|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 2.del
18.9.2010 20:06:46   
maja1488
Čer.

Ivana, koalka in šivilja user posted image user posted image user posted image user posted image

Šivilja, a si vidla, da je vredu, da nista kupila. Si predstavljaš, da ob vsakem nalivu trepetaš, da te zalije. Smo lih gledali 'sosede' na začetku vasi. Cele žlahte so pri njih, z vrečami, kantami... Bogi. Sploh pa so ratali taki nalivi vedno bolj pogosti.

Naši 2 sta bili tečni danes. Mož oddelal svoje, smo prej po TV gledali, je izpadlo lepo. Pa k noni smo šli nov TV montirat. Sta si končno novega privoščila.

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 1576
18.9.2010 20:13:06   
šivilja
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

Čer.

Ivana, koalka in šivilja user posted image user posted image user posted image user posted image

Šivilja, a si vidla, da je vredu, da nista kupila. Si predstavljaš, da ob vsakem nalivu trepetaš, da te zalije. Smo lih gledali 'sosede' na začetku vasi. Cele žlahte so pri njih, z vrečami, kantami... Bogi. Sploh pa so ratali taki nalivi vedno bolj pogosti.

Naši 2 sta bili tečni danes. Mož oddelal svoje, smo prej po TV gledali, je izpadlo lepo. Pa k noni smo šli nov TV montirat. Sta si končno novega privoščila.

Ja, saj skušam v vsaki slabi stvari videt nekaj dobrega. Ja, tale narava je ša že fejst uničena - so suše in poplave in nažalost to sploh ni tako zanemarljiv podatek ali je parcela na poplavnem območju.

Tako ali tako imam namen ta teden spet malo klicat po oglasih in si kaj ogledat in bojo posledice poplav še vidne.

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 1577
18.9.2010 20:19:33   
maja1488
Res je grozno. Si ne predstavljam, da bi mogla zdej dežurat, če bo vse OK al ne. Na srečo smo na varnen. Smo sicer na hribčku ampak moj trdi, da ni nevarnosti, da se teren pogrezne. Baje je nasip in temelj dovolj močan. No upam, da res.

Je pa pester teden. Najprej nas je ornk treslo, zdaj lije...

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 1578
18.9.2010 20:28:48   
Dudica1
grozovito zgleda povsod,smo se malo peljali prej in je res shrljivo da živiš na kakšnem takem območju,mi nismo drugač v krizi ampak malo nižje od nas je obupno stanje!

otroka tud pr nas glih šla spat...zdaj pa še treska bo treba očitno sklopit user posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 1579
18.9.2010 20:31:18   
PapuaNG

IZVIRNO SPOROČILO: betty.ford

so mi pravili tudi o neki ženski v LJ z odprtim dežnikom v roki pa do pasu v vodi,... ta mi je bila kar hecna. čemu dežnik, če je tako ali tako mokra. user posted image

ja le zakaj, da se frizura ne uniči user posted image Naš mali je pa isto kot zjutraj, poln energije, vročina ne narašča, pomoje je celo padla. Edin apetita nima tok kot ponavadi (ko bi pojedel vse, kar vidi). Se pa že bojim, kakšna bo noč. Popoldne med spanjem se je zbudil in ni hotel nazaj zaspat drugače, kot v mojem naročju...ne vem, kaj mu dogaja. Mogoče posledice vrtca, pri njemu se te stvari vedno v spanju pokažejo. Sem ga pol kar k sebi v dnevno vzela in je vsak na svojem delu kavča zaspal user posted image
Zdej gre pa počasi spat, no, najprej kopat pol pa spat...pa upam, da bo jutri brez vročine in da je blo tole samo muha enodnevnica. Če ne, moram pa spet na bolniško user posted image

Ledenka, ste se že utopili? Moj je rekel, da se je zjutraj z dolgega mosta uro pa pol peljal do savca user posted image Je bil s taksijem, pa mu ni hotel dat nč poplavnega popusta user posted image
aja, malega pa nikar izpisovat iz vrtca. Grizenje je pač faza, ki jo skoraj vsi dajo čez. Naš zdej grize pretežno sebe, malo pa tudi naju z mojim. Je pa grizenje nog postalo pravi hit zadnje dni user posted image

Aja, a kateri od vaših mulčkov daje prste v usta, kot da hoče bruhat? Naš je to začel v torek in enkrat celo malo bruhnil, čeprav mu (če le vidim), preprečujem, da bi to počel...pa še smeji se zraven user posted image

(odgovor članu betty.ford)
Neposredna povezava do sporočila: 1580
18.9.2010 20:35:43   
maja1488
Aja popki...Z si ful rada piči prst noter. Pa nam ostalim tut, če je le možnost.

papua...Z si rada slamico zapiči, potem ko sok popije user posted image

En otrok spi, eden je na poti, še pravljice, pa cicido... zna trajat.

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 1581
18.9.2010 21:40:39   
PapuaNG
Naš je tudi končno na poti v deželo sanj. Danes malo pozneje, ker je itak spal do pol štirih popoldne. Pa mogoče jutri kaj podaljša zjutraj (sanja svinja...user posted image )...Moj je tut pred tv zaspal, je rekel, da ma migreno user posted image Kaj gre pa žurat, prav mu je user posted image

Jst pa papam monte...mmmm...to je pa res najboljša stvar na svetu user posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 1582
18.9.2010 21:44:43   
ledenka
nismo pod vodo, elektriko tud m amo, sam kabelsko je ven vrglo.  je pa Gradaščica ful visoka, upam ,da se bo umirilo... ker če zalije tu, nam zalije bajto, smo direkt na tleh. pa ne bo, je blo dost za dans

user posted image user posted image user posted image  za bolančke!

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 1583
18.9.2010 22:14:15   
majana79
ledenka, držim pesti da bo vse ok, tole je kar srhljivo

mnjah... dan je minil, bolj zaspano kot ne, komi čakam da gre v varstvo in da se spet zmatra, da bo lahko normalno hodil spat ne pa ob 22 user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1584
18.9.2010 22:26:31   
Anonimen
a sem omenila da sem pekla? user posted image Jst sem res antitalent user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Še običajen biskvit z breskvami obložen in s pudingom prelit mi ne rata user posted image   No ja.... bojo smetarji mel kej delat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jutri nam obiski odpadejo user posted image Sem kr žalostna user posted image

Žiga pa seveda spi, ker je tati doma user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majana79)
  Neposredna povezava do sporočila: 1585
18.9.2010 22:54:23   
majana79
živa, vaja dela mojstra, mojster pa vajo user posted image bo naslednjič boljše, sto posto

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1586
18.9.2010 22:57:56   
Anonimen
ah... Pa sej včasih sem rada pekla in dobro mi je uspevalo, ampak zdej pa kr neki... Sem breskve premalo odcedila in se biskvit na vrhu sploh ni spekel... In zdej je pol surov in pol pečen user posted image No ampak jst sem ga jedla, da sem ga probala... Okus je dober user posted image

Oh ja... Počas bom šla u mižule... Dec igra igrco, jst pa kr neki bluzim po netu in sama s sabo nevem kaj bi počela user posted image

GREM!!!

Dijo user posted image

(odgovor članu majana79)
  Neposredna povezava do sporočila: 1587
18.9.2010 23:00:33   
majana79
nočko user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1588
18.9.2010 23:07:07   
Anonimen
No pa sem spet sama user posted image Dec more v Domžale user posted image   GROZA!!! Sovražm ta dežurstva!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majana79)
  Neposredna povezava do sporočila: 1589
18.9.2010 23:13:37   
majana79
ojoj pa še v tem vremenu user posted image

naj ti hitro mine noč user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1590
18.9.2010 23:21:20   
Anonimen
Ja res je JOJ user posted image   Že zdavnaj so obljubili, da dežurstev ne bo več imel, pa še vedno je dežuren... Zdej v pol leta kar dvakrat user posted image

JE ŽE NAZAJ!!!!!

joj kakšni idioti delajo po štacunah ipd... GROZA!!! Dvakrat je klical nej vse preverijo, da rabi več kot eno uro do njih, ko se je pa odpeljal so pa klicali, da so ena vrata pozabili zapreti in se zato sistema ni dalo vklopit user posted image   KRETENI KRETENOV!!! Ko bi blo treba pa plačat, bi se pa zgovarjali user posted image

No ampak moj lubi je DOMA!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majana79)
  Neposredna povezava do sporočila: 1591
19.9.2010 7:54:03   
Dudica1
Jutro
Dež je zdele mal ponehal,dol je pomoje vse poplavljeno...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1592
19.9.2010 7:55:59   
koala.cek
dobro jutro,

spali no kar nekam solidno.

pri nas je v dolini nekaj poplavljenih travnikov. in folk na njem surfa. svašta.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1593
19.9.2010 8:21:26   
majana79
Jutro!

Spali... nekako

vidim da ni več dežja zunaj, hb

(odgovor članu koala.cek)
Neposredna povezava do sporočila: 1594
19.9.2010 9:08:47   
betty.ford
ja, se je umirilo. zdaj ne bo več deževalo.

ledenka, upam, da vas ni zalilo user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1595
19.9.2010 9:28:16   
betty.ford
user posted image

kar ne morem verjeti,...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1596
19.9.2010 10:00:06   
FLASK_A
Ja, na Viču sem bila pa včeraj... Nikamor se ni dalo. Po cestah so pa s kanuji vozili in čolni (tam pri Toyptinem centru in na križišču pri Dolgem mostu). Avomobili so bili do stekel v vodi. 

Neposredna povezava do sporočila: 1597
19.9.2010 10:00:35   
FLASK_A
Ledenka, kako je pri vas?

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1598
19.9.2010 10:43:08   
tubby
oj punce kako ste? ste še na suhem?

res me je stisnilo ko sem gledala 24 ur.

Šivilja  kaj misliš kamse je še varno preselit?

imam 2 prošnji oz vprašanji:

1. rabim pomoč pri testu iz italjanščine, sem jo namreč pozabila pa nimam pr sebi vseh zvezkov da bi ponovila pa še čas me baše. mi mi kera lahko pomagala? sm ji dolžna kavo user posted image http://panteon.si/on-line-testi/80-test-ita
počutim se kot najstnica ki se ji ne da učituser posted image

2. zanima me če kera od vas morda zna dobit (mož ne najde) risanke kot so Jagodka ali Larina Zvezdica sinhronizirane? moja hči jih obožuje pa jih mož na netu ne najde.

pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za bolančke

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1599
19.9.2010 10:56:32   
PapuaNG
jutro,

spali nismo. Je blo spet zbujanje na uro, pol ure...ma groza, ne vem več, kaj narest. Ob pol štirih sem obupala in ga vzela k sebi v posteljo. Tam je bil pa relativen mir, ampak ga je še vedno premetavalo gor pa dol. Mogoče je pa kak zobek na vidiku? Vročine pa tut pomoje nima več...sem pozabla zmerit zjutraj user posted image Pol se mi pa ni dalo še enkrat vse slačit...

(odgovor članu tubby)
Neposredna povezava do sporočila: 1600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 tipov mam – katera si ti?
Vsaka mama se vedno sprašuje, ali je dobra mama, ter znova in znova premleva svoje metode in slog starševstva. Se morda ...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Darilo za otroka
nada56

Bi kupili otroku personalizirano darilo presenečenja preko interneta?

DA, v vrednosti do 20 eur (20%)

DA, vendar do 10 eur, ker ne zaupam internetni trgovini (0%)

DA, v vrednodti do 30 eur s pistnino vred (0%)

NE, rajsi kupujem v trgovini (4%)

NE, ker ne vem kaj dobi za darilo (44%)

NE, ne kupujem daril preko interneta (32%)

Število vseh glasov: 25

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!