tybysy
|
Jaz sem s pregleda. Žalostna Tamala se ni obrnila in je vedno v poševni legi (to pomeni, da tudi ritka ne gre v porodni kanal). Zunanji obrat ne pride v poštev, ker je posteljica spredaj - ravno tam, kjer ima zdaj glavo in bi bil poseg preveč tvegan (zaradi pretrganja žil oz. odstopa posteljice). Zato sem naročena na CR - naslednji petek, 8.10. Me je tako šokiralo, da sploh ne pridem k sebi. Tako lepo nosečnost sem imela - brez problemov in komplikacij. In sem si kar vizualizirala lep porod in dete v naročju. No, zdaj bom pa spala, ko bo mala prišla na svet. Pa še nič ne vem o CR. Videla sem posnetke, ampak ne vem, koliko časa bom na intenzivni, kdaj bom prvič videla hčerko, ali bom lahko dojila... Tisoče vprašanj Ta teden bom še več ali manj na vseh štirih (imam kolena že čisto obrabljena, mož pa žulje od masiranja mezinčkov). Sem že cel prejšnji teden delala vaje za obrat, ki sem jih našla na netu, vendar ni nič pomagalo. Zdaj je pa itak vedno manj možnosti, ker ima dete vedno manj prostora. Jah, kaj čmo. Doma mi pravijo, da sem smešna, saj si nekatere tako želijo in po možnosti celo naročijo CR, jaz pa jokam. Samo, da bo vse v redu, a ne!! NP v ponedeljek, 4.10. - CTG. Srečno vsem, ki vas bo ta teden "zaneslo" v porodnišnico! Aja, še to - v porodnišnici NM imajo fuuul gužvo. Mi je zjutraj na CTG-ju rekla, da naj kar do roka počakam, ker imajo vse polno.
|