Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

to pomeni da Sofia ni več v topli posteljci, super!
. Držte pesti da se preguram skozi dan v enem kosu
dosti bolj učinkoviti kot črpalke, pa da ne bi pogruntala, da je flaška bolj komot kot dojenje, ker se morata vseeno mal potrudit, iz flaške pa kar samo teče.
Kaj je pa to rajžo? Naš tudi ful kreha, tako da upam da ga ne zvije! Drži se, Lučki pa s5 naroči naj še malo počaka.
včeraj odpravla na Zavod za zaposlovanje, da zrihtam vse zadevšne, pa pridem tja in kot zakleto imajo uradne ure samo do 16, jaz pa sem bla tam 15čez...
...Pa kaj naj ne bi imeli podaljšan urnik v sredah? Pa če je to podaljšan urnik, pol sem jaz mal čudna, no! Tako da nisem nič zrihtala...Mogoče bom jutri dopoldan dobila kakšen prevoz in šla zrihtat! Sem se odločla, da se bom prjavla in me bo pol mož šel odjavt ko rodim, oz. bom kar po telefonu če bo mogoče...Pol se bom pa spet prjavla...Ampak vse kot neaktivna iskalka zaposlitve...Vsaj dokler ne bom vtaknila tega deteta ki je še v
v vrtec...
jaz znam tudi bentit in mi jezik kar leti