Najki
|
IZVIRNO SPOROČILO: 2ursae punce, ki imate otroke: Imunoglukan je v akciji 2 za ceno enega ... če katero zanima: http://www.imunoglukan.si/narocilo-imunoglukana/ Tnx super info! Sem ga mislila uporabljat to zimo, da bo cimmanj prislo na dojencico . Sem narocila. Danes je pa zadnji dan akcije. Caroline1 v ZD velenje a ne? Tam sem sla jaz na 3d, mi je tudi zemljico sprintala . Pa posnela 45min pregleda komplet, pol ure je samo obrazek poskusila slikat, stalo je pa 65 eur. Leclercovi vozicki, sem si vzela par minut za jih pogledat. Imajo od Safety 1st, takega zgleda da je en tistih modelov, kjer se sportni del razsiri v kosaro, samo me ne drzat za besedo, velika napihljiva kolesa, crn z lupinico, stane mislim da 300 EUR. Brevi vozek z lupinico, mislim da tudi kosaro nisem pa zihr, 4kolesnik, 200 EUR, ce se ne motim. Med 200 in 300 EUR je se en vozek s kosaro in lupinico in seveda sportni del, 4kolesnik, se mi je zdel kar tezek pa ne vem znamke. Par lemi marel pa mogoce ksna babywelt, cene se mi zdi okoli 40 eur. Trikolesnik zelo oblazinjen, zelo lahek, polozi se skoraj do ravnega, s footmuffom, zlaga se pa na hecno knjigo, cena 80 eur na kartico oz. 104eur. Meni je ta ful vsec za drugi vozek oziroma od 6m dalje, bom mojega kar peljala tja danes . Samo zlaganja nisem cisto pogruntala, je precej na debelo, ceprav kratko . pixieM upam da ti uspe speljat eno prijetno obletnico mimo teh ovir. Zdej ste najbrz ze v Zvezdi, jaz bom sla cez kaksne pol ure tja.
|