|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 2.del
19.9.2010 11:22:43   
majana79
papua, naš se je danes tudi zbujal, še bolj kot običajno... mogoče je pa spet kaj v zraku

verjamem pa da je težko, ker je že bolj mirno spal - pri nas je tako že od kar se je rodil

zunaj vidim celo nekaj jasnine, komi čakam da gremo ven

aja, kuham govejo juho user posted image user posted image ne morem da verjamem sama sebi

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 1601
19.9.2010 11:24:12   
Dudica1
larino zvezdico pa tud naš T obožuje user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1602
19.9.2010 11:49:28   
ivanamdb
IZVIRNO SPOROČILO: tubby

1. rabim pomoč pri testu iz italjanščine, sem jo namreč pozabila pa nimam pr sebi vseh zvezkov da bi ponovila pa še čas me baše. mi mi kera lahko pomagala? sm ji dolžna kavo user posted image http://panteon.si/on-line-testi/80-test-ita
počutim se kot najstnica ki se ji ne da učituser posted image

tubby kaksno pomoc rabis - odgovore ali gramatiko? lahk pomagam, sam rec.

(odgovor članu tubby)
Neposredna povezava do sporočila: 1603
19.9.2010 11:55:31   
nikolet
živjo

evo 

no pa so poplave... katasrofa... mi HB nismo ogroženi sam je pa spet jačko zalilouser posted image

no mi smo spali oz. mi so pustili spati do pol devetih.... zdaj pa N. spi... T tečnari... dec je pa letu za en avto gledat user posted image

jz pa zgublam živce pri tavelkemu.... user posted image

upam da popoldne ne bo dežja da bom razgrajača vn poslala k čene se mi bo zmešalo

grem k mi je čaj polil

papa

(odgovor članu ivanamdb)
Neposredna povezava do sporočila: 1604
19.9.2010 12:01:09   
ivanamdb
tubby:
1.       1 (provenienza) 2.       2 (ker je zen ska) 3.       2 (consecutio – mangiavo azione lunga, interrotta da azione corta) 4.       2 (presente 2° persona singolare – giuseppino vprasa) 5.       3 (condizionale 3° ) 6.       1 (plural, hocejo) 7.       3 (presente 3° persona – kdo pride) 8.       2 (azione finita che durava nel tempo) 9.       1 (trapassato) 10.   2 11.   1 12.   2 (mi das) 13.   1 14.   1 (opinione – credo, penso vedno rabi “sia”) 15.   2 16.   1 17.   3 18.   2 19.   1 (glie-Matteo, la-verdura) 20.   1 21.   2 22.   3 23.   1 24.   1 25.   3 edino nisem to zadnje pisala - o pocitnicah user posted image

(odgovor članu nikolet)
Neposredna povezava do sporočila: 1605
19.9.2010 12:04:50   
Dudica1
naša dva spita user posted image
popoldne dobimo obiske tko da bo spet luštno user posted image

(odgovor članu ivanamdb)
Neposredna povezava do sporočila: 1606
19.9.2010 12:29:14   
tubby
ivana zlata si

sicer zdele ne utegnem pisat v test ampak upam da se bom znašla, počitnice bom sama hvalauser posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1607
19.9.2010 13:47:32   
ledenka
k sreči do nas poplava ni prišla... je struga HB dovolj globoka. ampak par 100 m stran je pa razdejanje... bogi ljudje!

sem bila danes nav Rudniku, tam je tudi poplavljeno po poljih in travnikih... upam, da so hiše dvignjene, da ni prišlo do njih.

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1608
19.9.2010 14:12:50   
Leela
ivana user posted image user posted image user posted image  za D., se kakšen dan in bo bolje. Je pa res pridna tašča.

Zdaj pa upam, da se ta voda čimprej umakne. Je na poročilih grozno zgledalo.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1609
19.9.2010 14:55:17   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka
k sreči do nas poplava ni prišla... je struga HB dovolj globoka. ampak par 100 m stran je pa razdejanje... bogi ljudje!
sem bila danes nav Rudniku, tam je tudi poplavljeno po poljih in travnikih... upam, da so hiše dvignjene, da ni prišlo do njih.

Ledenka, pri nas je bilo vse vredu. Ti pa povem da spodaj pri rečici (ki ponavadi sploh struge nima) ne bi dobro spala, je bila že čez rob user posted image Ampak mislim da ni toliko prestopila da bi do hiš prišla voda in naredila tako škodo kot jo imajo na Viču recimo... Kriza...

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1610
19.9.2010 16:36:10   
tubby

ivana zlata si

sicer zdele ne utegnem pisat v test ampak upam da se bom znašla, počitnice bom sama hvalauser posted image

bi mi prevedla počitnice če ti pišem na zs? nimam niti slovarja ne vam kako bom tole packala, joj user posted image sem smotana
ampak ob M mam res mal časa pa poslušam taščo k se dere nanj, jaz pa hitim to pisat se v to poglablat pa še zdej ne morem verjet da sem tok velik pozabila in mi je kar težko  user posted image

(odgovor članu tubby)
Neposredna povezava do sporočila: 1611
19.9.2010 17:11:15   
ivanamdb

ivana zlata si

bi mi prevedla počitnice če ti pišem na zs? nimam niti slovarja ne vam kako bom tole packala, joj user posted image sem smotana
ampak ob M mam res mal časa pa poslušam taščo k se dere nanj, jaz pa hitim to pisat se v to poglablat pa še zdej ne morem verjet da sem tok velik pozabila in mi je kar težko  user posted image

jp, no problem ti kar napisi na zs...ah vem kako je ko nekaj hoces naredit...moja D ponavad visi kot koala....user posted image

(odgovor članu tubby)
Neposredna povezava do sporočila: 1612
19.9.2010 17:22:50   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: ivanamdb

ah vem kako je ko nekaj hoces naredit...moja D ponavad visi kot koala....user posted image

a res??? a potem moj ni edini? meni se že dejansko meša na trenutke in sem potem slabovoljna in jezna nanj user posted image user posted image pa kdaj jih to mine?

(odgovor članu ivanamdb)
Neposredna povezava do sporočila: 1613
19.9.2010 18:13:40   
tubby
IZVIRNO SPOROČILO: majana79

ah vem kako je ko nekaj hoces naredit...moja D ponavad visi kot koala....user posted image

a res??? a potem moj ni edini? meni se že dejansko meša na trenutke in sem potem slabovoljna in jezna nanj user posted image user posted image pa kdaj jih to mine?

ej to je noro, teli otroci nas hočjo ne 100% ampak 150, jaz povem da sem učas že čist gotova, sploh pa ker ne spi več tok k včasih. že 3 dni mi spi samo 1 uro v celem dnevu pa ta otrok je spal 2 krat na dan po 2 uri , al pa enkrat za 2,5 do 3,5 ure. ojoj samo obrnem se pa je že na mizi, v košu, odpira omare, predale, tolče po tv user posted image user posted image user posted image

Ivana že pišem

< Sporočilo je popravil tubby -- 19.9.2010 18:14:27 >

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1614
19.9.2010 18:31:03   
ivanamdb

a res??? a potem moj ni edini? meni se že dejansko meša na trenutke in sem potem slabovoljna in jezna nanj user posted image user posted image

jp jp, men se tudi zgodi. en dan sm prevajala in je zacela tolk teziti, da sm ji jezno rekla da me ne moti, in mislim da se je tolk ustrasila in je sla v dnevno sama se igrat.

moja zdaj spi samo enkrat na dan 1.5 -2 urce, tko da nc ne utegnem naredit. ko spi grem tud jaz spat ker sm tolk utrujena.
in ko ne spi vse predale odpre, igrace mece okoli, daljinski odpira, okrog sesalca se vrti, vse gumbe po hisi....nima kaj ne naredi....user posted image ce grem na wc, stoji zunaj in krici dokler ji ne odprem...user posted image user posted image ce je v wc-ju potem okrog bideja non-stop nekaj dela, vcasih se tud vsede notr......no comment
zdaj se z njo tasca mal ukvarja, tud na sprehodcek sta ble, pa je se tolk polna energije.

pa kdaj jih to mine?

upam hitr!!!

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1615
19.9.2010 18:50:39   
Dudica1
Čer!
Smo meli obiske...
Zdejle smo pa glih domov prišli ker smo šli gledat plaz ki se je usul nedaleč od nas user posted image videt je prav grozno!In je zaprlo cesto po kateri se dvakrat dnevno vsaj peljem v vrtec,in cesto ki pelje v Žiri...zdej bom mogla vozit po drugi cesti ki je totalno grda!!

(odgovor članu ivanamdb)
Neposredna povezava do sporočila: 1616
19.9.2010 19:55:42   
Leela
IZVIRNO SPOROČILO: majana79

never user posted image

moj L. je sam samo, če gleda ninja želve (trenutno), drugače je zmeraj za mano. Spat moram iti z njim, poleg vsega je še hipohonder, vsak dan ga pred spanjem nekaj boli. VSAK DAN.
drugače pa pravi, da je njegova najlubša kalorija pica.Je polna maščob (najbrž iz ene reklame pobral) user posted image

F. sem danes za ljubi mir pustila, da je imel daljinca od siola in si je naštimal v videoteki film Free Willy 4 user posted image

ivana potem je D. že boljše, je bila kakšna hitra viroza?

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1617
19.9.2010 19:58:12   
Dudica1
user posted image user posted image leela willya sm si tud jaz včeri naštimala na siolu....lep film user posted image

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 1618
19.9.2010 20:06:36   
šivilja
Jaz sem pa danes šivala in zaradi preobilice prostora pri nas doma, to počnem na klubski mizici. H. je navdušeno stala zraven in vriskala. Vsakič ko nisem šivala je pa prstke vtikala pod šivanko in dvigovala tačko šivalnega stroja. Ko sem ji rekla ne je odkimala z glavo, ko sem pa jezno rekla, da ne sme, se ji je zdelo pa tako smešno, da se je na ves glas smejala. IN jasno je bilo potem še zabavnjeje prijemat, ker se je potem mami tako smešno jezila! Pošastka mala.
Samo je bla tako luškana, saj je človek kar težko jezen, sam kaj ko je nevarno.

Drugače pa sem bila danes pri sotočju Gradaščice z Ljubljanico in ob LJubljanici  - kar grozljivo.

Pa nisem edina, ki si ogledujem poplave - sestrična tudi išče hišo in pravi, da z možem že cel dan hodita okrog in gledata kje je poplavljeno in kje ne. Ja, zdaj je tako čudno tole vreme, da je to zelo pomemben podatek.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1619
19.9.2010 20:07:45   
šivilja
Malo dete spi - grem jest in slive pucat - nekaj jih je že v skrinji, nekaj jih še bo, nekaj jih bom pa posušila. Jih bom prvič sušila in upam, da bo ratalo.

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 1620
19.9.2010 20:29:21   
petrazg
čer...

Evo, otroka še bedita in se igrata z avtomobilčki, ampak sta tako pridna , da se mi ne da težit... user posted image Oči je šel pa malo na bovling...

Poplave... kriza... sem malo cvikala, kaj bo v Celju, ker so čisto zraven Savinje in Ložnice, ampak na srečo jim je bilo leto prizaneseno. hb Ledenak , sem vesela, a je tudi pri vas in pri vseh drugih puncah ok.

Grizenje... A. ni nikoli grizel, je bil samo obgrizen, L. pa grize, ampak kaj čem... Sem jih opozorila, da včasih ugrizne, pa so rekle, da je normalno... saj je faza, ki bo kmalu minila.  Upam... Jaz ga iz vrtca zaradi tega sigurno ne bi izpisala.

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 1621
19.9.2010 20:41:00   
majana79
ivana, potem nas je kar nekaj sotrpink user posted image ma res, mene malo potolaži ko vidim da nisem edina, bom mogoče zdej bolj strpna

leela, hvala za tolažbo user posted image user posted image a F. že kaj bolj žveči? naš J. še vedno ne in pije tut ne... groza od groze

dudi, sem videla na tv vašo cesto... groza user posted image upam da ne bodo rabili 2 leti da vse ornk sanirajo...

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 1622
19.9.2010 20:49:29   
Dudica1
Ja to se tud midva sprašujeva user posted image user posted image
Ker ne vem kolk dolg časa se ne bom po unih poteh vozila v vrtec!

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1623
19.9.2010 21:04:42   
betty.ford
v Medvodah so črpali iz kleti. na drugi strani ceste kot pa je struga speljana. mi je kar malo grozljivo izgledalo.

ledenka, HB je z vami vse okej!
pa Dudica, tudi z vami!
nikolet, ? nisem povsem razumela, kaj se je zrušilo?

šivilja, upam, da najdete pravo domovanje!
drugače pa ajs! ja, pa se 20x dotakne in to reče! user posted image

Leela, prav pestro imaš!user posted image  a Ben10 je tudi aktualen? pri nas se stalno tapka po zapestju leve roke in se spreminja v vesoljske pošastiuser posted image

majana, ivana,... naša koala pa se ponovno prirašča name (z usti na jošk)... ponoči in podnevi. čeprav, moram priznati, da je bilo danes kar okej. se mu je dogajalo na drugačen način!

komunistka se mi še vedno skriva. zdaj me malček skrbi, da mi ne bi porušila načrtov za letošnje leto,...user posted image
moram spraznit hladilnik!

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1624
19.9.2010 21:18:29   
Dudica1
sem od enega kopirala slike plazu si lahko pogledate na fb

(odgovor članu betty.ford)
Neposredna povezava do sporočila: 1625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 tipov mam – katera si ti?
Vsaka mama se vedno sprašuje, ali je dobra mama, ter znova in znova premleva svoje metode in slog starševstva. Se morda ...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

rojstni dan
josephine27

Ste kdaj najeli fotografa, da bi poslikal otroško rojstno-dnevno zabavo?

DA in bi ga še kdaj (4%)

DA sem ga, vendar ga ne bi več nikoli (1%)

NE (84%)

NE ga še nisem ampak sem že razmišljala o tem (10%)

Število vseh glasov: 134

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!