayu se ne morem zanest, ker bi mogla prav poskusit, enako prek bolhe. tisti zelen brez lupinice bi prišel pa 159 + 25 poštnine. tako nekako...
za roza lupinico!
...Zakaj? pride mama ob pol treh s službe in prbije: a je kosilo že narjeno, grem na vikend bomo jabka pobirali...Halo?! Meni je kar obrnilo vglavi...Kaj sem zdej jst tuki sužnja al kaj in naj voham kdaj bi kdo rad imel kosilo...Tam je minešrra v hladilniku, vzemi in pojejta kar hočeta, kosilo je ob pol štirih! Mi kar zavre...
ok če greš rodit, samo se mi zdi da je nekaj drugega?
že vse oprano in pospravljeno, ubijajo me pa naše cunje za sproti.
kako imate doma urejene finance? Imate s partnerjem skupni žakelj, al imata vsak svoj denar?
. Je bil zgleda res samo odvzem kontaminiran.
. in pol se moski cudijo, kaj jih skos v rit brcamo, da se kaj premakne.