|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 2.del
17.9.2010 22:11:38   
maja1488
IZVIRNO SPOROČILO: živa25

Meni pa svinjina zadnje čase smrdi user posted image

Pa dobro, ti si noseča user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1526
17.9.2010 22:13:10   
majana79
pr nas tut ne jemo svinjine, k mojmu smrdi

pa vem da ni noseč user posted image LOL

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 1527
17.9.2010 22:15:40   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   A si ziher??? moj je noseč že ene 3 leta... Prav, da že ve kaj bo mel user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   SLONČKA user posted image user posted image user posted image Rilček že ven gleda user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majana79)
  Neposredna povezava do sporočila: 1528
17.9.2010 22:19:09   
majana79
mwahahaha, maš res, mogoče pa je user posted image  user posted image  user posted image je moj tut take okrogle sorte

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1529
17.9.2010 22:23:04   
maja1488
IZVIRNO SPOROČILO: majana79

pr nas tut ne jemo svinjine, k mojmu smrdi

pa vem da ni noseč user posted image LOL

Zgleda že ne tko user posted image user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1530
18.9.2010 7:31:04   
Dudica1
Jutro

majana prav si slišala user posted image moj mož je že od 4h nekje dol pri cesti ker je enemu hišo zalilo zdaj pa grozi še dvema hišama user posted image ,upam da kmal pride!

Imamo pa ob 10h frizerja za otroka in upam da bom lahko šla sploh

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 1531
18.9.2010 7:31:42   
PapuaNG
jutro,

spali nismo...user posted image Je malega neki vintlalo al kaj, pa vročino je fasal. Je bil že zvečer nekam sumljivo topel, zdej smo pa na 37,9 user posted image Upam, da ni nič hujšega, počutje je zaenkrat ok. Jst sem pa tut user posted image Smo bili včeraj pri mami, se napokal palačink pa mal šampanjca spil...moram mal ukint tole večerno futranje, grejo kile sam gor. Pa zunaj tko ščije, jst moram pa po plenice pa futr...mojga pa še ni, sta ga šla z bratom včeraj mal žurat, ker je brat lih en teden nazaj z bejbo po dveh letih pa pol nehal....ma ja, bo že.

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 1532
18.9.2010 7:45:56   
Dudica1
Uf papua tole ga pa dolgo ni user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 1533
18.9.2010 8:00:02   
maja1488
Jutro. Spalo nič. M je celo noč stokala, da jo ločko boli. Z je pa ustala, ko je moj šel. Neki čez 5 user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1534
18.9.2010 8:01:18   
nikolet
jutro

sem mogla zdejle pogledat včerajšnja poročila.... uuuuuuuuuuffffffff katastrofa......

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1535
18.9.2010 8:06:43   
koala.cek
jutro,

mi smo pa fajn spali. ob osmih sta že spala in spala do pol osmih, ko sta prikolovratila do moje postelje.

sem šla pa včeraj zvečer kmalu v posteljo in brat knjigo. kaj je pasalooo. sem jo kar brala in brala...pa uživala v miru.

poplave. no koment. pač človeška šlamparija. tisti podvoz pri tivoliju je vedno poplavljen. ne vem al se ne da narest kakšnega kanala ?
po tv je kazalo eno hišo v gameljnah, da jo bo kmalu voda zalila. seveda hiša tik ob potoku, s 15 cm škarpe. železniki. a ste videle tistii umetni slap ? mislim, še po treh letih ni dokončan, zdaj pa spet grozi....točno vidim, kako se hiše delajo tudi v naših koncih. čisto nobeden ne pomisli še na koga drugega kot na sebe. kanazalizija teče kar po sosedovem, odtoki niso narejeni, kanali polni smeti....so, whats the problem ?

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1536
18.9.2010 8:09:39   
nikolet
IZVIRNO SPOROČILO: koala.cek

jutro,

mi smo pa fajn spali. ob osmih sta že spala in spala do pol osmih, ko sta prikolovratila do moje postelje.

sem šla pa včeraj zvečer kmalu v posteljo in brat knjigo. kaj je pasalooo. sem jo kar brala in brala...pa uživala v miru.

poplave. no koment. pač človeška šlamparija. tisti podvoz pri tivoliju je vedno poplavljen. ne vem al se ne da narest kakšnega kanala ?
po tv je kazalo eno hišo v gameljnah, da jo bo kmalu voda zalila. seveda hiša tik ob potoku, s 15 cm škarpe. železniki. a ste videle tistii umetni slap ? mislim, še po treh letih ni dokončan, zdaj pa spet grozi....točno vidim, kako se hiše delajo tudi v naših koncih. čisto nobeden ne pomisli še na koga drugega kot na sebe. kanazalizija teče kar po sosedovem, odtoki niso narejeni, kanali polni smeti....so, whats the problem ?

ja kaj češ... tak mamouser posted image

nč grem mal pospravlat

papa

(odgovor članu koala.cek)
Neposredna povezava do sporočila: 1537
18.9.2010 8:11:26   
Dudica1
obupno je toooolk vode...groza.

Mojega še zdej ni ne vem kdaj se bo umirila voda,grozi še dvema hišama.

Drugač pa pijem kapučino,paše!

Neposredna povezava do sporočila: 1538
18.9.2010 8:18:45   
koala.cek
mmmmmmm dudica. moja turška kava se pa še kuha.

mogoče bi se celo danes spravli pečt kakšne piškote.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1539
18.9.2010 8:26:35   
Dudica1
Ja danes bi bil dan za kaj spečt ja,samo meni se res ne da,sm učeri vse pospravla in se mi ne da še enkrat,danes bom bolj lena user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1540
18.9.2010 8:37:58   
maja1488
Moj pa dela na tisti proslavi ob priključitvi primorske matični deželi in klukci ne mislijo prestavit v dvorano. Zunaj na največjem nalivu bo, kjer se vse ugreza. Super.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1541
18.9.2010 9:01:28   
šivilja
IZVIRNO SPOROČILO: koala.cek

mmmmmmm dudica. moja turška kava se pa še kuha.

mogoče bi se celo danes spravli pečt kakšne piškote.

Sem imela jaz enke ideje - da bi pekli piškote. Mogoče, samo še ne vem kakšne.

Pa delovno soboto imamo v šoli.

Pa sobica se neki dela (smo kar obrtnike poklicali, čeprav je tast obljublal - samo se dva tedna ni nič premaknilo)

Neposredna povezava do sporočila: 1542
18.9.2010 9:07:44   
Anonimen
JUTRO!!!

Midva sva sama user posted image Moj je šel in boh ve kdaj pride user posted image

Noč je bla OK, je pa pri nas tudi to polje zraven hiše (travnik) zalilo... Ampak mi smo na klančku, tko da nam pomoje ne grozijo poplave user posted image

Zdej si grem pa kapučinčka naštimat in upat, da moj čim prej dam pride user posted image Tole dežurstvo mi gre že pošteno na k.... user posted image

(odgovor članu šivilja)
  Neposredna povezava do sporočila: 1543
18.9.2010 9:36:15   
ledenka
jutro

en km od nas je zalilo (pri Sparu), upam, da pri nas ne bo... bi morala it v MB, pa sem odpovedala, še to mi manjka, da ostanem kje na cesti.

spet mam težave z vrtcem... M je včeraj nekdo ugriznil v ličko (vem, da je to normalno in to). moj je popizdil, zahteva, da ga izpišemo... men se zdijo ugrizi normalni, to so mu povedali tud drugi, ampak še vedno nori in ne govori z mano, ker pravim, da ni to nič takega. user posted image user posted image user posted image  jaz nočem met individualne varuške, ker ma M. rad družbo, rad gre v vrtec in meni je všeč, da se tam ok počuti.

eh nič, grem zajtrkovat.

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 1544
18.9.2010 12:14:52   
majana79
Dan!

ledenka, pri nas so se nazadnje v nos grizli user posted image dej, sej se bo umiril no...

tale dež je ubitačan... koalka, sej so vsi podvozi bli zaliti, sam tivole je najprej zalilo, potem drenikovo, nazadnje pa dunajsko, k so ga par let nazaj neki razširli in kao popravli... no comment indeed

pa glede hiš se tut strinjam, pri nas je vse preveč dovoljena gradnja kjerkoli - že tako ti lahko zalije hišo (pri nas je pod nivojem ceste, ker so jo kasneje delali in jo dvignili, tako da ni naša krivda), če kanali ne požirajo in so cestarji nemarni

baje je pol Ajdovščine že pod vodo user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1545
18.9.2010 12:22:21   
koala.cek
ja sej majana - to je to. po toči zvoniti je pač prepozno.

mi smo čofotali po lužah

ledenka - ne daj se. te popolnoma podpiram. otrok rabi družbo.

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1546
18.9.2010 12:26:16   
Anonimen
Oh ja... Sem mislila, da vse kuhate, pa vidim da nisem edina, ki še ne kuha user posted image Hvala Majana user posted image

Ajsi sej se bodo vnesli... Razloži tvojemu, da se tako M od malega uči borbenosti in borbe zase user posted image In da bo tako nekoč še ziher kaj iz njega user posted image

Moj dragi bi pa naj šel v Ajdovščino delat, pa zdej zaenkrat HB kaže da ne bo šel... Bomo vidli kaj bo še iz tega user posted image

Kaj kuhate danes? Jst bi ful kako pecivo pekla, pa sem totalni antitalent in še nič nimam doma user posted image Bi pa pekla, da bi finooo dišalo po stanovanju user posted image Dobri motivi, a? user posted image user posted image user posted image   Sicer danes kuham testenine s špinačno polivko za naju z Ž, ko dragi domov pride bo rižota, jutri pa dobimo obiske s Primorske, bomo pa lazanjo pekli user posted image KOMI ČAKAM!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Bo spet luda kuča... Prideta 3-letna dvojčka (fantek in punčka) in še ena enoletnica user posted image

(odgovor članu majana79)
  Neposredna povezava do sporočila: 1547
18.9.2010 13:12:55   
Anonimen
Naši lastniki so si pa kamin umislili user posted image user posted image user posted image 900 EUR!!! user posted image user posted image user posted image   No ja... Sej dve najini najemnini in sta zmagala user posted image Mah sej je prov... Upam, da bo toplota še kaj dol prišla user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1548
18.9.2010 13:13:30   
maja1488
Moji dve sta tečni za znoret. Kdaj moj pride nimam pojma.

Živa, pa majana je včeri celo noč une zrezke pacala. A se ne spomneš. Danes ji je pa dolgcajt user posted image

Ledenka...se dogaja. M je enkrat nekdo ugriznil v uho, da je imela hraste tam jher so zobki prebili. Pa mi je zatrjevala ene 14 dni, da jo je volk. In v vrtcu tut. Pol sm pa pustila. Pa nej bo volk. Zdej se pa tepejo. Pa so baje punčke hujše kot fantje.

Si morem neki spomnit za počet danes, drugače se bomo pobili.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1549
18.9.2010 13:24:36   
koala.cek
jest sem jima za kosilo skuhala zelenjavno župo, pa dunajske zrezke.

zjutraj smo pekli že palačinke, popoldan bomo pa piškote. pa obvezno bomo šli še malo ven čofotat. zvečer pa banjo vode in ulala, žurka v kopalnici. ju bom pustila malo dalj v vodi, naj uživata. pa zakurila sem že, da bomo imeli ogromno toplo vode....ah ja...nič nam ni hudegauser posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 1550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako se mame razumejo z otroci glede na ho...
Kompatibilnost znakov zodiaka določa tudi odnos mame z otroci. To so kombinacije, ki se najbolj razumejo med seboj.
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

V kolikšni meri zaupate svojemu ginekologu?
пеперутка16

Zaupate svojemu/enemu ginekologu ali menite, da potrebujete mnenje drugega, po možnosti strokovnjaka?

Mu ne zaupam. (31%)

Dovolj. (15%)

Zaupam samo sebi. (8%)

Nikomur ne zaupam. (0%)

Popolnoma mu zaupam. (46%)

Število vseh glasov: 13

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!