Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

upam, da je res samo prehodna faza ker se mi ne da ukvarjat z aptamili ipd... js zdaj gledam po pleničkah če dobi zadosti... če je vsaka plenička polulana me ne skrbi še...
pridejo tudi neprespane noči... ma vsake tolko naredi lepo5,6 ur v kosu in pride mami lepo k sebi... sem pa tut jaz v deficitu, ma bo že... dokler ni tisga vsakodnevnega zbujanja na 2,3 ure še nekako gre
že šel nabavit puzzle iz pene za tla), ker imamo zelo živahnega in močnega fantiča. Iz razloga ker je to bolj varno in ker ko pase kravice se že orng poganja z nogicami, da bo baje hitro začel puzati naokoli
pa do predšolskega otroka. Je pa iz leta 1969 (si jo je moja mami kupila, ko je bila prvič noseča )
ampak zato bolj primerno za crkljanje.