|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 2.del
6.10.2010 8:37:31   
PapuaNG
jutro,

spali ubistvu super. Samo dve budnici user posted image Se takoj bolje počutim. Pa včeraj je zaspal spet sam, tako kot v starih časih. Upam, da to ni samo muha enodnevnica...danes pa cel dan na šihtu. Bom pomoje še mal potegnila, da plus ure nabijem, pa itak gre tašča po malega...

(odgovor članu eelyy)
Neposredna povezava do sporočila: 2451
6.10.2010 8:54:34   
ivanamdb

a ste vidle, da bomo mel redukcije, če bodo v elektro sektorju štrajkal? user posted image

huh????user posted image
redukcije?!?!?!? OMG! tega se ni blo tam od 82 mislim....a sh@t sm tolk stara!user posted image

user posted image za majano in vse ki ste v rudniku.user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2452
6.10.2010 9:25:05   
Dudica1
Dan!
Spravljam se delat jabolčno pito pa ne vem če bo narjena user posted image ...bi mogla še po jajca it

(odgovor članu ivanamdb)
Neposredna povezava do sporočila: 2453
6.10.2010 9:34:07   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: koala.cek

ledenka, še tebi vzamem kej iz justa ? ti bo potem itak mož pustil v službiuser posted image
prosim user posted image  kremo mat. dušica in kremo tea tree.

M. je v vrtcu, jaz pa mam točno uro in 20, da mal poležim, pol pa k dr...

hvala za pikepoke!

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu koala.cek)
Neposredna povezava do sporočila: 2454
6.10.2010 10:07:22   
maja1488
Jutro!

Spet en dan v K. Z spet bruha na polno in driska. Pa je blo 2 dni vredu. Včeri šoping zeloooooo uspešen. Se vidi, da nisem nič imela.

Za kaj lahko rabim tee tree kremo? In za kaj olje? Olje imam, pa ne vem če rabim še kremo.

Poleg vsega, so se danes pojavli majstri za ograjo montirat in vrtajo in nabijajo že celo jutro. Bogica je sicer vseeno zaspala, sam ne vem kako dolgo bo vztrajala v tem šundru. Hiša totaln kaos. Še danes in jutri mam moža doma, tko da morem izkoristit, da mal na kup poberemo stvari.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2455
6.10.2010 11:43:23   
Dudica1
maja user posted image user posted image ...kako pa to da je blo že konec in se je ponovilo?

Pr nas pa že diši po štrudlju mmm

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 2456
6.10.2010 11:52:48   
tubby
helllo

dolg me ni blo a?user posted image
ša sej sm na fb, zmer če me kera pogreša? NOOOOuser posted image

kaj se dogaja?

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Zarjo  pa Ledenko pa še koga? nisem brala za nazaj k me cajt priganja

Se kaj obeta? kaka večerja pijačka?  Če me hočte zraven pol se ne bom branla kakega sms-a ali sporočila na fb tako bom najbolj osveščena user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2457
6.10.2010 12:36:13   
Leela
majana, hvala ker si se spomnila. Sem že enega kupila, bom tega prišparala za čez ene 2 leti ko bo manj verjetnosti da se mu kaj zgodi.

elektro sektor- tam so kot bubreki v loju. Dela tam bivša sodelavka, se počuti kot na počitnicah. Kot je bilo v firmah 20 let nazaj. Folk noče iti v penzijo... tako, da meni se nič ne smilijo.

maja, ledenka... user posted image user posted image user posted image . Boga Z. user posted image

ivana tudi vaju je bilo fino vidit, seveda. Je D. taka dobrovoljka, luštna punčka.

F. je imel ponoči spet žur, zdaj v postelji nekaj ropota.
Po spanju (če ga bo kaj) greva pa ven. Kakšno glupo, depresivno vreme.

elly lepo pospravljaj user posted image

(odgovor članu tubby)
Neposredna povezava do sporočila: 2458
6.10.2010 14:00:16   
ledenka
imam infekt spodnjih dihal, torej počivanje, pitjem izkašljevanje. pa upam, da bo do pon. bolje.

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 2459
6.10.2010 14:16:14   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

imam infekt spodnjih dihal, torej počivanje, pitjem izkašljevanje. pa upam, da bo do pon. bolje.

PIKEPOKE!!!

Naj bo čim prej bolje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jst sem spet čist penasta na našo vzgjiteljico user posted image Veste kaj mi je danes prijavila, ko sem oddala otroka? Je sicer res spal, ker mi je v avtu zaspal in mi ga je bilo škoda na silo budit (sam od sebe se ni zbudil) in je komentirala, ko mi ga je vzela iz naročja: "Veste, sej vi ko ste doma, bi lahko kakšen dan ga tudi kar tako doma imeli?!"

Mislim, dva dni je tam, pa je že v napoto???? user posted image user posted image user posted image   Bom danes se z mojim pogovorila o možnosti premestitve, ker me tole zmeri bolj moti vse skupaj... Da o tem, da nimava nobenega dialoga z njo, sploh ne govorim user posted image user posted image

A sem še vedno jaz občutljiva? Ker res ne bi rada delala štale, ampak halo?? user posted image

(odgovor članu ledenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2460
6.10.2010 14:24:02   
majana79
ledenka user posted image user posted image user posted image user posted image počivaj!

živa, a se ona heca al kaj? user posted image sploh si pa ti na bolniški zaradi rizične in moraš počivat, tako da naj dajo mir... meni bi po moje hitro kej ušlo ven... a pa je to prav vzgojiteljica ali samo pomočnica? je pa po moje na take komentarje najboljše takoj reagirat in 'razčistit', kot pa kasneje... za premestitve bo pa najbrž sedaj malce težje?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2461
6.10.2010 14:28:02   
Anonimen
Joj Majana a mi verjameš, da sem danes zjutraj ko je to izjavla kar preslišala oz. sploh dojela nisem... Zdej mi pa že cel dan to v glavi odzvanja... Mislim, jst res nevem...

Je pa to ta glavna vzgojiteljica. Pomočnica je SUPER user posted image

Grem po tamalga, pa pridem nazaj user posted image

(odgovor članu majana79)
  Neposredna povezava do sporočila: 2462
6.10.2010 14:42:04   
maja1488
O tubby, dej pridi nas še kej pogledat!

Ledenka, ti pošiljam naše user posted image user posted image . Upam, da niso prenašalke bruhice user posted image .

Dudi, nimam pojma kako to. P pravi, da včasih viroze potekajo v dveh fazah zaradi slabega imunskega sistema. Da se lahko tudi tista viroza, ki naj nebi bla za prebolet 2x (ala rota, mononukleoza, adeno...) ponovi v zelo kratkem času še 1x. Bomo vidli kako bo. Načeloma naj bi blo v dveh dneh OK. Zdej pa sam upam, da še M ne faše še 1x.

Živa, pogovori se s tole vzgojiteljico. Ipak boš mogla celo leto najmanj z njo sodelovat.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2463
6.10.2010 14:42:47   
PapuaNG
Živa, ti ji pa na take reci, da če boš zarad tega kaj manj plačala (pa ne samo tistih par evrov za hrano), da ga imaš lahko kak dan tut doma kdaj user posted image

Kaj njih briga, a si doma al nisi. Plačaš za njihovo storitev v vsakem primeru, če je tam ali če ni. Naj opravlja svoje delo.

Jst pa počasi pacam tole sodbo, mi gre reeeesss počasssi...upam, da bo sčasoma kaj bolje, ko dobim prakso user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2464
6.10.2010 14:44:21   
koala.cek
Živa, takoj se z njo pogovori. Nima nobene pravice in dolžnosti komentirat kdaj in kako bo tvoj otrok doma.

just naročen. ga dobite naslednji teden, od srede dalje. user posted image

majana tebi hvala za next. si carica. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2465
6.10.2010 15:11:22   
Anonimen
Evo me nazaj iz vrtca. Otrok popolnoma preoblečen, bodi zavit v papir, ker je bil skoz in skoz pokakan user posted image
Neki bled mi zgleda, ampak vročine nima user posted image

Zdele je bla sam una ta kul vzgojiteljica, tko da nisem nič zatežila user posted image

(odgovor članu koala.cek)
  Neposredna povezava do sporočila: 2466
6.10.2010 15:16:45   
maja1488
IZVIRNO SPOROČILO: živa25

Evo me nazaj iz vrtca. Otrok popolnoma preoblečen, bodi zavit v papir, ker je bil skoz in skoz pokakan user posted image
Neki bled mi zgleda, ampak vročine nima user posted image

Zdele je bla sam una ta kul vzgojiteljica, tko da nisem nič zatežila user posted image

Naši dve tut nista imeli/nimata vročine. Sam driska in bruhica. Upam, da hitro mine, če je tole fasal user posted image user posted image  Baje povsod neki razsaja.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2467
6.10.2010 17:19:43   
PapuaNG
No, jst bom šla pa tut počaaasi domov, imam dosti za danes. Kaj šele, če bi bla vsak dan tkole dolg v službi, si sploh ne predstavljam.

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 2468
6.10.2010 17:31:50   
Leela
IZVIRNO SPOROČILO: živa25
A sem še vedno jaz občutljiva? Ker res ne bi rada delala štale, ampak halo?? user posted image

nima pravice tega rečt. Probaj se zmenit za drugo skupino, če gre. Če ne boš pa morala 1 leto stisnit zobe. Je imela kolegica isto situacijo. Ji je rekla zakaj ni 1,5 letnik doma če je ona na porodniški. Je ravno rodila. Potem je imela celo leto težave z njo, ker ni vzg. marala tamalga. Zmeraj je bil on kriv itd.... na enih govorilnih ji je rekla, da je njen dveletnik prepotenten, mislim kakšna beseda...

ledenka čuvaj se, da se ne razvije v pljučnico. Prijateljica je zbolela za bakterijsko pljučnico, ker ji je zgleda toliko imunski sistem padel. Justovka je zelo hvalila materino dušico za te težave, še bolj kot kremo - kopel.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2469
6.10.2010 19:39:59   
Leela
dan za znoret

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 2470
6.10.2010 19:48:42   
maja1488
IZVIRNO SPOROČILO: Leela

dan za znoret

a dej user posted image

Jutri je baje en hud mlaj. Če te kej tolaži.

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 2471
6.10.2010 19:51:21   
Leela
mene bi zdajle potolažla ena bajna sladoleda.user posted image

nadomestek je pa kamilični čaj, nimam nič pametnega doma user posted image

zoprni deci, en bolj kot tadrug user posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 2472
6.10.2010 20:47:37   
majana79
leela, sej bo bulš user posted image user posted image

evo ti, navali, se vsaj poznalo ne bo nikjer user posted image

user posted image

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 2473
6.10.2010 20:51:40   
ledenka
mene pa še tale sladoled ne gane... sem zgleda res bolana user posted image  

bo že, sam če bom uspela kaj spat. M. je bil danes priden, samo jaz sem vsake 10 min kašljala...

koalči, hvala, pol bo naslednji teden Just! javi koordinate - št. TR in znesek, da ti kar po kliku nakažem.

a kdaj ni kake lune? user posted image  

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2474
6.10.2010 21:11:58   
majana79
ledenka, a maš kej za pomirit kašelj? lejkica mi je zadnjič neki na s omenila... hm sinecod?

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Če boš mojemu otroku kdaj rekel: »Ne povej...
V našem domu so presenečenja dovoljena... skrivnosti niso.
Novo šolsko leto: Kako otroku olajšati prehod
Začetek šolskega leta je lahko za otroke stresen, a z nekaj pripravami, razumevanja in pozitivne motivacije lahko starši...

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?