jana84
|
hej punce... Danes sem pa tud jaz tukaj zvečer...Je moj možiček odrajžal na lov in pride komaj jutri zjutraj domov...Juhuhu! Celo noč brez njega in sama s ta malim...Upam, da ne bo kakšne bruhancije...Ker zdej ko je mal prehlajen in kašlja se to kar pogosto dogaja, da se mu začne ponoči ful kašljat, pol pa zarad tega še bruha, ubošček... Glede noči brez možička me ne hudo dost skrbi, upam samo, da pride jutri čimprej domov, da bova lahko malo sama uživala...Si je vzel dopust... Drgač, pa smo danes preživeli skakanje naokrog...Sinko je bil pri sestri zeloooo priden...Tako, da si je zaslužil da lahko pride še kdaj... Mene danes nekam ful boli v spodnjem delu trebuha - upam ,da je samo prebava...Sicer ne vem od česa, bi me šrauflo, pa vseeno, upam, da gre mimo...Ker sem bla na pogrebu kot en lolek, ko sem se stalno za trebuh držala in ga mal podpirala, da me je manj bolelo...In dete, kot bi vedelo, da mamo boli, še bolj brcat in razbijat noter... Nič, bom verjetno kar v postlo skočila, ker sem mičkano zmatrana...Pa da se malo naspim, preden pricaplja gost v posteljo...Se bo pa tolk bolj luštno stisnt, k bova sama zjutraj pa vem da bo zgodnja budnica in ga peljem še v vrtec...Mogoče, bom pa pol nazaj v postlo smuknla, kdo ve... pridne bodte, jst grem lahko noč...