Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2.del 6.10.2010 8:37:31
|
|
|
|
PapuaNG
|
jutro, spali ubistvu super. Samo dve budnici Se takoj bolje počutim. Pa včeraj je zaspal spet sam, tako kot v starih časih. Upam, da to ni samo muha enodnevnica...danes pa cel dan na šihtu. Bom pomoje še mal potegnila, da plus ure nabijem, pa itak gre tašča po malega...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2.del 6.10.2010 8:54:34
|
|
|
|
ivanamdb
|
a ste vidle, da bomo mel redukcije, če bodo v elektro sektorju štrajkal? huh???? redukcije?!?!?!? OMG! tega se ni blo tam od 82 mislim....a sh@t sm tolk stara! za majano in vse ki ste v rudniku.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2.del 6.10.2010 9:25:05
|
|
|
|
Dudica1
|
Dan! Spravljam se delat jabolčno pito pa ne vem če bo narjena ...bi mogla še po jajca it
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2.del 6.10.2010 9:34:07
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: koala.cek ledenka, še tebi vzamem kej iz justa ? ti bo potem itak mož pustil v službi prosim kremo mat. dušica in kremo tea tree. M. je v vrtcu, jaz pa mam točno uro in 20, da mal poležim, pol pa k dr... hvala za pikepoke!
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2.del 6.10.2010 10:07:22
|
|
|
|
maja1488
|
Jutro! Spet en dan v K. Z spet bruha na polno in driska. Pa je blo 2 dni vredu. Včeri šoping zeloooooo uspešen. Se vidi, da nisem nič imela. Za kaj lahko rabim tee tree kremo? In za kaj olje? Olje imam, pa ne vem če rabim še kremo. Poleg vsega, so se danes pojavli majstri za ograjo montirat in vrtajo in nabijajo že celo jutro. Bogica je sicer vseeno zaspala, sam ne vem kako dolgo bo vztrajala v tem šundru. Hiša totaln kaos. Še danes in jutri mam moža doma, tko da morem izkoristit, da mal na kup poberemo stvari.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2.del 6.10.2010 11:43:23
|
|
|
|
Dudica1
|
maja ...kako pa to da je blo že konec in se je ponovilo? Pr nas pa že diši po štrudlju mmm
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2.del 6.10.2010 11:52:48
|
|
|
|
tubby
|
helllo dolg me ni blo a? ša sej sm na fb, zmer če me kera pogreša? NOOOO kaj se dogaja? za Zarjo pa Ledenko pa še koga? nisem brala za nazaj k me cajt priganja Se kaj obeta? kaka večerja pijačka? Če me hočte zraven pol se ne bom branla kakega sms-a ali sporočila na fb tako bom najbolj osveščena
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2.del 6.10.2010 12:36:13
|
|
|
|
Leela
|
majana, hvala ker si se spomnila. Sem že enega kupila, bom tega prišparala za čez ene 2 leti ko bo manj verjetnosti da se mu kaj zgodi. elektro sektor- tam so kot bubreki v loju. Dela tam bivša sodelavka, se počuti kot na počitnicah. Kot je bilo v firmah 20 let nazaj. Folk noče iti v penzijo... tako, da meni se nič ne smilijo. maja, ledenka... . Boga Z. ivana tudi vaju je bilo fino vidit, seveda. Je D. taka dobrovoljka, luštna punčka. F. je imel ponoči spet žur, zdaj v postelji nekaj ropota. Po spanju (če ga bo kaj) greva pa ven. Kakšno glupo, depresivno vreme. elly lepo pospravljaj
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2.del 6.10.2010 14:00:16
|
|
|
|
ledenka
|
imam infekt spodnjih dihal, torej počivanje, pitjem izkašljevanje. pa upam, da bo do pon. bolje.
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2.del 6.10.2010 14:16:14
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka imam infekt spodnjih dihal, torej počivanje, pitjem izkašljevanje. pa upam, da bo do pon. bolje. PIKEPOKE!!! Naj bo čim prej bolje Jst sem spet čist penasta na našo vzgjiteljico Veste kaj mi je danes prijavila, ko sem oddala otroka? Je sicer res spal, ker mi je v avtu zaspal in mi ga je bilo škoda na silo budit (sam od sebe se ni zbudil) in je komentirala, ko mi ga je vzela iz naročja: "Veste, sej vi ko ste doma, bi lahko kakšen dan ga tudi kar tako doma imeli?!" Mislim, dva dni je tam, pa je že v napoto???? Bom danes se z mojim pogovorila o možnosti premestitve, ker me tole zmeri bolj moti vse skupaj... Da o tem, da nimava nobenega dialoga z njo, sploh ne govorim A sem še vedno jaz občutljiva? Ker res ne bi rada delala štale, ampak halo??
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2.del 6.10.2010 14:24:02
|
|
|
|
majana79
|
ledenka počivaj! živa, a se ona heca al kaj? sploh si pa ti na bolniški zaradi rizične in moraš počivat, tako da naj dajo mir... meni bi po moje hitro kej ušlo ven... a pa je to prav vzgojiteljica ali samo pomočnica? je pa po moje na take komentarje najboljše takoj reagirat in 'razčistit', kot pa kasneje... za premestitve bo pa najbrž sedaj malce težje?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2.del 6.10.2010 14:28:02
|
|
|
|
Anonimen
|
Joj Majana a mi verjameš, da sem danes zjutraj ko je to izjavla kar preslišala oz. sploh dojela nisem... Zdej mi pa že cel dan to v glavi odzvanja... Mislim, jst res nevem... Je pa to ta glavna vzgojiteljica. Pomočnica je SUPER Grem po tamalga, pa pridem nazaj
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2.del 6.10.2010 14:42:04
|
|
|
|
maja1488
|
O tubby, dej pridi nas še kej pogledat! Ledenka, ti pošiljam naše . Upam, da niso prenašalke bruhice . Dudi, nimam pojma kako to. P pravi, da včasih viroze potekajo v dveh fazah zaradi slabega imunskega sistema. Da se lahko tudi tista viroza, ki naj nebi bla za prebolet 2x (ala rota, mononukleoza, adeno...) ponovi v zelo kratkem času še 1x. Bomo vidli kako bo. Načeloma naj bi blo v dveh dneh OK. Zdej pa sam upam, da še M ne faše še 1x. Živa, pogovori se s tole vzgojiteljico. Ipak boš mogla celo leto najmanj z njo sodelovat.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2.del 6.10.2010 14:42:47
|
|
|
|
PapuaNG
|
Živa, ti ji pa na take reci, da če boš zarad tega kaj manj plačala (pa ne samo tistih par evrov za hrano), da ga imaš lahko kak dan tut doma kdaj Kaj njih briga, a si doma al nisi. Plačaš za njihovo storitev v vsakem primeru, če je tam ali če ni. Naj opravlja svoje delo. Jst pa počasi pacam tole sodbo, mi gre reeeesss počasssi...upam, da bo sčasoma kaj bolje, ko dobim prakso
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2.del 6.10.2010 14:44:21
|
|
|
|
koala.cek
|
Živa, takoj se z njo pogovori. Nima nobene pravice in dolžnosti komentirat kdaj in kako bo tvoj otrok doma. just naročen. ga dobite naslednji teden, od srede dalje. majana tebi hvala za next. si carica.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2.del 6.10.2010 15:11:22
|
|
|
|
Anonimen
|
Evo me nazaj iz vrtca. Otrok popolnoma preoblečen, bodi zavit v papir, ker je bil skoz in skoz pokakan Neki bled mi zgleda, ampak vročine nima Zdele je bla sam una ta kul vzgojiteljica, tko da nisem nič zatežila
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2.del 6.10.2010 15:16:45
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: živa25 Evo me nazaj iz vrtca. Otrok popolnoma preoblečen, bodi zavit v papir, ker je bil skoz in skoz pokakan Neki bled mi zgleda, ampak vročine nima Zdele je bla sam una ta kul vzgojiteljica, tko da nisem nič zatežila Naši dve tut nista imeli/nimata vročine. Sam driska in bruhica. Upam, da hitro mine, če je tole fasal Baje povsod neki razsaja.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2.del 6.10.2010 17:19:43
|
|
|
|
PapuaNG
|
No, jst bom šla pa tut počaaasi domov, imam dosti za danes. Kaj šele, če bi bla vsak dan tkole dolg v službi, si sploh ne predstavljam.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2.del 6.10.2010 17:31:50
|
|
|
|
Leela
|
IZVIRNO SPOROČILO: živa25 A sem še vedno jaz občutljiva? Ker res ne bi rada delala štale, ampak halo?? nima pravice tega rečt. Probaj se zmenit za drugo skupino, če gre. Če ne boš pa morala 1 leto stisnit zobe. Je imela kolegica isto situacijo. Ji je rekla zakaj ni 1,5 letnik doma če je ona na porodniški. Je ravno rodila. Potem je imela celo leto težave z njo, ker ni vzg. marala tamalga. Zmeraj je bil on kriv itd.... na enih govorilnih ji je rekla, da je njen dveletnik prepotenten, mislim kakšna beseda... ledenka čuvaj se, da se ne razvije v pljučnico. Prijateljica je zbolela za bakterijsko pljučnico, ker ji je zgleda toliko imunski sistem padel. Justovka je zelo hvalila materino dušico za te težave, še bolj kot kremo - kopel.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2.del 6.10.2010 19:39:59
|
|
|
|
Leela
|
dan za znoret
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2.del 6.10.2010 19:48:42
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: Leela dan za znoret a dej Jutri je baje en hud mlaj. Če te kej tolaži.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2.del 6.10.2010 19:51:21
|
|
|
|
Leela
|
mene bi zdajle potolažla ena bajna sladoleda. nadomestek je pa kamilični čaj, nimam nič pametnega doma zoprni deci, en bolj kot tadrug
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2.del 6.10.2010 20:47:37
|
|
|
|
majana79
|
leela, sej bo bulš evo ti, navali, se vsaj poznalo ne bo nikjer
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2.del 6.10.2010 20:51:40
|
|
|
|
ledenka
|
mene pa še tale sladoled ne gane... sem zgleda res bolana bo že, sam če bom uspela kaj spat. M. je bil danes priden, samo jaz sem vsake 10 min kašljala... koalči, hvala, pol bo naslednji teden Just! javi koordinate - št. TR in znesek, da ti kar po kliku nakažem. a kdaj ni kake lune?
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2.del 6.10.2010 21:11:58
|
|
|
|
majana79
|
ledenka, a maš kej za pomirit kašelj? lejkica mi je zadnjič neki na s omenila... hm sinecod?
|
|
|
Filmi za odrasle.
пеперутка16
Rad gledaš "filme za odrasle"?