|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 2.del
7.10.2010 21:08:07   
majana79
leela, tut to user posted image

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 2576
7.10.2010 21:09:00   
betty.ford
šivilja user posted image user posted image user posted image user posted image

danes je bolj težek dan. dejmo, mamice, saj nam uspeva! včasih malo zavijuga, drugače nam gre pa super!

šivilja, tvoj mali K. pa je en bister fantič, ki te ima zelo zelo rad, žal pa se kot otrok še ne zaveda vseh pasti, ki se jih mi odrasli.
v šoli je priden, ker želi ugajati, ker ve, da se tam en kiks popravlja dolgo časa, doma pa se počuti varnega in ljubljenega takšen kot je. otrok z veliko ljubezni!
na tvojem mestu bi se usedla z njim, šla čez njegovo dejanje z mirnim tonom in mu predstavila pasti, ki jih vidiš ti (in tvoja mami) - zakaj se nekaj dela tako in drugič tako...
moj mali me vedno bolj upošteva, ker mu zvečer govorim pravljice o malem fantku, ki mu je po naključju ime tako kot njemu in ima bratca s prav takšnim imenom, kot ga ima on... in ta fantek doživlja prav zanimivo skoraj takšno življenje kot ga ima on... pa ven izluščim kakšno vzgojno.

so pa dnevi, ko si otroci dovolijo biti le otroci.
tvoja mami bo že razumela, saj je tudi ona imela takšno število otrok.

sem pa danes zvedela, kako kitajci na hitro olupijo krompir... brez matranja z nožem... bom kasneje poskusila prilepiti link.

zdaj pa se moram malo oddaniti.

Tanja_ , držim pestke za H. da ne bo potrebnih več zdravil!user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2577
7.10.2010 21:13:03   
šivilja
No, pa sem v pižami in pojedla.

Očitno pa danes ni moj dan.

Sem uspela H. pomirit (jasno spi na taveliki postelji), šla ven, mami poslala domov - ni bla še niti na dvorišču, ko se je začela He. na polno dret, kot bi jo iz kože dajal. Jo je lulat tiščalo in pol napol v spanju tuli ko žival - sem  jo nesla lulat, pa še kar ni nehala tulit. Pa sem jo pustila v kopalnici, čez ene pet minut sva šle pa nazaj v posteljo.

Ta trenutek je mir, tako da jem une pocen Mercator praline (ko začnem ne morem nehat) in gledam Talente v belem, okrog mene pa leta ena mesarska muha, ki me bo avnokar spravila popolnoma ob živce.

Razmišljam, če niso tile izpadi zaradi očetove odsotnosti - najini otroci so patološko navezani na naju...........

no itak da H. že tuli

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 2578
7.10.2010 21:25:46   
koala.cek
mah jest tud jem. neke riževe kekse. sej se trudim da ne bi, ampak kaj ko je glih zvečer najbolj užitek in miiiiirrrr.

betty - ah ti si enkratna. si me prav v dobro voljo spravila. res je težko. včasih je tega kar preveč in se nabere. ampak bo. user posted image

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 2579
7.10.2010 21:35:52   
majana79
no še ena iz plavanja

danes je našega otroka en fantek ugriznil v roko, kar tako, iznenada user posted image ima kar fino podplutbo, očitno mali trenira ugrize user posted image je bilo pa mamici tako nerodno, kar prebledela je, ko je videla ugriz, se mi je opravičevala še vsakič ko smo šli mimo user posted image
tako da imamo prvi ugriz! user posted image

(odgovor članu koala.cek)
Neposredna povezava do sporočila: 2580
7.10.2010 21:47:25   
Tanja_
majana in leela kako hitro pa potrdijo naročilo po mail?K mojmu se ne da transakcij pregledat, k je toook utrujen. Revčekuser posted image

Aja, našo je tud dans ena punčka, ko smo čakale na vizito, po tleh porinla. H ni blo nč jasno, prav čukasto jo je gledala, se vidi, da še ne hodi v vrtec. Se bo tam vsega naučilauser posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2581
7.10.2010 21:48:27   
majana79
na mail pride skoraj takoj če je sprejeto

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 2582
7.10.2010 21:53:19   
Tanja_

IZVIRNO SPOROČILO: majana79

na mail pride skoraj takoj če je sprejeto

Aha, tenks. Pol najbrž ni bilo. Bom še jutri mal čekirala.

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2583
8.10.2010 5:40:13   
šivilja
Katastrofa od noči.

Misli, tole danes je bilo pa preko vseh meja.

Vsi trije so se drli, potem sem vse popokala v svojo posteljo. He. je sredi noči bolel trebuh - sem jo spakirala nazaj v njeno posteljo, če bi slučajno kaj bruhala, da ne fašemo vsi. Zaenkrat ni bilo nič. Počakam, da se zbudi. Mogoče je bila kriva kombinacija mleko in jabolko za večerjo user posted image  Pa neki velik je hodila lulat - mogoče je mehur. Bom probala dedija nahecat, če lahko ostane pri njemu, ker danes naj bi z vrtcem nekaj veliko okrog hodili.

Ma, ne vem. Skratka spala sem ene dve uri in sem ko roža - tista za 1. november na britof, ko jo ene trikrat dobi slana.

A, ja - pri tavelikih dveh je bil razlog nespečnosti odsotnost očeta - mislim, da smo zreli za kakšnega psihologa, ker toje pa tu mač, taka panika za eno noč odsotnosti user posted image

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 2584
8.10.2010 6:51:28   
koala.cek
mi smo tudi danes vstali ob 5.30user posted image  joooj kolk bo v vrtcu zoprn. spet mi bodo rekle, da je nekam jokav. ja valjda če pa sred noči vstaja...kje je šele 12 urauser posted image

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 2585
8.10.2010 7:42:43   
petrazg
jutro...

Očitno je bila danes povsod kratka noč.... No moja dva sta se še zbujala celo noč, A. na veliko blodil, L. je pa zakuhal. Kako fino... in to zdaj, ko smo sami. Bedimo že itak od 6, zdajle je nekaj minut mira, ker gledata risanke. Klinc, jst tudi rabim malo miru...

Punce moje, naredite si kolikor se da lep dan...

(odgovor članu koala.cek)
Neposredna povezava do sporočila: 2586
8.10.2010 7:59:10   
nikolet
jutro punce

pri nas se pa N. zbuja in joka ponoč, zakaj nimam pojma... no ampak se hitr umiri in zaspi jz pa tud sred noči padem v komouser posted image user posted image

no zdej se pa počas spedenam in grem mal na sprehod a na kavo k kolegici v gornega
papa

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 2587
8.10.2010 8:04:36   
majana79
Jutro!

Tale luna očitno spet seka user posted image

Naš se je tut zbujal, sicer je zaspal kmalu, ker je bil utrujen, ampak potem pa... Prve budnice že ob 9 in potem lepo na vsako uro. Pa joka, brca okoli sebe,... groza user posted image

petra, držte se user posted image  

HBDJP!

(odgovor članu nikolet)
Neposredna povezava do sporočila: 2588
8.10.2010 8:06:58   
petrazg
A bo spet kakšna luna ali kako?

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2589
8.10.2010 8:12:12   
Tanja_
Jutro!
Pri nas tudi budnica ob 5.45user posted image Pa še celo noč me je neki želodec bolel...Zdej je pa mula sitna, k je že zaspana, pa je tud ne morem pustit, da se skulira sama, ker sm na ta štrik zravn prvezanauser posted image

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 2590
8.10.2010 8:26:18   
Dudica1
Jutro!
No očitno tale mlaj al karkoli že je na nas nima vpliva,smo spali kot ponavadi od 20h pa zbudila sem oba ob 7.30 user posted image
Ne vem kaj bo ko se bosta mogla mal čez 6h zbujat da ju bo ati peljal v vrtec...

Jem žemljice mmm....

evo pa še ena kava po doooolgem času

user posted image

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 2591
8.10.2010 8:55:53   
maja1488
Jutro!

Pri nas tut katastrofa. Sem šla zvečer na fitnes in pridem domov mi moj pove, da je Z spet bruhala ko vidra. Krasno. Potem pa še en ornk potres. Sm se tresla ene pol ure. Spali bolj tko. Z se itak zbuja, mene je zeblo, vse skup se je pa itak končalo ob 5.

Zdej Z spi, še vedno bruha in drisska. Ne vem kdaj bo tega sranja konec.

Zunaj sicer super sonček, bom probala pol kej it ven.

Šivilja user posted image user posted image user posted image . Nasvete si že dobila. Pogovorit se bosta mogla, sam jst imam pri M tak filing, da sploh ne šteka resnosti problema ne glede na ton glasu. Zjutraj sm vidla razbito koleno in vprašam kaj je to, pa pravi da je tekla ko so šli na sprehod in padla. Ja ljubi bog, kaj pa če bi dol iz pločnika zletela. Sm ji najprej enkrat rekla resno in se je neki spakovala zraven, pol sm jo pa prijela za rame, mal povzdignila in z grdim pogledam rekla jezno, da nikol več tega ne dela na sprehodu, ker lahko pade dol in umre. Se mi zdi, da jo grožnja s tem da jo bo avto povozu in bo umrla še najbolj strezne. Sicer potem sprašuje čudne reči, ampak ok. Sam da mi ne beži več od skupine.

Bolančki user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2592
8.10.2010 8:58:17   
maja1488
Dudi, kako kaže za službo? A so že sporočili kaj?

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 2593
8.10.2010 9:00:56   
Dudica1
Nč še iz Francije čakajo na potrditev zahtev po dodatnem zaposlovanju,rekla je da upa da bo to naslednji teden.Po njenem govorjenju jaz mislim da imam službo samo še potrdit morajo user posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 2594
8.10.2010 9:01:17   
majana79
dudi, a si službo dobila, da ju bo ati vozil? (ne vem če lahko ploskam al ne) user posted image

petra, ja od včeri 20.42 je mlaj

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 2595
8.10.2010 9:01:58   
PapuaNG
jutro,

mi smo pa za spremembo spali, ampak samo do petih, pol pa ni šlo več. Sem v vrtcu kr rekla, da je malo spal in da bo zaspan, pa nej ga dajo spat, če bo tečen. Za vsako zaspanost pa tut ne morem bolniške jemat. Sam ne vem, zakaj se zbuja ob petih, če gre pa šele okoli pol devetih spat. Sem ga pol kar pred tv dala pa risanke naštimala in je celo bil mir kakšne pol ure, ko sem itak morala vstat. Upam, da se to hmal porihta.

Aja, pa nov zobek imamo user posted image Je štirka ven pogledala, tko da mamo zdej enke, dvojke pa eno štirko user posted image

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 2596
8.10.2010 9:02:00   
majana79
eh me je maja prehitela user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2597
8.10.2010 9:09:02   
Dudica1
user posted image
Sej pravim jaz kar mislim da jo mam samo še uradno morajo potrdit iz F. po dodatnem zaposlovanju,ker mi una zmeraj reče ko pošljem mail naj počakam z drugimi :)

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2598
8.10.2010 9:35:35   
maja1488
U papua, bravo za zobek.

Če katera rabi, zdaj imajo spet Calgel. So me klicali iz lekarne user posted image . Z je že 16 zoba zverina. Ima že vse.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2599
8.10.2010 11:18:40   
koala.cek
norišnicauser posted image

zjutraj sva imela s tavelikim sinom zobarja. joj kako se je drl. user posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 2600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Če boš mojemu otroku kdaj rekel: »Ne povej...
V našem domu so presenečenja dovoljena... skrivnosti niso.

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?