jana84
|
hej... evo, preživeli noč...Mali je tako lepo pančkal, da kar ne morem verjet...Tam nekje okrog 1h ponoči je pricapljal k meni - po pravici povedano sem ga kar mal čakala, ker sem bla sama v veliki postli...In pol je tako lepo pančkal, brez kakšnega kašlja ali pretiranega brcanja in prebujanja...Je pa spančkal do 7h zjutraj ...In pol pa seveda počasnele za se odpravt v vrtec...Sva se skor skregala, ker mi ni dovolil, da ga oblečem... no, sva se vseeno nekako zrihtala, šla s kolesom v vrtec...Pol sm skočila še v trgovino po svež kruhek, in komaj zdej sem pozajtrkovala...Prav lepo na počasi in v miru...Pasalo... tud trebušček se je pomiril - očitno so bile res kakšne rpebavne zadevšne, danes je mnogo bolje...MOgoče sem se pa za kosilo preveč nažrla rdeče pese...Če je pa tako dobra...In še zdrava za povrh Vidim da debatirate glede pranja vozička: jaz ga za Jakoba nisem nič prala ali razkuževala...Sej ga ne stavi v usta...Razen tiste blazinice na pasu od lupince - to sem oprala, ker tist je pa tik-tak v ustih...Zdej pa sem ga poleti oprala kar z baromatom - našpricala z razmaščevalcem (preveč, ker sem ga pol pol ure samo spirala, tako peno je anrdilo) in sprala...Posušila, spravla na kaščo, kjer čaka na naslednjega uporabnika...Lupinco pa mi bo sestra oprala verjetno ko bom jaz v porodnišnici, ker jo ona še rabi in sem rekla, da ni noene potrebe da jo imam prej doma...Se mi pa ful dopade pr našmu vozičku, da res vse razmontiraš dol in ostane sam železno ogrodje...Določene stvari bi verjetno lohk tud v pralni stroj dala, pa ni nobene potrebe - lupinco pa ja...Aha, točno moram še pogledat, kje so vsi kosi od prenosne mehke torbe...Oprani so bili, ko sem jo nehala uporabljat in spravljeni v vrečo in škatlo, tako da bo zdej najbolj da dam sam mal ven, da se prezrači vse skupaj...