|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 2.del
6.10.2010 21:15:47   
ledenka
ga ne smem pomirit, ker moram vso sluz spravit ven... če ne, mi bo šlo res naprej v pljučnico user posted image  

eh, sej bo. popijem čaj, pa grem spat... mojga seveda še ni user posted image  

bi katera šla na vodno aerobiko? RR jo organizira v Tivoliju user posted image  mene mika!

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2476
6.10.2010 21:20:28   
majana79
aja, potem pa za izkašljevanje rabiš - prospan je mojemu pomagal, mu je ful raztopilo

no sam tako, v lekarni po moje še najboljše vejo kaj bi ti olajšalo

G. bi rekla še inhalacije user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2477
6.10.2010 21:27:44   
ivanamdb
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah vecer!

zmatrana...ampak jutr bo boljse...D gre v vrtec od 8 do 11 user posted image user posted image yupiiiii
mislim, ima popoldan tolk energije...celo PO sve prehodile in ko je prisla doma je se bila duracel! uspelo mi je dat jo spat ob 8ih!!!!!

uh leela! user posted image jaz mam kit kat sladoled doma.... pust dece doma...prid men! user posted image
uh to kaj si povedala o vrtcu....men je oddelek v katerem je D fajn, ampak ima ena teta v drugem oddelku ki mi se zdi taksna kot si povedala...ena mami ki ima majhnega dojencka mora vsak dan tam okrog 10 iskat svojega fantka, ker da krici, da se tepe, ipd. iz D oddelka se nc ne slisi, iz tega oddelka samo to teto ki non-stop krici na otroke.....

pa maja in ledenka user posted image user posted image user posted image

zdaj grem pojest pasteto (yum yum) mal pospravt in zu schlafen.

leela - ce hoces jutr na sprehod ali kaj, ali ce rabis kaj poklic! (mislim da bom jutr zjutraj prevajala, ker bo mir!!!!)

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2478
6.10.2010 21:30:10   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: majana79

G. bi rekla še inhalacije user posted image

itak user posted image  jih mam, ko se M tušira, je kopalnica čist zaparjena user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2479
6.10.2010 21:35:54   
Leela

hvala za sladoled...ivana, če bi prej napisala bi ga prišla iskat user posted image

jutri me ni doma cel dan, lahko se pa v petek slišimo ok?

grem nočko

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2480
6.10.2010 21:36:31   
ivanamdb

IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

ga ne smem pomirit, ker moram vso sluz spravit ven... če ne, mi bo šlo res naprej v pljučnico user posted image  

eh, sej bo. popijem čaj, pa grem spat... mojga seveda še ni user posted image  

bi katera šla na vodno aerobiko? RR jo organizira v Tivoliju user posted image  mene mika!

poskusi bisolvon sirup, je mucolitic/expectorant .... men je najbolj vsec... user posted image

a vodna aerobika s ali brez mulckov? zjutraj, zvecer?

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2481
6.10.2010 21:37:09   
majana79
ledenka, v savno bo treba kdaj user posted image

nočko leela

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 2482
6.10.2010 21:38:24   
ivanamdb

IZVIRNO SPOROČILO: Leela

hvala za sladoled...ivana, če bi prej napisala bi ga prišla iskat user posted image

jutri me ni doma cel dan, lahko se pa v petek slišimo ok?

grem nočko

ok super! petek je se boljs! nocko grem tud jst.

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 2483
6.10.2010 21:39:06   
ledenka
tole
http://www.ringaraja.net/forum/Planet_vodne_aerobike/m_5389064/tm.htm

me mika user posted image

grem kavčat, pol pa spat...

(odgovor članu ivanamdb)
Neposredna povezava do sporočila: 2484
6.10.2010 21:39:49   
ledenka
moram nehat guglat user posted image

Lower respiratory tract infections place a considerable strain on the health budget

user posted image  

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2485
6.10.2010 21:53:20   
majana79
ledenka, pejt ležat user posted image  

za aerobiko pa ne vem, mi je pozna ura user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2486
7.10.2010 8:03:58   
nikolet
jutro

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2487
7.10.2010 8:07:47   
Dudica1
dobro jutro
spimo celo noč od 20h pa do mal čez 7h zjutraj user posted image ,zdej sta že v vrtcu.

drug teden pa dobim nov telefon wiiii user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nikolet)
Neposredna povezava do sporočila: 2488
7.10.2010 8:27:33   
koala.cek
dobro jutro,

naš zmajček je baje včeraj v vrtcu ful kakal. in danes mi pravi V, da je izgledal kužen kakec in da je bolj jokav. Mi katera to razjasni kako to izgleda ?

sicer je bil cel popoldan dobre volje, kakal je samo zvečer in to lepo. je pa res, da je imel vneto rito. danes sem jim v vrtec nesla praško pasto in hladilno mazilo. pa naj ga mažejo. skratka, kaj naj si mislim ? kar ena panika.

ledenka - tale telovadba je fajn. ampak meni se zvečer niti pod razno ne da vozit v ljubljano. lena sem ko ****s. pocajtaj se !!!

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2489
7.10.2010 8:28:47   
koala.cek
kolegica prodaja buzza. z vso opremo. katero zanima ?

(odgovor članu koala.cek)
Neposredna povezava do sporočila: 2490
7.10.2010 8:29:50   
ivanamdb
juuuuutrceeeeekkkk!!!!
D ze v vrtcu user posted image user posted image
en kup cunj ze v pralnem, stanovanje se lufta, mami je na miru spila kavo in pojedla krof! zdaj pa na miru prevajat do 11 user posted image user posted image
aaaah that's life! (a mislim kako se spremenijo stvari ki te usrecijo....)

lep dan vsem!!!! in pikepoke bolanckom!

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2491
7.10.2010 8:37:54   
petrazg
Jutro....

Še jaz malo... Smo bolani, A. kuha po 39, polno aftic po ustih... full je bogi. Danes je že 4. dan, ko nič ne je (milsim, da je pojedel v 4 dneh dve steklenićki čokolina), pije pa tudi komaj... se kregamo. Cel dan leži in pa seveda teži, ker ga vse boli. Ponoći revček spi pred meni, ker se mu kar nekaj blede, očija sva izselila v dnevno. Luka se zaenkart še odločno drži, je poln energije in nič ne kaže, da se je nalezel. V glavnem bo... nekrat... Danes je še možek doma, potem gre pa v Ameriko in bom sama....

Vsem bolančkom user posted image in čimprej se pozdravite...

Koalka a Just še lahko naročim?

(odgovor članu ivanamdb)
Neposredna povezava do sporočila: 2492
7.10.2010 8:47:27   
PapuaNG
jutro,

spali spet bolj slabo. Mah, bo že. Enkrat do 18.? user posted image Sem pa skor znorela zjutraj, ko sem mu plenico gor dajala. On bi bil kar nag. Se ne pusti previt, pa ne pa ne pa ne. Včasih je lepo na miru, včasih pa prav živce zgubim. Luna? Ja, gotovo že kaj vpliva. Sem se danes s kolesom dvakrat skor zložila user posted image Mam še drseče balerinke in me je po enih stopnicah skor odneslo. Moram bolj pazit.

Bolančkom pa pošiljam eno vrečo zdravja. Naj se hitro pocajtajo.

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 2493
7.10.2010 8:48:38   
betty.ford
ojej, petra user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ledenka, user posted image  (ampak glede na to, da misliš že na vodno aerobiko, si verjetno že boljeuser posted image )
priporočam še žajblov čaj - meni pomaga. in če nisi noseča, ni ovir.

koalčka, kužen kakec bi znal biti zelene barveuser posted image  in da se vlečeuser posted image

živa, upam, da uredite odnose z vzgojiteljico.user posted image

Leela,... bo danes bolje!user posted image

včeraj sem si zvečer privoščila panacheuser posted image  je tako pasal, da sem še pol ure preverjala ali je ostala še kakšna kapljicauser posted image  (majana, a se že likoholik? glede na to, da sem ga popila v le svoji družbiuser posted image )

in vprašanje: kdaj so zimske počitnice? januarja ali februarja?

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 2494
7.10.2010 8:49:55   
betty.ford
pa dobro jutro vam želim, ki naj se vam razvije v dober dan!!

Papua, ti pa malo pazi nase!

(odgovor članu betty.ford)
Neposredna povezava do sporočila: 2495
7.10.2010 9:04:39   
Dudica1
kužen kakec prvič slišim user posted image

PIKEPOKE za vse bolančke!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 2496
7.10.2010 9:05:09   
koala.cek
petrazg - just lahko seveda še naročiš. sej mora itak robo naročit. samo čimprej mi sporoči, da jo pokličem.

ledenka - naš je imel baje rumen kakec. to je pa vse kar vem. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2497
7.10.2010 9:06:31   
Dudica1
Jaz pa kupujem avtosedež za T. najbrž kar maxi cosi rodi...in pa en navaden jahač za v avto od babi 

Neposredna povezava do sporočila: 2498
7.10.2010 9:07:21   
koala.cek
dudica - jest tudi prvič slišim. sej če bi mali včeraj popoldan še na ful kakal in bil jokajoč, potem ga ziher danes ne bi peljala v vrtec. tako pa je bil super razpoložen. in tudi spal je celo noč.

sumim pa mleko iz mlekomata. se mi zdi, da je takole po njem, že dvakrat dobil ful vneto rito. mogoče je preveč močan zanj. včeraj sem mu potem dala kar umetno mleko.

pa razni sokci v vrtcu so mi tudi sumljivi. sem jim naročila, da naj mu dajo zapit samo vodo.

Neposredna povezava do sporočila: 2499
7.10.2010 9:27:45   
ledenka
jutro user posted image  

matr pa dedci user posted image user posted image user posted image  sva se z mojim zjutraj skregala, ker noče, da gre M v vrtec. in ker nisem mela več energije za kreg, ga mam kar doma user posted image user posted image user posted image  tolk o mojem počivanju user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  za bolančke!

jaz sem bolje, sem samo ene 3x kašljala ponoči - napredek! bom zdaj vzela prospan (ga mam doma), da me spuca... pa čajček grem skuhat.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Pismo otroku ob začetku šolskega leta
Kaj sporočiti otroku ob začetku šolskega leta, ki veliko staršev in posledično tudi otrok spravlja v stisko?

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?