Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2.del 7.10.2010 9:41:27
|
|
|
|
petrazg
|
Joj Ledenka... tale tvoj ga pa zasvira vsake toliko časa... Mislim kaj bo pa potem, če ornk zboliš (bog ne daj)... bo najbrž on vzel dopust, da bo lahko z Maksom doma... Mater, kdo bi jih zastopil... Sem še jaz jezna full... Koalček... meni je kreme zmanjkalo... Materina dušica... A mi pošlješ na zs ceno, pa trr , bi ti najraje kar po kliku nakazala... Jahača... bi jaz močno odsvetovala... Tudi če je za drugi sedež...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2.del 7.10.2010 9:42:57
|
|
|
|
maja1488
|
Jutro! Joj ledenka. Kaj bi ga . Upam, da bo mali priden in da čimprej prideš k sebi. Koalka, meni je glih P včeraj rekel, da če je kakec druge barve kot rjavih odtenkov, potem je virus v njem. Če seveda ni posledica hrane (korenček, rdeča pesa...) Pro nas v vrtcu pa nimajo sokov, samo čaj al pa kak tekoči jogurt. Gosti sok so imeli samo 1x za malico pa še to so dale za domov tetrapakec. Mleko bi pa znalo bit premočno, sploh če je občutljiv. Z se zvija po navadnem. Tut če ga samo malo recimo s polento. Petrca, pikepokice za tamalčka. Pa da Liki nebi dobil. Kolko je pa inkubacijska za slinavko? Ivana, uživaj! Pri nas je še vedno driska, bruhala ponoči sicer ni, jo je pa sililo in se je dušila. Sam itak nima kej zbruhat, ker nič ne je. Pa shujšala je, čutim že ko jo dvignem. No ampak P pravi, da je zaenkrat OK hidrirana. Očitno ima zaloge.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2.del 7.10.2010 9:45:46
|
|
|
|
petrazg
|
ojoj Majchi... pikepoke za Zarjo... Pri nas bo Anže tudi shujšal oz. je že. Prejle sem mu celo čokolino uturila... Inkubacijska doba - lahko tudi 7 dni. To se pravi, da se mi en pozdravi, drug pa zboli... Se mi že meša..
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2.del 7.10.2010 9:45:47
|
|
|
|
maja1488
|
O dudi, a nimaš novega telefona že? Sem zadnjič z enim učkom vidla, da maš neko roza zadevico, pa sm mislila, da je nov. Rodi je OK sedež, dober na testih. Jahača pa nebi. Niti za M ne, pa je bolj velika in močna od T. Tam nimaš nobene bočne zaščite, za glavo... Če bi že vzela neki poceni bi vzela Nanio raje kot samo jahača. Bolš slaba zaščita kokr nobena.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2.del 7.10.2010 9:47:25
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrazg ojoj Majchi... pikepoke za Zarjo... Pri nas bo Anže tudi shujšal oz. je že. Prejle sem mu celo čokolino uturila... Inkubacijska doba - lahko tudi 7 dni. To se pravi, da se mi en pozdravi, drug pa zboli... Se mi že meša.. Šit no. Se mi meša s tabo. To je tko kot pri noricah. En se ti zvleče, pa drug dobi. Držim pestke, da gre mimo. A ti si tole imela?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2.del 7.10.2010 9:51:04
|
|
|
|
petrazg
|
Bojda še ne... tako so mati dejali. Mi je pa včeraj naša petra a povedala, da se komot na odrasle prinese in da full težko prenašajo. Ja, še tega se mi manjka... Ali pa še boljš... da moj na konferenci zboli...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2.del 7.10.2010 9:53:06
|
|
|
|
maja1488
|
Jst sm imela lani eno samo afto. Sm mislila, da bom znorela. Pa to je ful moteče. Boli...kaj pa vem. Mal že. Sam ko nič ne moreš, ne zob prat, ne pit kr peče ko hudič... Bogi malčki.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2.del 7.10.2010 9:57:02
|
|
|
|
petrazg
|
Anže jih ima samo na jeziku enih 6... Zobke sva pa nazadnej v ponedeljek umila. Bošček je, si nekaj zaželi za jest, potem pa ves vesel priteče ko je pripravljeno, da prvi grižljaj v usta in začne jokat, da ne more... Katastrofa...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2.del 7.10.2010 9:59:21
|
|
|
|
PapuaNG
|
o petra...je še mene zabolelo. Jst na srečo nimam aft, mogoče se mi ena enkrat na sto let pojavi, pa še takrat si sam zob ne morem tam umivat...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2.del 7.10.2010 9:59:51
|
|
|
|
ledenka
|
joj, bogi mulčki! za Z. in A! eh, moj je itak poglavje zase... brez veze. ampak zaenkrat je M priden, zdaj pojeva malico in greva v trgovino za vogalom - tud meni bo par minut zunaj pasalo, da si mal dihala navlažim. potem pa čas za kosilo... pa spanje, tega se najbolj veselim!
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2.del 7.10.2010 10:00:27
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 O dudi, a nimaš novega telefona že? Sem zadnjič z enim učkom vidla, da maš neko roza zadevico, pa sm mislila, da je nov. Rodi je OK sedež, dober na testih. Jahača pa nebi. Niti za M ne, pa je bolj velika in močna od T. Tam nimaš nobene bočne zaščite, za glavo... Če bi že vzela neki poceni bi vzela Nanio raje kot samo jahača. Bolš slaba zaščita kokr nobena. Ja je dokaj nov,zdej mi je počil ekran,sicer je še okej in vse...bo pa moj bratranes podaljšal naročnino in vzel eno nokio ki bi jo mela jaz in mi jo bo potem prodal,tko da men se nč ne podaljša naročnina. Ja sej jaz to vem da jahač ni okej samo na hitro bom mogla nekaj kupit za solidno ceno
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2.del 7.10.2010 10:18:15
|
|
|
|
betty.ford
|
petra kaj ni tubby pisala, da naj bi ona M. dajala sladoled? potem bi kakšen jogurt tudi prav prišel, da ga ne bi toliko bolelo...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2.del 7.10.2010 10:21:22
|
|
|
|
petrazg
|
IZVIRNO SPOROČILO: betty.ford petra kaj ni tubby pisala, da naj bi ona M. dajala sladoled? potem bi kakšen jogurt tudi prav prišel, da ga ne bi toliko bolelo... Ni šans... ne mara. Ima v zmrzovalniku sladoled, njegove najljubše lučke, šli smo po coca-colo , ki jo obožuje... nič noče,ker ga preveč boli. Pije striktno samo vodo...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2.del 7.10.2010 10:22:11
|
|
|
|
betty.ford
|
sicer še podatek, da imajo trenutno v Kanzovih (OshKosh) trgovinah 20% popuste. ker je teden otroka.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2.del 7.10.2010 10:23:52
|
|
|
|
betty.ford
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrazg IZVIRNO SPOROČILO: betty.ford petra kaj ni tubby pisala, da naj bi ona M. dajala sladoled? potem bi kakšen jogurt tudi prav prišel, da ga ne bi toliko bolelo... Ni šans... ne mara. Ima v zmrzovalniku sladoled, njegove najljubše lučke, šli smo po coca-colo , ki jo obožuje... nič noče,ker ga preveč boli. Pije striktno samo vodo... vsaj pije. torej je vse na času. da čimhitreje mine!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2.del 7.10.2010 10:31:38
|
|
|
|
majana79
|
Juhu! betka, nisi še likoholik premalokrat vadiš sem pa prej misla nate, sem bla v 'vaših' koncih, na derčevi pri dermatologu ledenka, tvojega bi pa jaz kr namlatila resno! hb je M. priden ah delat bo treba it... aja, papua, naš bi tudi najrajši bil nagec mu vsakič rečem naj se na kahlo navadi pa ne bo rabil plenice, ampak se ga nič ne prime včasih ga moram ornk prijet da ga lahko previjem
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2.del 7.10.2010 10:33:05
|
|
|
|
majana79
|
petra naj čim prej mine!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2.del 7.10.2010 10:40:28
|
|
|
|
betty.ford
|
sem bla v 'vaših' koncih, na derčevi pri dermatologu pri Roglu? upam, da se težavo da rešiti le s kremico oziroma, da težave že ni več. tam je za nas že področje "za mejo", ker je vmes ena prometna cesta... grem mimo le, če moram v ZD. a da moram zdaj vadit likoholistvo?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2.del 7.10.2010 10:43:17
|
|
|
|
majana79
|
ja, pri Roglevi, sem šla samo na pregled in je vse ok, samo 2 mam za odstranit, ker me motita, ampak to potem, ko neham dojit ja, vaja dela mojstra tako da kr pogumno
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2.del 7.10.2010 10:47:49
|
|
|
|
petrazg
|
Betty, lahko greš z nama z Majano naslednjič... A ne Majanči
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2.del 7.10.2010 10:50:25
|
|
|
|
koala.cek
|
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2.del 7.10.2010 10:50:53
|
|
|
|
koala.cek
|
a moram sploh še kej komentirat ????
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2.del 7.10.2010 10:51:28
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: koala.cek Ahahahhahah...dobra
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2.del 7.10.2010 10:55:09
|
|
|
|
betty.ford
|
pri Roglevi LOL sem mislila, da je moški vsakič, ko grem mimo, premišljujem, kako zanimivo ime. IZVIRNO SPOROČILO: petrazg Betty, lahko greš z nama z Majano naslednjič... A ne Majanči LOL drugič. ne vem, če vaju bom uspela dohajati. IZVIRNO SPOROČILO: koala.cek LOL tretjič. pa smo le znani. ali so nas zamenjali s Slovaki?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiPravice iz naslova krajšega delovnega časa Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Zadnje s foruma
Filmi za odrasle.
пеперутка16
Rad gledaš "filme za odrasle"?