Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

Pa sem celo prvič delala tako omako, ker je moj ne mara preveč, samo kaj ko sme imela ravno take sestavine za porabit. Komentar je bil: "Glede na to da je ne maram, je prav dobra."
še zelo visoko. Še do knjižnice sem poslala samo malo in moža. Jaz sem pa doma počivala. Upam da bo jutri bolje, ali pa da grem že rodit
. Imam pa občutek, da mi je danes trebuh ful zrastel
, me je žulil na mestih, na katerih me do sedaj ni in sp. majica, ki mi je vedno lepo stala, mi je konstantno lezla gor, najbrž od obilice skakljanja naokoli
.
Dva dni sem kar jokala, potem sem se lotila nekaj brati po forumih, pa sem nehala, ker so me še bolj prestrašili. Grozno - celo nosečnost sploh nisem pomislila na to možnost. In se mi vsi čudijo, češ "joj, kok si neumna; ti vsaj ne bo treba naravnega poroda trpet...". Zdaj sem nehala s pitjem malinovega čaja, z masažo presredka, z vsem skupaj. Cele dneve jem, ležim in čakam, da bo vsega konec. Ampak vsega - tudi tistega nekajtedenskega okrevanja po CR.
sej te popolnoma razumem. tudi meni bi vse dol padlo. ko je pri prvem porodu G rekel če do 9 ne bo nič, gremo na CR, se mi je zdel prismuknjen. ko sem ugotovila da je do 9 samo pol ure se mi je pa začelo krepko mudet. ne nikakor nisem hotela. ampak če ni druge. sej na rito bi že lahko poskusila, ampak prečno... pa si poskusla it na zunanji obrat?
zakaj bi vse tolk pospeševale
..razn zgage.
čeprav brez zgage.
no ampak bomo ze,pozitivno v nove zmage
In mislim, da tudi še cel teden bom. Ni vidt da bi se mu kaj mudilo. MOški!