Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
sam kdo bi mi jo spekel
. Pa tudi sedaj zvečer je bolj da je ne bi jedla k bi me zgaga pekla pa še zaspat ne morem z polnim želodcem. 
pa še kakih 10dni zraven
je imel včeraj (oz mu je izmeril) 2700 g, pa čez en teden že rodim
, če se mu zdi naredi še UZ. meni ga je v tistih 9 dneh 2x. on bi mi pa kar sprožil takrat, mislim da že ko sem drugič prišla, pa sem vedno odlašala. in potem 12. je rekel da naj kar ostanem, pa sva se z mojim tako prestrašeno pogledala češ "kaj že?!?" in je rekel ok čez dva dni naj pridem tešča. še danes sem zelo vesela da je 13. začelo samo! se ne zgodi malokrat da se sprožen porod konča s CR, saj ni zrelo. jaz pravim počakat, če je z
samo plenice so še ostale, pa rjuhe no:)
v zameno pa
...sej jih ne bom dala, če mi bo pa kdo težil, pa mi bodo mogli izplačati dopust, ker nimam več pogodbe...to je pa več kot ta del regresa!!! jaz znam biti mali
samo psssst)
(seveda ne pred komisijo) - sploh nisem bila vesela, počutila sem se čist izpraznjeno. Še zdaj je isto - nobenega zadovoljstva, zadoščenja, olajšanja... Verjetno pride za mano. Ne vem, če sem že kdaj dala skozi tako intenziven psihični stres, zdaj pa še hormoni in to. Mala je bila celo dopoldne čisto pri miru, šele proti večeru je postala bolj živahna. Po koncu izpita mi je trebuh začel močno otrdevat, Mg je mal pomagal, zdaj pa se spet nekaj dogaja, ma zaenkrat ne kaže na popadke
Uh, same mlade mame ste tukaj, kvarim povprečje...