|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mlade mamice
1.10.2010 23:21:45   
davorjeva pikica
egleria-cestitke za Patrikov prvi zobekuser posted image user posted image

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 1251
1.10.2010 23:23:17   
donna22
IZVIRNO SPOROČILO: egleria

mi smo pa dobili prvi zobek user posted image
ninkica do 8.10 za štipendijo

Do 6.10. je.

meni so pa letos odobrili ponavljanje ker so me v referatu zasrali in rekli naj kr obkrožim možnost da bi ponavljala zraven pa rojstni list in da bojo itak vedli kaj hočem. no in  zdej bom brez štipendije user posted image user posted image

Saj če si študentka mamica, lahko dobiš za isti letnik dvakrat štipendijo. Samo vlogo daš in zraven prošnjo, kjer razložiš, da si postala mamica itd. in je to to.

< Sporočilo je popravil donna22 -- 1.10.2010 23:24:34 >

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 1252
2.10.2010 10:18:23   
egleria
donna22 hvala za popravek. ne vem zakaj sem skos mislila da je do 8.10.user posted image
ja sej sem se zdej pozanimala malo in se ugotovila da je tako še boljše user posted image

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 1253
2.10.2010 22:14:24   
Aninchy
Čeeer!user posted image

No, pa se še jst mal javm, da ne bo nekega hudega zatišja....user posted image
Dons je bil tak lep tople sončn dan, tak da sva bla celo popoldne zuni, celo do sedmih sva potegnla in sva šla že po temi domovuser posted image Mi je kr mal hecno takole se po temi z vozičkom sprehajatuser posted image

Se je pa naš mali že gungal na gugalnici, zadnjič sva ga dali s kolegico not pa mu je blo toook všeč, da je reku moj, da mu pa res mormo gugalnco nabavituser posted image Pa sej ne, da je šele švoh 4 mesce star?!user posted image

egleria - čestitke za zobek! user posted image

Joooj, k berem o teh padcih in buškah mam took mešane občutke!! Po eni strani komi čakam, da bo tud pri nas pršu ta čas, po drugi pa že kr vidim kok ga bom mogla met neprestano na očeh in me kr mineuser posted image user posted image Ma saj bo... krče smo dali čez, počasi nas bojo še zobki namatrali, no pol bo pa že tak plazit začel!user posted image Hjoooj kam gre ta čaaaaas!!user posted image user posted image

tinč - vidm, da ti se pa kr ne morš odločt ktero slikco bi mela za avatarja!user posted image No, tak da ti spt povem, da maš luštno fotkico!user posted image

Za štipendijo pa ne vem... Mi še ni za v šolo it...user posted image Se mi zdi brezveze, da bi se vpisala, če vem, da ne bom nardila, sam dnar bi stran metala... morm si najprej zaželet to, da lahko pol "not padem"user posted image Res pa je, da je z otroki to težje, ampak dajo ti pa tudi nekaj motivacije za premagovanje ovir, da prideš do tistega željenega cilja ane?user posted image
Želim pa vso srečo vsem študentkamuser posted image pa eno pikalonicouser posted image user posted image

No, zdej pa šibam pod tuš, pol pa mal pred tv pa aju aju!user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 1254
2.10.2010 22:43:26   
Tincy90
Ninčkauser posted image user posted image ja nism se mogla odločt kero bi dala, najprej mi je ena všeč pol najdem kr neki in mi ni več všeč pol grem drugo iskat pa drugo prpopam pa mi una spet ni všeč pa take.user posted image ma pol se pa že naveličam pa zadno kr pustim pol, če ne bi pol lahk eno uro tko delala pa zberala...user posted image
Men se tud ne gre u šolo, sicr pa zdj tud ne razmišlam o tem kr itak dobimo novga člana in bom mela pol kr svoj vrtec doma in bla vzgojitlca mojim štrucam.user posted image user posted image sm bla tok lena u sredni zadnji letnik d sm itak komi maturo nardila, kar ni lih pohvalno sm kaj čm druzga kt da povem tko kt je res, pač taka sm in tud js nism šla naprej kr bi zihr zabluzla, pol da bi pa štipendijo nazaj vračala mi je pa tud blo brezveze tko da sm pol rajš mela otročka in HB d sm našla resnga fanta k mi je to omogoču in me podpiru v tem.user posted image ko/če bom šla naprej bom nardila sm kak tečaj u izi kr mam lih splošno in ne poklicno maturo d bom mela neki pa kak šiht najdla, sicr pa kukr sm rekla se trenutno ne ubdama s tem. Ninkica zdj sm tud teb odgovorila na vprašanje o moji šoli al kaj si me že neki na to temo uprašala.user posted image

Egleria čestitke za zobeka!!user posted image user posted image user posted image naša desna spodna enkica se tud že lepo vidi.user posted image

Zdj pa nvem al sm hotla še kej komentirat al rečt...hmm...ma bom kr utihnla.user posted image

Najina sreča in veselje - Alisa, 19.12.2009 & Alis, 24.4.2011

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1255
2.10.2010 22:45:50   
Tincy90
Aja, AAAninchyuser posted image hvala (pohvala za sliko pa touser posted image ). Tud ti maš lepo novo fotko, matr je že velik tale tvoj Maaartin (poudarek na A k je tko lepšuser posted image ).user posted image zdj bo meu hmal god, tko kt js (se kr štejm zravn čeprov nism Maaartinauser posted image user posted image ).user posted image user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 1256
2.10.2010 23:08:40   
Aninchy
IZVIRNO SPOROČILO: Tincy90

Aja, AAAninchyuser posted image hvala (pohvala za sliko pa touser posted image ). Tud ti maš lepo novo fotko, matr je že velik tale tvoj Maaartin (poudarek na A k je tko lepšuser posted image ).user posted image zdj bo meu hmal god, tko kt js (se kr štejm zravn čeprov nism Maaartinauser posted image user posted image ).user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image hihihh ja bo meu god, ja... smo se komi za krst zmenil, ga bo meu 24.10. tak da bo že letos meu god... drugač bi mogl na drug let čakatuser posted image
Aija pa fala tut tebuser posted image user posted image Mnja, rastejo ti naši otročkiuser posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 1257
2.10.2010 23:39:15   
egleria
aninchy veliko te še čaka.. no sej nas vse.. user posted image ma sej ti ni treba skos zraven bit. pač parkrat bo padu pol se bo pa že naučil. če boš skos zraven ga držala bo pa pol bolj štorast. enkrat bo ziher padel, ne se sekirat. vsi smo dali to skozi pa smo živi in zdraviuser posted image pa hvala za pikapolonico!
tincy jaz sem tud bol lena glede šole sam js pa morem naredit, če ne ne bom nič od nič. s samo gimnazijsko maturo ne bom daleč prišla. user posted image

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1258
3.10.2010 9:11:19   
Tincy90

aninchy veliko te še čaka.. no sej nas vse.. user posted image ma sej ti ni treba skos zraven bit. pač parkrat bo padu pol se bo pa že naučil. če boš skos zraven ga držala bo pa pol bolj štorast. enkrat bo ziher padel, ne se sekirat. vsi smo dali to skozi pa smo živi in zdraviuser posted image pa hvala za pikapolonico!

To je res! Boš mogla kdaj tud pustit d sam pade kr se le tko nauču bit bolj pazljiv.

tincy jaz sem tud bol lena glede šole sam js pa morem naredit, če ne ne bom nič od nič. s samo gimnazijsko maturo ne bom daleč prišla. user posted image

Mnja vem, mam tud js gimn.maturo. Kaj pa študiraš drgač?user posted image

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 1259
3.10.2010 9:46:28   
egleria
tincy logistiko študiram. ni neki težek fax user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 1260
3.10.2010 12:01:32   
Tincy90
IZVIRNO SPOROČILO: Aninchy

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image hihihh ja bo meu god, ja... smo se komi za krst zmenil, ga bo meu 24.10. tak da bo že letos meu god... drugač bi mogl na drug let čakatuser posted image
Aija pa fala tut tebuser posted image user posted image Mnja, rastejo ti naši otročkiuser posted image

Dj da mu boš dala kej mošta, pol pa še vinčka za probat.user posted image user posted image da bo taprav Martinček.user posted image user posted image user posted image
Mi smo šli učer zvečer vn jest pa sm si naročila deci rdečega pa sm tamali čist mal dudo namočila v vinčeka, kako faco je nardila.user posted image user posted image pa še nosnici je tko narazn porinla.user posted image user posted image kaj je bla smešna.user posted image se vid d mam to u krvi, k men je dau tudstari ate kao za probat pa mi je isto dudo namoču u vino k sm bla tuk tolk nekje stara.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1261
3.10.2010 12:02:16   
Tincy90

tincy logistiko študiram. ni neki težek fax user posted image

Lepo, sm že slišala za to.user posted image

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 1262
3.10.2010 12:49:18   
Aninchy
Hej, punce ne me narobe zastopt, itak da bo kdaj po tleh zletu pa mel kak flekec na frisku, pa ga ne bom skos za "rokco držala"... Madoniš, me je dons čist šokiru, ker do zdej sm ga mela kamot na sredini tavelke postle, grem pa sam slinček v kuhno nest, pridem nazaj, pa mali čist na robu ležaluser posted image bo treba bolj pazit začet, se je začel kr obračat zadnje dni... nč morm gret... user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 1263
3.10.2010 12:51:59   
Aninchy
Aja, pa jst sm tud dobivala vin že kot dojenček.... "Za zobke!" so rekl user posted image user posted image
naš mali je pa dobil kapljco piva na dudi, vin pa še nismo sprobal.... še pride na vrsto...user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1264
3.10.2010 13:24:18   
Tincy90
user posted image user posted image zato pa smo tok fejst babe ane, že od malga alkohol.user posted image user posted image hahaha!user posted image
No zdj se ti pa bo začelo dogajat, če se že tko pridno obrača pol je pa treba res met skoz uč na njemu.user posted image ti kar grej, js gret tud.user posted image user posted image

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1265
3.10.2010 19:52:56   
Tincy90
Bo še katera gledala BB slavnih?user posted image tale ferbc bo.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 1266
3.10.2010 21:42:33   
egleria

Hej, punce ne me narobe zastopt, itak da bo kdaj po tleh zletu pa mel kak flekec na frisku, pa ga ne bom skos za "rokco držala"...

te nismo narobe zastople sam opozorile smo te user posted image ker jaz sem bla neki časa skos zraven njega sam to ni peljalo nikamor.. zato pa povem naprej da ne boste delale istih napak user posted image si mormo mal pomagat med sabo ane? user posted image

tincy kak je bil BB "slavnih"?user posted image

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1267
3.10.2010 21:57:49   
Tincy90

Hej, punce ne me narobe zastopt, itak da bo kdaj po tleh zletu pa mel kak flekec na frisku, pa ga ne bom skos za "rokco držala"...

te nismo narobe zastople sam opozorile smo te user posted image ker jaz sem bla neki časa skos zraven njega sam to ni peljalo nikamor.. zato pa povem naprej da ne boste delale istih napak user posted image si mormo mal pomagat med sabo ane? user posted image

Seveda, zto pa smo tuki d si pomagamo pa kej novga zvemo itd.user posted image pr nas je bla taka tašča, kt si napisala egleria, js že od začetka nimam problemov s tem, pa ni zdj to d me ne bi skrbelo sm nvem nism delala panike če je mal hujš padla pa ni jokala kr tašča je pa tkoj uno aaaa, bošček mali pa bla bla in je pol sm prestrašla tamala, a tamala ni nč pisnla k je padla...to so pa babice ne.user posted image

tincy kak je bil BB "slavnih"?user posted image

Mah dj kr neki, za en k***.user posted image ful so slavni d jih več kt pou ne poznam, ccc, bedni so.

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 1268
3.10.2010 21:58:22   
Tincy90
Klinc pa tak BB, grem js sadni krožnik nardit.user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 1269
4.10.2010 10:06:25   
Tincy90
Čao babure!user posted image

Kje ste?

Js mam dans neki ful energije, oujeaah.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 1270
4.10.2010 10:19:51   
tix
evo ena je že kle user posted image   so šle že vse na fax user posted image

zadnje dni mam take probleme z zobmi da sem že čist čudna, sicer mam že tako bolj probleme z njimi ker zaradi strahu dolgo nisem obiskala zobarja user posted image sedaj se pa baje zaradi dojenja še bolj kvarijo user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 1271
4.10.2010 11:22:14   
Tincy90
Ja tix to naj bi blo res, in tud js nism bla pr zobarju že leeeep čas, pa vem d to ni dobr sm useen ne grem.user posted image ga ne maram!
Zdj bom šla pa z mojim k je naročen in je reku d ma da grem tud js na pregled. Upam d ne bo šlo kej vn.user posted image

(odgovor članu tix)
Neposredna povezava do sporočila: 1272
4.10.2010 11:23:36   
Tincy90
Ma pa sj kaj, bom mela pa umetne zobe k bodo še lepši k moji tapravi, hahah.user posted image user posted image user posted image mal heca.user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 1273
4.10.2010 12:03:03   
egleria

Ma pa sj kaj, bom mela pa umetne zobe k bodo še lepši k moji tapravi, hahah.user posted image user posted image user posted image mal heca.user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

joj kaj se je meni danes naredilo. plačala sem 100€ preveč vpisnine.- ker ponavljam letnik morem plačat samo 15€, jaz sem pa plačala toliko, kolikor morejo tisti ki napredujejo v višji letnik.. jooooj smotka js user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 1274
4.10.2010 12:07:29   
Tincy90

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

joj kaj se je meni danes naredilo. plačala sem 100€ preveč vpisnine.- ker ponavljam letnik morem plačat samo 15€, jaz sem pa plačala toliko, kolikor morejo tisti ki napredujejo v višji letnik.. jooooj smotka js user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 1275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj določa otrokovo krvno skupino?
Starše pogosto zanima, kakšno krvno skupino bo imel njihov otrok, še posebej, če je eden od staršev Rh negativen. Poglej...
Kako vzgajati otroka z močno voljo?
Otroci z močno voljo, zelo trmasti otroci, avtonomni otroci, neuklonljivi otroci ... Po navadi so označeni kot razvajeni...

najlepše od teh imen je?
Lupinca

Patricija (12%)

Laura (22%)

Emanuela (8%)

Petja (12%)

Eva (45%)

Število vseh glasov: 364

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!