caroline1
|
pokora- o naši firmi raje ne bi katastrofa drgač!!! to da ti ne pustijo prekinit bolniške mi je jasno, ker so to za njih stroški! mislim pa da bi ti mogli dat možnost na nek način pretopit dopust, bodisi v ure v dobro ali v evre! no sicer pa kot že večkrat, vsak dela po svoje. jaz sem imela prvotno pogodbo za pol leta... so mi jo podaljšali do konc leta, da sem zaposlena šla na bolniško. res lepo od njih, tako imam še mođžnost pokuriti tri mesece zavoda naslednje leto, ko mi poteče porodniška! vendar pa sem pustila ves dopust, regres dobimo konec oktobra drugi del (250 evrov), ki jih bom mogla vrniti... s tem, da še me vedno kličejo in prosijo nasvete, čeprav nisem tam že od aprila in ne bom nikoli več! nika1- tudi naše dete je veliko, 12 dni nazaj dobre 3kg, in naj bi sedaj nabirala po 300g na teden...če misli čakat PDP bomo tudi na 4ih ali več, upam, da se mala ne spomni, da bi čakala prvotni PDP do 17ga pa še kakih 10dni zraven ojojojoj...sej sem jaz res velika punca, ampak vseeno, bi še mela kakega dojenčka missD- jaz bi skoz visela pri dojenčkih in jih gledala mamamajča- ta mali ziher čuti, da bo nekaj, in se temu primerno vede...najbrž samo išče pozornost roberta69- si pa res pridna, da se ti da še delat, meni je vse odveč...se kar dva dni psihično prištimujem, da je treba polikat, al pa posesat, al pa karkoli Tudi mene nekaj net heca danes...ma tako pač je, če se švercaš
|