ivanamdb
|
vecerko punce spet jaz na hitr. Vceraj prisla v PO, jutr ze grem mal do tasce v italijo in potem mal do mojega v nemcijo, potem se vrnem konc septembra, in D zacne uvajanje v vrtec drugac, bla v splitu, vreme lepo, vroce, sve sle na morje vsak dan, ampak teta mi je sla ful na k.... tako da nisem sla na hvar. mislim, KAO rekla je da mi bo pomagala....ja ja.... KAO...sm jo prosila naj pride zjutraj in odpelje D na igrisce naj jaz lahko kaj naredim....aha....poklicala bi okrog 12 in vprasala ce kaj rabim, in ce ji jo dopeljem.....mislim...hellooooooo...ce moram delat nimam cajta ti jo peljat. v ponedeljek so bli tud mojstri in nekaj v kopalnici delali...od tete ni t (mislim a je vam to normalno da je otrok v stanovanju medtem ko vrtajo, kopajo, prah povsod????), hb da sm eno fato klicala naj pride zrihtat stanovanje in likat tko da sve vceraj ble thelma & louise in se dopelale do PO, in je bilo res lepo, ustavle se tud na en rostilj njam njam, in potem en lep hitr sprehodcek po PO...uuuuu a zupan res ful dela, vse nekaj prenavlja ah ellyy - D je tud imela krcke, mi smo uporabljali ene kapljice - biogaia (dobis v lekarni), mal jih zmanjsa. midva sva se bla navadla na to da vsak dan ob 18.30 zacnejo, in bi en dan en en dan drug je nosila, in bozala, in se tiste kapljice v mleko dala - tko da ni vec jokala 2-3 ure, ampak eno... saj nekaj je a ja, sva tud vidla da ce gremo na sprehod ob tej uri potem je veliko manj jokala a ja potem je moj najdu tehniko - bi lezal na kavcu, in jo dal na trebuh, in bil cist sproscen, in sam mal tko delal mmmhmmmhhmmhhh tiho, tko da mal trebuh vibrira, in ji je ful pasalo (njemu pa tud, ker je lahk gledal tv, jaz pa rihtala stanovanje, a ne...) leela - hvala za kofe in za cvek!!! a ja dudi, a ste nekaj o calgonitu govorile - jaz uporabljam calgonit (prej je bil finish - vem da je moja mami vedno uporabljala finish, kao da je najboljsi) - jaz uporabljam samo tekoce, ker lahk odlocim kolk ga dat notr - ce ni poln, ali ce ni tolk umazano, tele tabletke mi se zdi da so "prevelike". zdaj pa grem spet pakirat!
|