majčica1508
|
Dober dan AS sem jaz začela uporabljati že pri tamali kar zgodaj in sem lepo slišala čist spodaj pri sramni kosti na levi strani...nepopisen občutek in take izjave,da uporaba škodi...ja,ljubi bog pa,kje pobirate take Novinke dobrodošle....vse,ki imaste preglede in NS dobro opravite vse,ki ste pa to dale čez,vam pa čestitam za rezultate..... načeloma naj bi se spol že videl od 9 tedna naprej,s tem,da mora G imet super UZ in dete morab biti prav obrnjeno,če ne je težko izvidljivo(to je razlaga moje G) Sesil.....božček,hitro se pocajtaj in držim pesti,da ne padeš med cukerašice glede hujšanja v nosečnosti je meni moja G rekla,da pri meni nebi bilo nič narobe tudi,če bi šla 10kg dol v nosečnosti na mojo težo in višino...172cm in 75kg,ker otročku nebi nič manklao,imam dost zaloge ............ampak jaz ne grem v minus,kar lepo grem v +......... Mandarine sem pa danes kupila v Tušu,brez pešk,malce na kislo potegnejo ampak so okusne....potem sem pa uzela še eno košarico jagod,so pa tok sladke in jih bom bolj počasi zobala,pa še za mojo pikico bom pustila,ker jih obožuje.... so pa svinjsko drage .................. kaj boste kuhale....jaz bom imela svinjsko ribico v jurčkovi omaki,njoke,zeleno solato
|