jana84
|
ah, stavka gor al dol...Jst sm bla danes na CSD in zrihtala kar sem mela za zrihtat...oddala papir za očetovski dopust za mojga možička in vlogo za otročki dodatek, ki jo bomo čez en dober mesec že spet popravljali...Nič hujšga, če dajo več evrčkov... Sem pa tolk slabe volje oziroma jezna da ni za evrjet...Pride mati komaj ob 11h domov, ob 12.30 pa je morala že v službo. Tako, da sva dobesedno leteli po trgovinah, ko sva pršli domov pa mi je stvari sam ven z avta zmetala in šibala v službo...Ja in jaz naj zdaj nosim vse nabavljeno v 2. štuk? In pol še zakrči iz avta - sem dala pečenko pečt, za drugo pa si zmisli kaj boš skuhala...Kaj bom skuhala...V glavo ji zafašem pečenko in vse skupaj! Joj kolk me to razjezi... Sem se odločla, da grem tud jaz popoldan po gobe...bom malo bolj počasi racala, sam moram obvezno ven z bajte, da si prepiham glavo, ker drugače mi jo bo razneslo...Da ne pomislim na jutrišnji dan...Ah! Sem pa pol ko smo prletele z mamo iz trgovine klicala G, ker se nisem najboljš počutla, pa še sestra je bla na obisku in rekla, da zakaj pa nsiem že prej klicala, če sem normalna...No in sem klicaal, pa jih ni blo več v ambulanti...Tako da zdej do pondeljka vsaj počakat...Sicer pa mislim, da ni nič hujšega...Če se odpravljam po gobe zdej pa moram šibat, dokončat to slavno kosilo. Bom kar polento malo precvrla, ki jo imam še v hladilniku in špinačno mineštro na hitrco nardila... bodte pridne in se tipkamo kaj - mogoče čez vikend če uspe, drgač pa v pondeljk!