|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 2.del
7.10.2010 16:04:14   
Dudica1
gremo...pa še kolegica gre user posted image user posted image

(odgovor članu koala.cek)
Neposredna povezava do sporočila: 2551
7.10.2010 18:36:05   
Dudica1
Doma,predstava še kar,nič posebnega drugač,je bla v torek boljša.Pol sva šle pa še na kavico user posted image

Aja Maj ni 30minut niti pisnil user posted image user posted image ...otroci res presenečajo user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2552
7.10.2010 19:02:12   
Tanja_
Čer!
No, nas so spustili z aparatom domov- sem tok utrujena od tega ahtanja, da si ven ne spuli česa, da sva prej 2 uri obe spali.Upam, da bo kmalu jutri.Pa da bo vse okej, da ne bo več rabila zdravil.

Sicer pa-nič novega.Bedno vreme je, težko....

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2553
7.10.2010 19:06:33   
Tanja_
Aja, še eno vprašanje-user posted image kje naj kupim copatke za doma?Zdej ima take ala Robeez ampak jih bo počasi prerasla in bi zdej rada kake z malo debelejšim, gumijastim podplatom. Kje jih lahko kupim?

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 2554
7.10.2010 19:17:28   
Dudica1
tanja mi imamo ala robez za doma al pa ciciban...imaš pa ene podobne cicibankam DR. HARVEY al neki takega v leclercu ali pa alpini,so pa isti denar kot ciciban

Jaz bom mogla tud obema kupit nove Maju za doma,T. pa za v vrtec,ker ima zdej te ala robez samo men to ni okej za v vrtec in rab nove

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 2555
7.10.2010 19:31:17   
šivilja
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

Aja, še eno vprašanje-user posted image kje naj kupim copatke za doma?Zdej ima take ala Robeez ampak jih bo počasi prerasla in bi zdej rada kake z malo debelejšim, gumijastim podplatom. Kje jih lahko kupim?

Superfit - Mass ali trgovina Legero na Celovški

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 2556
7.10.2010 19:32:57   
šivilja
Sem slabe volje in to zelo:

K. je bil na roditeljskem ful pohvaljen, vedno dobiva samo zvezdice in pohvale, da je ful priden in bister in oh in sploh. OK, fino da je v šoli preiden, če že doma ni.
Sem prišla iz šole blazno vesela, moje veselje se je pa končalo tisti trenutek, ko sem prišla. Pričakala me je popolnoma izmučena in obupana babi, ker je K. in He. nista ubogala pet posto. So šli s kolesi po ulici - jasno sta se odpeljala naprej, da grejo na igrišče. No, pa so šli na igrišče pri šoli, kjer se je K. utrgalo in je ušel, češ da gre k meni na roditeljski, He. pa za njim. Oba na kolesih, babi pa zadja s H. na triciklu , tamala pa jasno skoz nekaj onegavi tam gor, tako da je hitrost enaka nič. No, sta ji skratka pobegnila, kolesa odvrgla nekam v kot in letala gor in dol po šoli, moja mami pa zunaj živce izgubljala.
Potem sta le enkrat odnehala in so šli proti domu.
Kako naj jima zdaj razložim, da je to kar sta storila zelo narobe? Kako naj mu dopovem, da se tako ne sme obnašat, kako naj dosežem da bo spoštljiv do babi?
Me je strašno razjezil, ker se je potem še doma samo nekaj usajal in zadiral. Pa to se pri njemu večkrat ponavlja - se mi zdi, da če ga nekaj moti, ali če nekaj želi je popolnoma nemogoč, samo dere se, tuli, zahteva, se zadira. Se moram prav zadrževat, da mu ne pripeljem ene okrog ušes.
Hkrati ima pa miljon želja in to konstantno. Za inlustracijo - ko stopi skozi vrata popoldan, ko pride iz šole, pozdravi potem se mu pa usuje iz ust: a lahko risanko, pa igrico, a mi boš brala, a loh še en jabuk? In to s tako hitrostjo, sa ne uspe niti vdihni umes. Mislim, za crknit.
Bojim se, da svojo dozo pridnosti pokuri že v šoli in da za doma nič ne ostane.

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 2557
7.10.2010 20:02:28   
majana79
šivilja, bom pametna na pavšal, ampak jaz bi ga v tem primeru posedla, mu povedala da se to enostavno tako ne dela in mu odvzela nekaj 'ugodnosti', ki jih ima
pa še vprašaj ga malo, če ga kaj muči...
moja mama bi ga po moje tam nalomila, da ji naredi kaj takega user posted image no, al bi ga pa jaz potem...

poudarjam, pišem na pavšal user posted image

sem se pa danes pogovarjala z našo varuško in J. tam nima nobenih histeričnih izpadov, kot doma, ko mu nekaj ne paše... tako da po moje enostavno čutijo kje in kako lahko pritiskajo

aja, smo bili danes na plavanju, je bilo kar ok, če ne drugega je J. skoraj zaspal v avtu, mogoče zanj program še ni čisto primeren, ampak bomo nekaj skombinirali

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 2558
7.10.2010 20:19:23   
šivilja
user posted image user posted image user posted image Moja slaba volja se poglablja iz minute v minuto. Zdaj ga pa H. sračka - sedim pri njej že eno uro in kar skače po postelji. Je imela nos zamašen, pa sem ji ga spucala, zdaj pa kao spi, samo se ne more in ne more umirit in kar skače, jaz pa seveda ne smem stran, ker je takoj alarm.

Pa lačna sem, pa tečna, pa v oblekah iz sestanka, pa hotla se en miren večer user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa moja boga mati me še kar čaka, da gre lahko domov.

Pišuka ni moj dan. 

Pa sem nama večerjico nabavla, da bova pojedli preden gre, samo pomoje se bo pobrala tist trenutek ko bo lahko. Pa neki časa nas pomoje ne bo hotla videt.

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2559
7.10.2010 20:35:29   
majana79
šivilja user posted image user posted image

tole se bo slišalo čist grozno, ampak ko nisem mogla več, sem ga pustila... tudi če se je drl

ker če ne bi njemu al pa sebi neki naredila

dej, pusti jo malo, vsaj sleci se v miru

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 2560
7.10.2010 20:39:09   
Dudica1
šivilja user posted image
te razumem tud pr nas je včasih nemogoče in dopovedat se ne da tud čist nič!Lahko mu dopovedujem in dopovedujem ampak čez pol ure lahko nardi isto stvar zarad katere je bil opozorjen!

lačna sm pa jaz tud ampak ni kej dobrga za jest user posted image ,sm neki mandarin pojedla bo že moglo bit zadost

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 2561
7.10.2010 20:42:04   
Leela
najprej user posted image user posted image user posted image  za A. od petrezg in za H. od tanje. Nimaš drugega kot zdržat. Jaz sem si nabavla bachove kapljice-rešilno zdravilo, ki te koker pomirijo v hudih trenutkih, pa so seveda takrat ko je hudo itak najmanjša prioriteta tako, da jih ne jemljem user posted image

šivilja točno vem kako je. Pri L. ni tako hudo, da bi kaj takega naredil. Zaenkrat. Bomo pa videli kaj še bo. Se pa včasih L. obnaša kot da sem njegov osebni postrešček. Dej mi brisačo...pa 2 koraka stran stoji. Halooo sam si jo vzemi a ne. jaz bi v tvojem primeru znorela. da se skoz nekaj dereš itak nima smisla, ker te ne slišijo ampak včasih je pa treba znoret user posted image

ledenka jaz bi tvojega nadrla. To je tipična decovska zadeva. Mislim, ko so malo prehlajeni ležijo na kavču celi bogi, ko pa je ženski kaj, leži z vročino vsa bebava ni pa to nič posebnega. Enkrat me je res fajn hrbet bolel in sem rekla naj neki naredi, je nekaj sikal men se je pa utrgal. Od sodelavke mož je pa isto naredil. Ker je bila žena doma, z vročino v postelji, je predlagal da bi tamala doma ostala saj je itak ona doma. Ga je nekam poslala, še zase ni mogla dobr poskrbet.

Tanja meni so všeč tisti copatki kot so recimo zajčki (jih ima od maje M. na FB na eni sliki), v massu pa imajo čist navadne, usnjene z gumo spodaj. L. jih ima v vrtcu in jih ima rad.

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 2562
7.10.2010 20:42:05   
Tanja_
šiviljauser posted image user posted image user posted image
Sicer pa- se strinjam z majano- jaz bi jo tudi pustila, pa naj se malo zjoka-to jim nič ne škoduje. Ti pa tudi ne moreš bit vedno vsem na razpolago-malo izpreži.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2563
7.10.2010 20:45:37   
majana79
o dudi, a ti še kr pridno hujšaš? user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2564
7.10.2010 20:48:18   
Leela
ivana, če bo vse po sreči te enkrat med 9 in 10 uro pokličem za kofe.

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2565
7.10.2010 20:48:33   
Dudica1
user posted image lahko rečem da se trudim ha ha

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2566
7.10.2010 20:50:38   
koala.cek
šiviljauser posted image user posted image user posted image

sicer je naš tavelik malo mlajši od K. ampak v enem šusu pove, da bi igrico igral, da bi midva knjigico brala, da bi jedel čokolino. ko gremo spat, se moramo najprej 5 minut igrat, potem moramo 5 minut brat pravljico, nato mora 5 minut igrat igrico, pa pri njem moram 5 minut ležat intd...to je neverending story. pa seveda lulat, 3 krat zagotovo....ma trena se mi včasih. da ne govorim o jutranjih izpadih...ne bom tega oblekel, ne bom tega obul, ne bom šel v vrtec, ne grem lulat, potem mečka z oblačenjem, pa ga moram spet oblečt, ker sem malega tudi...ma včasih bi mu najraje kar plenico gor namontirala...tako dojenčkasto se obnašauser posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2567
7.10.2010 20:50:45   
Tanja_
majanči a si ti že naročila pri Nextu?Midva sva prej hotla, pa je ful dolgo časa mlelo tisto stran, ko že vse podatke vneseš, vključno s številko kartice-tko ene 5 minut je pisalo please wait, al kaj že. Tko da sem pol kr prekinla-najbrž moram zdej še enkrat naročit?A je to normalno, da tok časa traja?

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2568
7.10.2010 20:50:57   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

sej to je velik user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2569
7.10.2010 20:52:31   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: majana79

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

sej to je velik user posted image

hja bo že moglo bit user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2570
7.10.2010 20:53:59   
majana79

majanči a si ti že naročila pri Nextu?Midva sva prej hotla, pa je ful dolgo časa mlelo tisto stran, ko že vse podatke vneseš, vključno s številko kartice-tko ene 5 minut je pisalo please wait, al kaj že. Tko da sem pol kr prekinla-najbrž moram zdej še enkrat naročit?A je to normalno, da tok časa traja?

ja sem, zadnjič ko sem napisala na rr

meni ni nikol tako dolgo delalo, se mi ne zdi to lih običajna stvar

preveri, da ni blo vseeno kej procesirano...

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 2571
7.10.2010 20:56:14   
Tanja_

IZVIRNO SPOROČILO: majana79

ja sem, zadnjič ko sem napisala na rr

meni ni nikol tako dolgo delalo, se mi ne zdi to lih običajna stvar

preveri, da ni blo vseeno kej procesirano...

Kako nej pa to preverim?
Se odpravljamo spat- ne vem, kako nej ji roke dam, da si ne bo cevke ven potegnila. Se mi tok smili, ampak jih mormo nekak zvezat. Groza....

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2572
7.10.2010 20:57:28   
majana79
preveriš lahko recimo na kliku, se transakcije na karticah (tud mastercardu, visi,...) vidijo takoj 

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 2573
7.10.2010 21:04:39   
Leela
a ne preveriš najlažje, da pogledaš na mail, ko ti potrdijo naročilo?

enkrat vem mi je nekaj mlelo precej časa in sem skenslala pa je vseeno pobralo naročilo

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2574
7.10.2010 21:07:42   
Leela
šivilja še nekaj sem se spomnila. menda so prvorojenci najbolj zahtevni kar se pozornosti tiče. Se mi zdi, da če kje vidiš več otrok da je tretji recimo zmeraj najbolj priden. Sem zadnjič na enem blogu brala, da si je mama vzela en večer na teden samo za svojo prvorojenko čas in da se je začela precej lepše obnašati. Probaj.

< Sporočilo je popravil Leela -- 7.10.2010 21:08:07 >

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 2575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Če boš mojemu otroku kdaj rekel: »Ne povej...
V našem domu so presenečenja dovoljena... skrivnosti niso.

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?