Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

) če boš pri tem tudi vztrajala.
Še ena sveža novička oz. nova tema za debato
. Me je blo kar strah, ampak je blo lušno. Brez pripomb.
vsak dan je dlje časa auf, zanima jo že vse, če kaj ni po njeno takoj "pove".. v glavnem vsak dan pokaže kaj novega. Eno dopoldne je bila celo budna pa nič ji ni pasalo in sva si vklopli glasbeni program in plesali po sobi, dolgo. Zdaj morema vsaki dan plesat drugače nekam jamra in jamra. Zanimiva je res. Pa vsak dan je večja in lepša.
20.7.2010 Zalcy 10.9.2010 Neža 2020 g 43 cm
18.8. 2010 Luna2010 9.9.2010 Miloš 2880 g 48 cm
Jutro punce!
.Še zmeraj ga pred vsakim obrokom flaške pristavim. Po novem joške brez nastavka tud vidt ne more, samo če je nastavek gor vleče. Mleko teče, sploh zdele zjutraj mi je teklo mleko, še preden sem ga pristavila, malo, a vseeno dovolj, da je kr nekaj požiral. Ponoči ga edino ne pristavljam, ker že zvečer nimam skoraj nič mleka, tako da ponoči vedno dobi samo flaško. Drugače je pa pridno dete, zvedavo in čez dan zelo zelo malo spi. Je večinoma kr buden in rad na rokah. Se tko stisneva in pocrklava, da meni gosp.opravila ostajajo in ostajajo, ampak bo že. Ga pa tudi že igračke mal zanimajo. Na igralnem centru že maha z rokicami (nezavedno seveda) in premika igračke, ki potem cinglajo ipd. Na previjalni je zaljubljen v eno oranžno žirafo na steni, če z ropotuljico maham pa tud že obrača glavico proti zvoku in posluša in čukasto gleda kaj imam v roki. Vglavnem fajn nam je.
, še na sprehod ne morema, ker pri nas orng dežuje.
. Bom poklicala, če nas bodo sploh sprejeli.