Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
našmu
smo dal dans jajčke stran, zdej je pa tak da ne vem a nej se jočem zravn al kaj
cel je povožen, pa krvavi, pa niti ležat noče ne nič - baje je pa vse to normalno (po veterinarkinih besedah). grozn je 
Nič nisem utrujena (oz. se mi zdi da imam še več energije), še vedno hodim na aerobiko in tudi tečem (če je vreme), kot da mi ni nič. Edini problem je prebava (samo to sem imela že prej bolj slabo, sedaj pa je čisto zatajila
(ampak vseeno paše ene 3x na teden
)[/color]
Aja meni je laneno seme pomagalo, danes sem že boljša. Bom kar redno vsak dan dve-tri žličke v jogurt namešala, da se malo prebava uredi.
...krasen filing ko ga slišiš res. Bo pa jutri 13 tednov. Sem pa brala, da ga ni priporočljivo veliko uporabljat, tako da verjetno ga bova naročila, uporabljala pa 1x do 2x na teden max dokler se ne čuti brcljanja.
veliko uporabljala, samo take izjave se mi zdijo samo za folk strašit.
! Zdaj pa malo več podatkov za na seznamček. Npr hmm iz pa si in koliko pomladi šteješ?
, no to si pa js tud nisem mislila, da se tako hitro lahko določi spol, tale vaš
bo očitno dobro obdarjen haha
..................
. Je pa verjetno pomagalo tudi to, da sem se malo z oljem namazala, včeraj se nič nisem... Se vidi da ima veliko prostora, sem poslušala par minut pa je bilo srček slišati enkrat čst na levi, pa pol čist na desni... Naš mali plavalec
.
sva se pogovarjala in si prav tako naročila AS, za sposojo..pa da vidimo..