Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
skratka upam da ni kaj zgubljeno.
sem zagnala halo in mojga spravla maile pisat, saj je pred nakupom rekel da pošlje ko prejme plačilo, prek pay pala ga dobi takoj. je hitro odgovoril da bo poslal 22. no in danes je pol robe tu. sva se odločla za ebay tudi zaradi zaščite kupca. čakam jutri....
sej tega ne bom imela časa gledat, vem, ampak filing da si urejen pa vseen neki pomeni. 
(mali) +
, ati pa je na vaji.... in seveda mali in psička spita, mami pa na rr
)
me pa skrbi kako bo z malim, vem da se bosta z atijem razumela pa to, ampak samo 1h na dan ga bom vidla
porihtal, ko bodo začeli popadki (on bo sigurno bolj hiter, kot jaz, ki rabim skoraj pol ure, pa še pol se pošteno nasmejim, ko vidim končni rezultat
joj ma js tud komi čakam.
Mislite, da lahko kupim in jemljem - uporabljam kaj proti izcedku?! Saj nima kaj biti, če je namenjeno nosečnicam? G ni rekel nič, ampak meni je tako čuden tale izcedek... ne vem no...