|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 2.del
8.10.2010 11:44:15   
PapuaNG
Ma calgel imam doma se mi zdi. Pa mi je čudno, ker se ni nič kaj dosti slinil (nič več kot ponavadi, celo manj), tako da sploh nisem pričakovala. Je pa res včeraj mizo glodal user posted image Ponavadi se je ful drgnil po zobeh, ko so mu rasli, zdaj pa nič. Če ne bi včeraj slučajno pogledala, sploh ne bi vedla.

Sem se pa pomfrija pa solate nažrla, nam ga je tajnica spekla user posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 2601
8.10.2010 12:30:29   
Dudica1
O bog kaj naj skuham če nimam nič pametnega za vzet v roke user posted image user posted image ...v trgovino pa zdele ne grem.

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 2602
8.10.2010 12:55:18   
ivanamdb
kukuc punce, spet tukaj mal na hitr.
uvajanje je slo super - od ponedeljka zacne full time. user posted image
mami je medtem koncala 2 prevoda, in ima se en za naslednji teden.

HB za restoran Cuk....moj speedy servis za kosila in vecerje user posted image user posted image

sivilja - uh  veliko user posted image user posted image !!!! hm, ne vem, isto to kaj majana predlaga, jah...mislim da bo tud moja taka....user posted image
maja - pa tud tebi user posted image
in vsem bolanckom user posted image user posted image user posted image

a ja drugac, hm, ta vodna aerobika v LJ je mal prepozna, mislim da bom sla na plavanje s D v Opicino (ali v Logatec), ker sta mi oba blizja, in mislim da so popoldan.

leela -aaaah je bilo lepo na kavi... samo se en vzglavnik da so prinesli user posted image user posted image
drug teden pa bom mal bolj relaks!

uh nekaj sm se kotla rect...uf zdaj se ne spomnem vec...

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2603
8.10.2010 12:59:55   
Dudica1
¸ivana za logatec se pozanimaj,zdaj čez poletje vem da je blo zaprto zaradi premalo obiska,kako bo zdaj čez zimo pa ne vem,meni osebno itak ne diši logatec tako da tam še nismo bli,hodimo raje v atlantis ali kam dlje

še zdej nimam pojma kaj na nardit za jest

(odgovor članu ivanamdb)
Neposredna povezava do sporočila: 2604
8.10.2010 14:42:14   
maja1488
No dej povej kaj kuhaš, ker jst tut nč nimam in ne vem kaj naj. Pašta odpade.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2605
8.10.2010 14:51:33   
Dudica1
Zelenjavna juhca in palačinke user posted image user posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 2606
8.10.2010 14:52:11   
Dudica1
zdej gremo pa za kostanj pogledat

pa pomoč rabim...hudo močno lepilo za plastiko rabim...KATERO???

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2607
8.10.2010 15:40:51   
šivilja
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tkole sem jaz danes

Je pa tisto zjutraj moja normala ura za vstat in it v službo (budilka je med 5.30 in 5.40). vam pa povem, da sem danes vstala pred budilko, ker sem komaj čakala jutra, ker je bila taka grozna noč

S He. zaenkrat ni nič - normalno živahna in normalno je, tako da nimam pojma. Baje je sicer v vrtcu še enkrat rekla, da jo trebuh boli (zjutraj), je šla pa po tem kakat, tako da možno, da jo je kaj napenjalo in je šlo to ven. Driska pa ni bila. Mah................

Ne vem, a se mi da k mami vozit za eno uro al ne.

Pa še ena cvetka - ob mojem krasnem prehladu, ki ga imam od ponedeljka, se mi oglaša desno uho in to vedno glasneje in boleče. Še dobro, da je petek           NOT, ker na urgenco pa ne mislim hodit.

Ma k.... gleda vse skup

Pa jutri naj bi šli na vikend in tam po gobe, pa ne vem če se mi bo dalo. Samo je zadnji vikend v oktobru, ko nam še znese, pol je pa itak že prepozno.

Rajš grem preden vas okužim s svojo depresijo.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2608
8.10.2010 16:43:13   
nikolet
živjo

mi pa mal praznujemo možeka k jih ima že 35user posted image user posted image user posted image

no drugač pa za kosilo ni blo nič... zdej za večerjo bo pa čevapuser posted image

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 2609
8.10.2010 16:51:34   
betty.ford
nikolet, kaj se zgražaš, to je prav lepa starost!user posted image

krompirja ne znam prilepit, ker je v wmv verziji,... pomoč, prosim, hekerke!user posted image

(odgovor članu nikolet)
Neposredna povezava do sporočila: 2610
8.10.2010 16:53:05   
betty.ford
aja, moja mulčka spala in spala... sem ju zjutraj komaj prebudila!user posted image
ampak ne vem, če bi se tako javno hvalila... mogoče me ta noč časa v drugačni preobleki...

user posted image  za bolančke!
hitim naprej delat!

(odgovor članu betty.ford)
Neposredna povezava do sporočila: 2611
8.10.2010 16:57:59   
nikolet
IZVIRNO SPOROČILO: betty.ford

nikolet, kaj se zgražaš, to je prav lepa starost!user posted image

krompirja ne znam prilepit, ker je v wmv verziji,... pomoč, prosim, hekerke!user posted image

ah sej se ne zgražam... sam pravim da je staruser posted image no ja sej jz jih bom mela pa čez pet let in  4 mesece 35 letuser posted image   ojej kojk bom drug let stara   uuuuuffffffuser posted image

(odgovor članu betty.ford)
Neposredna povezava do sporočila: 2612
8.10.2010 17:09:31   
Dudica1
nabrali kostanj user posted image in še prav lep sprehod po gozdu smo imeli user posted image

zdej bomo pa atija čakali da ga speče user posted image

(odgovor članu nikolet)
Neposredna povezava do sporočila: 2613
8.10.2010 17:30:26   
majana79
šivilja, a maš tea tree kapljice? takoj namaži uho, če ni že prepozno

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2614
8.10.2010 17:34:33   
Dudica1
tea tree je zakon za ušesa

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2615
8.10.2010 17:35:30   
FLASK_A
Danes sem pa tudi jaz slabe volje user posted image user posted image user posted image user posted image

Šivilja, če imaš olje tea tree, res čimprej namaži. Bo bolje.

Dudi, ful te je fajn brat k si čist naspidiranauser posted image user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2616
8.10.2010 17:37:29   
Dudica1
user posted image user posted image user posted image kako to misliš???

Sm se pa nate spomnla ko je justova gospa rekla ne vem točno a za tea tree kremo da si jo je ena gospa kar na kruh dala user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2617
8.10.2010 17:39:37   
FLASK_A
Ooo, ne, boh ne dej! Samo materino dušico lahko uživamo, nič drugega user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2618
8.10.2010 17:40:41   
Dudica1
no sej pravim da ne vem točno za katero kremo je šlo,lahko tud za materino dušico,ampak je za na kruh to je važno user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2619
8.10.2010 18:02:32   
šivilja
Drage moje punce jaz sem še popolnoma brezjustovska. Koala.ček mi ravnokar nabavlja prvi dve kremici, da se začnemo justat. Kapljic pa nisem naročila

Sem ravnokar podkupila velika otroka z gumi bomboni - če bosta danes pridna zvečer in ponoči jutri dobita gumi žabice. Grozna mati sem

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2620
8.10.2010 18:46:33   
majana79
šivilja, če ti ni problem pridet iskat ti jih z veseljem posodim

meni jih je flaska tut prvič user posted image

glede podkupovanja se pa ne sekiraj user posted image

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 2621
8.10.2010 18:49:03   
FLASK_A
Ja, šivilja, tut jaz ti jih lahko posodim! Res, dej no, zakaj bi trpela če pa se da pomagat...

Majanca, ma ni panike, jaz sem že pozabila na to user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2622
8.10.2010 20:03:23   
Leela
bolančki user posted image user posted image user posted image user posted image  za vse.

Jaz sem za spremembo spala kot ubita celo noč. Ampak sem bila še cel dan precej zaspana, a ne Ivana user posted image . Sem dala F. v varstvo, da sem malo počistila stanovanje, da pridem na higienski minimum. Sem samo nered pospravljala uro in pol.

Vrtec: pri nas je tako, da če otrok ponoči ne spi se pove to vzgojiteljici, da vedo kaj je otroku in mu dajo ležalnik, da se spočije če je hudo. Tudi, če je otrok na meji z boleznijo ali slućajno že bolan je treba to povedati ne da se otroka nafila z zdravili, da se prikrije simptome. Pravijo, da čist zastopjo, da se ne more takoj bolniško vzet in je kakšen dan na meji ampka jim je treba povedat.

teatre kremo se na kruh namaže, če te grlo boli user posted image , olje se pa da na vogalček cunjce in potisne v uho, da noter izhlapeva. Čez se da pa trak za ušesa.

Ivana bazen je tudi v ajdovščini.

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2623
8.10.2010 20:20:19   
šivilja
Majana, Flaska - najlepša hvala. BOm jutri videla kaj bomo počeli. Če bomo doma, se javim eni in pridem. Naj bi šli na vikend, pa se mi niti pod razno ne da. Sem kaput.

Podkupnina zaenkrat zalegla. Edino H. sem že tretjič mirila v tej uri odkar je šla spat - luna, zobje, bolezen?????????????????

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 2624
8.10.2010 20:24:34   
Dudica1
leela no sej sem vedela da je tea tree user posted image

Moj mi je šel po pico ker sm lačnaaaauser posted image

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 2625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?