Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2.del 8.10.2010 11:44:15
|
|
|
|
PapuaNG
|
Ma calgel imam doma se mi zdi. Pa mi je čudno, ker se ni nič kaj dosti slinil (nič več kot ponavadi, celo manj), tako da sploh nisem pričakovala. Je pa res včeraj mizo glodal Ponavadi se je ful drgnil po zobeh, ko so mu rasli, zdaj pa nič. Če ne bi včeraj slučajno pogledala, sploh ne bi vedla. Sem se pa pomfrija pa solate nažrla, nam ga je tajnica spekla
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2.del 8.10.2010 12:30:29
|
|
|
|
Dudica1
|
O bog kaj naj skuham če nimam nič pametnega za vzet v roke ...v trgovino pa zdele ne grem.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2.del 8.10.2010 12:55:18
|
|
|
|
ivanamdb
|
kukuc punce, spet tukaj mal na hitr. uvajanje je slo super - od ponedeljka zacne full time. mami je medtem koncala 2 prevoda, in ima se en za naslednji teden. HB za restoran Cuk....moj speedy servis za kosila in vecerje sivilja - uh veliko !!!! hm, ne vem, isto to kaj majana predlaga, jah...mislim da bo tud moja taka.... maja - pa tud tebi in vsem bolanckom a ja drugac, hm, ta vodna aerobika v LJ je mal prepozna, mislim da bom sla na plavanje s D v Opicino (ali v Logatec), ker sta mi oba blizja, in mislim da so popoldan. leela -aaaah je bilo lepo na kavi... samo se en vzglavnik da so prinesli drug teden pa bom mal bolj relaks! uh nekaj sm se kotla rect...uf zdaj se ne spomnem vec...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2.del 8.10.2010 12:59:55
|
|
|
|
Dudica1
|
¸ivana za logatec se pozanimaj,zdaj čez poletje vem da je blo zaprto zaradi premalo obiska,kako bo zdaj čez zimo pa ne vem,meni osebno itak ne diši logatec tako da tam še nismo bli,hodimo raje v atlantis ali kam dlje še zdej nimam pojma kaj na nardit za jest
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2.del 8.10.2010 14:42:14
|
|
|
|
maja1488
|
No dej povej kaj kuhaš, ker jst tut nč nimam in ne vem kaj naj. Pašta odpade.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2.del 8.10.2010 14:51:33
|
|
|
|
Dudica1
|
Zelenjavna juhca in palačinke
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2.del 8.10.2010 14:52:11
|
|
|
|
Dudica1
|
zdej gremo pa za kostanj pogledat pa pomoč rabim...hudo močno lepilo za plastiko rabim...KATERO???
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2.del 8.10.2010 15:40:51
|
|
|
|
šivilja
|
tkole sem jaz danes Je pa tisto zjutraj moja normala ura za vstat in it v službo (budilka je med 5.30 in 5.40). vam pa povem, da sem danes vstala pred budilko, ker sem komaj čakala jutra, ker je bila taka grozna noč S He. zaenkrat ni nič - normalno živahna in normalno je, tako da nimam pojma. Baje je sicer v vrtcu še enkrat rekla, da jo trebuh boli (zjutraj), je šla pa po tem kakat, tako da možno, da jo je kaj napenjalo in je šlo to ven. Driska pa ni bila. Mah................ Ne vem, a se mi da k mami vozit za eno uro al ne. Pa še ena cvetka - ob mojem krasnem prehladu, ki ga imam od ponedeljka, se mi oglaša desno uho in to vedno glasneje in boleče. Še dobro, da je petek NOT, ker na urgenco pa ne mislim hodit. Ma k.... gleda vse skup Pa jutri naj bi šli na vikend in tam po gobe, pa ne vem če se mi bo dalo. Samo je zadnji vikend v oktobru, ko nam še znese, pol je pa itak že prepozno. Rajš grem preden vas okužim s svojo depresijo.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2.del 8.10.2010 16:43:13
|
|
|
|
nikolet
|
živjo mi pa mal praznujemo možeka k jih ima že 35 no drugač pa za kosilo ni blo nič... zdej za večerjo bo pa čevap
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2.del 8.10.2010 16:51:34
|
|
|
|
betty.ford
|
nikolet, kaj se zgražaš, to je prav lepa starost! krompirja ne znam prilepit, ker je v wmv verziji,... pomoč, prosim, hekerke!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2.del 8.10.2010 16:53:05
|
|
|
|
betty.ford
|
aja, moja mulčka spala in spala... sem ju zjutraj komaj prebudila! ampak ne vem, če bi se tako javno hvalila... mogoče me ta noč časa v drugačni preobleki... za bolančke! hitim naprej delat!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2.del 8.10.2010 16:57:59
|
|
|
|
nikolet
|
IZVIRNO SPOROČILO: betty.ford nikolet, kaj se zgražaš, to je prav lepa starost! krompirja ne znam prilepit, ker je v wmv verziji,... pomoč, prosim, hekerke! ah sej se ne zgražam... sam pravim da je star no ja sej jz jih bom mela pa čez pet let in 4 mesece 35 let ojej kojk bom drug let stara uuuuuffffff
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2.del 8.10.2010 17:09:31
|
|
|
|
Dudica1
|
nabrali kostanj in še prav lep sprehod po gozdu smo imeli zdej bomo pa atija čakali da ga speče
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2.del 8.10.2010 17:30:26
|
|
|
|
majana79
|
šivilja, a maš tea tree kapljice? takoj namaži uho, če ni že prepozno
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2.del 8.10.2010 17:34:33
|
|
|
|
Dudica1
|
tea tree je zakon za ušesa
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2.del 8.10.2010 17:35:30
|
|
|
|
FLASK_A
|
Danes sem pa tudi jaz slabe volje Šivilja, če imaš olje tea tree, res čimprej namaži. Bo bolje. Dudi, ful te je fajn brat k si čist naspidirana
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2.del 8.10.2010 17:37:29
|
|
|
|
Dudica1
|
kako to misliš??? Sm se pa nate spomnla ko je justova gospa rekla ne vem točno a za tea tree kremo da si jo je ena gospa kar na kruh dala
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2.del 8.10.2010 17:39:37
|
|
|
|
FLASK_A
|
Ooo, ne, boh ne dej! Samo materino dušico lahko uživamo, nič drugega
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2.del 8.10.2010 17:40:41
|
|
|
|
Dudica1
|
no sej pravim da ne vem točno za katero kremo je šlo,lahko tud za materino dušico,ampak je za na kruh to je važno
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2.del 8.10.2010 18:02:32
|
|
|
|
šivilja
|
Drage moje punce jaz sem še popolnoma brezjustovska. Koala.ček mi ravnokar nabavlja prvi dve kremici, da se začnemo justat. Kapljic pa nisem naročila Sem ravnokar podkupila velika otroka z gumi bomboni - če bosta danes pridna zvečer in ponoči jutri dobita gumi žabice. Grozna mati sem
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2.del 8.10.2010 18:46:33
|
|
|
|
majana79
|
šivilja, če ti ni problem pridet iskat ti jih z veseljem posodim meni jih je flaska tut prvič glede podkupovanja se pa ne sekiraj
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2.del 8.10.2010 18:49:03
|
|
|
|
FLASK_A
|
Ja, šivilja, tut jaz ti jih lahko posodim! Res, dej no, zakaj bi trpela če pa se da pomagat... Majanca, ma ni panike, jaz sem že pozabila na to
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2.del 8.10.2010 20:03:23
|
|
|
|
Leela
|
bolančki za vse. Jaz sem za spremembo spala kot ubita celo noč. Ampak sem bila še cel dan precej zaspana, a ne Ivana . Sem dala F. v varstvo, da sem malo počistila stanovanje, da pridem na higienski minimum. Sem samo nered pospravljala uro in pol. Vrtec: pri nas je tako, da če otrok ponoči ne spi se pove to vzgojiteljici, da vedo kaj je otroku in mu dajo ležalnik, da se spočije če je hudo. Tudi, če je otrok na meji z boleznijo ali slućajno že bolan je treba to povedati ne da se otroka nafila z zdravili, da se prikrije simptome. Pravijo, da čist zastopjo, da se ne more takoj bolniško vzet in je kakšen dan na meji ampka jim je treba povedat. teatre kremo se na kruh namaže, če te grlo boli , olje se pa da na vogalček cunjce in potisne v uho, da noter izhlapeva. Čez se da pa trak za ušesa. Ivana bazen je tudi v ajdovščini.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2.del 8.10.2010 20:20:19
|
|
|
|
šivilja
|
Majana, Flaska - najlepša hvala. BOm jutri videla kaj bomo počeli. Če bomo doma, se javim eni in pridem. Naj bi šli na vikend, pa se mi niti pod razno ne da. Sem kaput. Podkupnina zaenkrat zalegla. Edino H. sem že tretjič mirila v tej uri odkar je šla spat - luna, zobje, bolezen?????????????????
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2.del 8.10.2010 20:24:34
|
|
|
|
Dudica1
|
leela no sej sem vedela da je tea tree Moj mi je šel po pico ker sm lačnaaaa
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiKdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Filmi za odrasle.
пеперутка16
Rad gledaš "filme za odrasle"?