Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
.
.
.
in so ga odkrili. Sem med porodom dobila antibiotik in še mali po porodu terapijo z antibiotikom. Vkolikor je test pozitiven ti vsakokrat pri porodu dozirajo antibiotik. 
.
bi rada vedla mal več
. Verjetnost okužbe je v primerjavi s številom okuženih nosečk res majhna, ampak če pride do nje, je pa hudo! Se spomnim moje nečakinje izpred 16 let, požrla plodovnico, ampak tako očitno, da so ji takoj namontirali cevke v glavo (rokice so predrobne, da bi držale kanal) in spustili antibiotik...je bila zelo zelo dolgo časa v bolnici...zgledala je podobno kot punčka iz prispevka, ki ga je ena objavila...vsekakor se ob komentarju moram strinjat z Jano84...vsi gremo na operacije tešči in vemo zakaj je temu tako! pri otroku je pa to še bolj pomembno...6 ur lakote, za zdravje, ni nič...to da so se odločili, da niso dovolj usposobljeni...sreča za punčko in starše. Naj se zahvalijo bogu, da so jo poslali v sposobne roke! verjamem, pa da je izjemno težko za vse udeležene...da je veliko joka in trpljenja posredi in vse kar si želim je, da je moj otrok zdrav! in ne, ne dam prav staršem, ki hočejo iz takih zgodb delati ne vem kake scene!
... moja izbirčna duša.
sem že oblekla posteljico, in jo pregrnila z deko, da se ne bo kaj umazalo. Vse cotke sem oprala in posušila, tako da so že spravljene v omari.