|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   2 vprašanji
24.9.2010 12:13:13   
ana b
1. Kako naj operem "poscane" superfit copate. Sem jih na roke drgnila, pa še vedno voham, da je zgodila nesreča.user posted image  Ali jih je katera že prala v stroju?

2. Naš starejši fant ima strogo dieto. V šoli smo se lepo dogovorili, kako se bo to vodilo in od daleč izgleda vse v redu, razen, da vsakič, ko imajo na jedilniku testenine zelo veliko ostane. Naj povem, da gre za točno tehtanje količine in da je prej v vrtcu to vse pojedel, sedaj pa ostaja vedno vsaj polovica. Najbrž še nekaj časa ne bi ukrepala, če mi ne bi včeraj ena od mamic povedala, da njihova punčka (sošolka našega)govori, da morajo hitro jesti in vreči hrano stran, ker že pridejo drugi učenci. Zvečer sem govorila s sinom in ga vprašala, če on ne poje testenin, ker jih ne more ali ker nima časa. Odgovor je bil, da zato ker morajo prej iti in da on bi še jedel. Najbolj pa me je zbodlo to, ko je rekel, da ostane lačenuser posted image user posted image  . Naj še pripišem, da za dieto skrbim sama in vse nosim v šolo. Cena 0,5 kg testenin, ki jih on sme jesti pa je cca 6 eur. Malo mi gre na določen organ, da se pol tega vrže stran, ker pri nas moramo denar zaslužit in ga ne s.e.r.j.e.m.o.  Kako naj ukrepam? Se pogovorim z vodjo prehrane, ravnateljico,....? Že vnaprej vem, da bodo izgovori v stilu, da nimajo zadosti velike jedilnice, da se morajo vsi razvrstiti itd.


Jezna ko 100user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: 2 vprašanji
24.9.2010 12:15:39   
malilump
1. Jaz sem prala superfitke v pralnem stroju in so še vedno takšne kot so bile...

2. Jaz bi se pogovorila s starši drugih otrok, potem pa bi skupaj stopili k vzgojiteljici....če res to delajo, grozno user posted image

_____________________________

Val - 16.10.2006
Neva - 27.3.2013


(odgovor članu ana b)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: 2 vprašanji
24.9.2010 12:19:50   
mamamajča
o joj nič ti ne zavidam!

glede prehrane najprej stopi do vodilnih in povdari, da gre za strogo dieto, od katere je odvisno otrokovo zdravje. In ja, starši bi morali stopiti skupaj, da bi se nekaj spremenilo, ker to pa res ni način!

Upam, da urediš čimprej!

(odgovor članu malilump)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: 2 vprašanji
24.9.2010 12:37:38   
ronja
1. pralni stroj
2. če ima dieto, pa da je lačen in da ne smejo pojest v miru (ok, ne da žnarajo, ampak dokler otrok dejansko je, bi ga morali pa pustit pojest, če še ni naslednja ura na vrsti)... to pa se pritoži.

(odgovor članu ana b)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: 2 vprašanji
24.9.2010 13:56:17   
ana b
IZVIRNO SPOROČILO: ronja

1. pralni stroj
2. če ima dieto, pa da je lačen in da ne smejo pojest v miru (ok, ne da žnarajo, ampak dokler otrok dejansko je, bi ga morali pa pustit pojest, če še ni naslednja ura na vrsti)... to pa se pritoži.



Po kosilu nimajo več pouka. Je že popoldansko varstvo. In jih preganjajo ker že drugi učenci hodijo na kosilo.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: 2 vprašanji
25.9.2010 13:54:22   
ronja
Ma, tega ne smejo na tak način. Ok, da rečejo: fantje, punce, dajte hitro pojest, ker za vami pridejo novi. Ampak da pa vzameš otroku hrano, medtem ko jo res je (ne da se spakuje, igra in prčka po njej ali pa pogovarja na veliko z vsemi ostalimi), pa da je potem lačen - to se mi zdi, da se pač ne sme. Saj tudi drugi nimajo potem več pouka, ne? Če imajo vsi podaljšano bivanje, lahko naslednjo skupino pripeljejo 10 min. kasneje, da bojo vsi v miru pojedli. Če se pa naslednji skupini mudi, pa naj oni prvi jejo in zamenjajo skupine. To se mi res ne zdi nerešljiv problem, da bi se lahko sklicevali na to, da jih je preveč - saj ni treba, da vsi jejo ob 12:00, bolj je važno, da pojejo v miru do konca, vsaj po moje, no. Zbuni se.

(odgovor članu ana b)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: 2 vprašanji
25.9.2010 15:17:02   
~Biba~
IZVIRNO SPOROČILO: ana b
Po kosilu nimajo več pouka. Je že popoldansko varstvo. In jih preganjajo ker že drugi učenci hodijo na kosilo.


Pojdi do vzgojiteljice, in se pogovori, kar te skrbi.

Morda, jih res priganjajo, naj hitro jedo, a verjamem, da šoli ni v interesu, da se hrana meče vstran. Pa naj bo kupljena od staršev, ali od šole.


(odgovor članu ana b)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Hoja z držanjem za roko ni priporočljiva!
Vaš otrok še ne hodi, ima pa veliko željo, da bi ga držali za roko in bi z vašo pomočjo hodil. Fizioterapevtka, Špela Go...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
photo
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...




trgovine
Paštetka

Kje najpogosteje nakupujete oz. pustite povprečno na mesec največ denarja. Hvala

Špar (43%)

Mercator (25%)

Tuš (8%)

Hofer (11%)

Lidl (8%)

Leclerc (4%)


Število vseh glasov: 229

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!