|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   rdeče pikice po obrazu
20.9.2010 12:41:16   
Pupa83
moja skoraj 6 mesecev stara hči ima samo po obrazu že nekje od 3 meseca majhne rdeče pikice, posledično pa tudi suho oz. hrapavo kožo. Takšne pikice ima samo po ličkih in nikjer drugje po telesu. Mazali smo jo z mustelino kremo za obraz in suho kožo, pa hladilnim mazilom, mazilom ki ga je predpisala pediatrinja... pa ničod tega ne pomaga! včasih so pikice/fleki bolj rdeči in vidni, včasih manj. jo pa koža ne srbi-no, vsaj praska se ne. aja, pa dojiva se ne... je imela katera podobno izkušnjo
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: rdeče pikice po obrazu
20.9.2010 13:11:54   
ribica.
moj ima enako, samo da ima šele 2 meseca. Na ličkih ima pikice, ki so občasno res rdeče, tako da je prav zažgan v obraz. Ima pa samo po obrazu in koža je suha, zelo hrapava. Sem tud mazala s vse sorte kremami. Zadnje par dni ga mažem z enim balzamom, ki je take goste mazljive teksture in je bolje. Ko se vpije mu spet namažem. Vsake tolko mu spet bolj na rdeče ven udari, amapak nama trenutno pomaga. Ima bolje. Računam da se bo uneslo. ne vem kako dolgo to pri vas traja, pri nas bolj zadnji teden.

(odgovor članu Pupa83)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: rdeče pikice po obrazu
20.9.2010 18:04:46   
sanelaa
Naš je bil isti,

http://www.mojalbum.com/cupko/luka

z rdečim pikicami, suha in hrapava koža, stanje pa je bilo iz dneva v dan, iz meseca v mesec huje. Našemu so potem postavili diagnozo atopični dermatitis.
Smo pa uspeli rešit situacijo oz. obraz s pomočjo pravilne kreme in nege.

(odgovor članu ribica.)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: rdeče pikice po obrazu
20.9.2010 21:37:48   
ribica.
joj, sanelaa, naš ima tudi tako. Sicer ne do take mere, kot vaš dečko, kjer se na enih slikah res ful ful zapečeno vidi. Ampak sem skor ziher da gre pri nas za isto zadevo. Čeprav ta kremica, ki jo imava, pomaga. Nima več rdeče, ko je suho, pač namažem.

Drugače pa je tudi naš drugi otrok imel problem s suho kožo, pa je pomagala kremica za ritko, tista ki jo v lekarni zmešajo.

(odgovor članu sanelaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: rdeče pikice po obrazu
21.9.2010 7:40:36   
Pupa83
ribica, s katero kremo pa ga mažeš, da je bolje? a pa tudi pikice izginjajo, ali zgolj rdečica?

(odgovor članu ribica.)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: rdeče pikice po obrazu
21.9.2010 12:21:10   
ribica.
uporabljam univerzalni balzam od Oriflama, tako da se je v trgovini ne da dobit. Zaenkrat ima še vedno hrapavo, samo ni več rdeč. Vidi se mu res nič več, samo občuti se še malo, da koža ni tako zelo gladka. Pri nas se je to začelo prejšnji teden, in v petek je imel kar fajn rdeče. Takrat sem mu začela mazat. Zdaj nima več rdeče. Veliko bolje je.

(odgovor članu Pupa83)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: rdeče pikice po obrazu
21.9.2010 12:24:02   
ribica.
ja, pozabila sem rečt, za primerjavo. Če ste si pogledale slike od sanele, potem lahko mojega primerjam s tisto zadnjo fotko 22, tako rdeče je imel moj v petek.

(odgovor članu ribica.)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: rdeče pikice po obrazu
25.11.2010 10:32:16   
Mubi
moj je bil pri 3mesecih okoli lulčka tak (samo ne tako huda oblika, smo ukrepali tkoj ko se je začelo delati....), smo mazali z neko kremo k so mi jo v lekarni zmešali, pa je zginlo. čez mesec dni se mu je isto začelo delati na lički, spet dobili kremo in je zginlo. pri 6ih mesecih smo šli na teste za alergijo in ima alergijo na jajca....

(odgovor članu ribica.)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Zgodbe malih junakov: Ko tvoj otrok ne mor...
Partner me je odložil pred porodnišnico, prepričan, da bo mene in najinega princa pobral tri dni kasneje. V porodnišnici...
Telo po porodu: Štiri resnice in ena laž
O spremembah, ki jih pusti nosečnost na telesu ženske se veliko govori. Ženske predvsem zanima, kako jih lahko omilijo o...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?