|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 2.del
5.10.2010 18:13:35   
Dudica1
dopoldne s kolegico okrog popoldne s večjim na eno lutkovno predstavo,Maja sva dala pazit in je blo suuuper...v četrtek je še ena predstava bova tud šla...

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 2426
5.10.2010 18:58:45   
šivilja
Majana - sem ti poslala svoje glasbene želje. Upam, da je to vse kar potrebujejo letos za oblečt. Drugače bom bankrotirala user posted image
K. bo mogoče rabil bundo - ima jakno s flisem, upam, da bo dovolj toplo

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2427
5.10.2010 19:43:34   
Tanja_
Uf, pri nas je tudi NE največji vic. In sem tud tok utrujena po službi, da ji včasih kar dovolim kaj počet, kar ji z nekaj več energije ne bi. Ampak, ko pa rečem ne, pa vztrajam, ne popustim, pa če imam še tok malo energije, ker sicer bo pa kaos. Sem si pa kar oddahnila, da ni samo naša taka-sem že mislila, da imamo samo mi takega gavnarja.

Sicer pa sem utrujena kot pes. Danes pakiram za do petka, ker greva jutri k mojim, v četrtek in petek pa v bolnico-za popiz....

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 2428
5.10.2010 19:52:13   
Tanja_
majana kaj jaz prav razumem, da je pri Nextu vedno 5€ poštnine?In če imaš kaj za vrnit, kako potem denar dobiš?

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 2429
5.10.2010 19:56:44   
majana79
šivilja, sem ti poslala že sms, če si mogoče tukej, dej pošlji še enkrat, nisem dobila zs

Tanja, pošlješ nazaj - na svoje stroške - lahko zamenjaš ali ti vrnejo denar na kartico, in ja poštnine je 5 eur

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 2430
5.10.2010 19:57:33   
Leela
Ne- ista zgodba tudi pri nas. Tudi L. sem prijela za roko in resno rekla ne, pa preusmeritev pozornosti...to najbolj pali in je za živce najmilejše. Traja pa nekaj časa, da se kaj prime. Zdaj se samo smeji ne-ju. Pri dveh letih sem pa L. samo resno rekla adijo in se je revež zmeraj tolk zasekiral, da je nehal početi kar pač ne bi smel. Maaamiii mi je rekla adijo ueeee.
Drugače pa razlaganje zakaj ne pa blabla je brez veze, ker jih nič ne zanima kaj nakladaš.

F. nič ne spi. Ponoči je 3 ure žural. Najbrž ga moti zamašen nos user posted image .

dudi kaj si ti pri just nabavla?

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 2431
5.10.2010 20:00:41   
Dudica1
leela jaz sm kremo ognjičevo,olje 31 in olje tea tree.Drugo sem pa zaenkrat mela še

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 2432
5.10.2010 20:24:40   
FLASK_A
helou babe žabeuser posted image

a justate? jaz sem že obnovila zalogo... tko, počasi dopolnjujem če ne lahko bankrotirašuser posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2433
5.10.2010 20:52:23   
majana79
o flaskonca user posted image ja, justamo, se je sezona začela user posted image

koalka, a maš ti mail ime.priimek@gmail.com? imam v glavi da sem ti že pisala oz vsaj nameravala pa ne najdem nikjer user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2434
5.10.2010 21:13:16   
lake
No kako zdej, z večerjo ni nič?

Tud jst sm ta teden nabavla justa. In sicer tee tree kapljice in kremo materine dušice.

Tanja: Kdo gre v bolnico?

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2435
5.10.2010 21:18:52   
ledenka
čer user posted image

pa sem še zakuhala... tko da jutri grem po vsej verjetnosti k dohtarju user posted image  M pa v vrtec, ker z njim si ne morem odpočit, sam neki se derem. moj bo ****kal, pa ko ga j. da o šihtu ne govorim, sredi tahude gužve smo... grrrr.

bo že. rabim kavčanje.

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 2436
5.10.2010 21:31:40   
FLASK_A
Ledenka user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2437
5.10.2010 21:31:52   
lake
Ledenka user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2438
5.10.2010 21:45:49   
majana79
ledenka, drži se! user posted image user posted image user posted image user posted image če boš kaj rabila pa sporoči

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 2439
5.10.2010 21:46:23   
betty.ford
čerko.

tud mene danes boli glava za tri pikice!
ko je moj prišel domov, sem šla ležat, enkrat zvečer sta še mulčka prišla. bi še spala, če se ne bi spomnila, da sem dala cunje prat. zdaj moram pa obešat.
pa še kuhinja je alla Hirošima.

NE pri nas kar upošteva, a so dnevi, ko se naredi francoza. ampak tudi francosko takrat ne pali.
bolj trmasti so bratski rivali... takrat pa noben od njiju ne popusti! moram zagrozit, da bom skrila stvar, za katero bijeta boj.
koala.cek, se mi je zdelo da sem jaz napisala tisti postuser posted image  HB pri nas sama prenova stanovanja teče bolj počasi in ni takšne škode...
čakam na lepše, toplejše dneve, ker bi rada prebelila stanovanje. upam, da tale vlaga za kakšne teden da prostor sončku!

kaj je takšen nizek pritisk ali kaj?
dišim po timijanuuser posted image

user posted image  za bolančke!

več se pa ne grem, ker mi je mali skril miško, drsniku se pa dogaja...
lahko noč in prijetno spanje vam želim!

nikolet, sem vesela, da je z učkom že bolje!user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2440
5.10.2010 21:50:54   
Tanja_
O lejki lejk kako si?H gre, na kontrolno pH metrijo, ker je zdej na zadnjem pregledu celo paniko naredu, kok je mela hud refluks; takrat pa kokr nič ni blouser posted image

(odgovor članu betty.ford)
Neposredna povezava do sporočila: 2441
5.10.2010 21:59:05   
lake
Pa glih v četrtek pa petek sm frej.

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 2442
5.10.2010 22:02:01   
Tanja_

IZVIRNO SPOROČILO: lake

Pa glih v četrtek pa petek sm frej.

Ah k....user posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 2443
5.10.2010 23:05:54   
majana79
leela, v LJ lekarnah majo vicks čelni termometer 20% znižan za 8 jabučkov, če rabiš, povej (pride 32,76)

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 2444
5.10.2010 23:31:22   
ivanamdb
vecerko punce! oh sh@t ze je tolk pozno.
drugac, kurjava zacela v pon. user posted image (kalorifer pa mam se mal vzgan dokler ne zacnejo turbo!)
uvajanje...gre...se jutr tko, sam eno urco, potem je teta rekla da zacnemo mal vec....I hope so!
tko da sm mal out of order, ker je bestijica na spidu, spi samo eno urco, tam okrog 12ih, potem pa celo popoldan nc....danes sve ble up & down PO na sprehod, je hotela v vozicek, ampak sm rekla eeee ne bos, in sm na koncu zmagala, je bila tolk zmatrana da je bila kopel in vecerja fertik v 5 min, in je ob 8ih ze bla v postli!user posted image user posted image zaenkrat bravo jaz!

drugac - beseda "ne"...hahahahaha....moja govori esperanto, in vidi se da to v njenem slovarju ne obstaja.....tako da sm zacela malo po roki, sam tko skoraj pobozat, in to ce ji trikrat recem ne potem ve da gre v kazno (v postlo) od 3 do 5 min, odvisno kaj je naredila....in moram rec da funkcionira....ne prvic, ampak ene dva-tri krat ponovis in to stvar vec ne dela. (druge pa seveda)

ah ....kaj je ono blo o kreganju zadnjic....zdaj sm na gossip tv slisala da se tud obama in frau kregajo naveliko...eto...

drugac ledenka user posted image user posted image a ves kaj....ne se brigat o sihtu....tam bo tudi naslednji teden, ne bo se premaknil.

leela - bilo te je lepo videt danes!! upam naslednjic brez bestijice!

drugac - mal sm out of order....gre mi na zivce vse, ker je stanovanje kot stala, ful stvari za zlikat, delam kot nora, in komaj cakam da bo v vrtcu mal vec cajta, tako da se mal spocijem in zrihtam stanovanje....

zdaj grem klicat mojega, za gud najt.
in frajle tud vam gud najt!!!

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2445
6.10.2010 7:22:56   
koala.cek
ledenka, še tebi vzamem kej iz justa ? ti bo potem itak mož pustil v službiuser posted image

(odgovor članu ivanamdb)
Neposredna povezava do sporočila: 2446
6.10.2010 7:26:19   
koala.cek
sicer pa dobro jutro.

in že sreda je danes. in vikend bo lep. moram fajn razmislit v katerih koncih bomo švicali. želim si svež zrak, sonce, čutiti zunanje vibracije, skratka da odpremo vse te zadušljive celice, ki nas pojijo z dežjem. user posted image

(odgovor članu koala.cek)
Neposredna povezava do sporočila: 2447
6.10.2010 7:56:15   
majana79
Jutrček!

Spet v rudniku user posted image

a ste vidle, da bomo mel redukcije, če bodo v elektro sektorju štrajkal? user posted image

(odgovor članu koala.cek)
Neposredna povezava do sporočila: 2448
6.10.2010 8:08:54   
nikolet
jutro

ledenka:user posted image user posted image user posted image user posted image pozdravi se...

no moj uček je danes že bolje... sam me še ful boli če dam tanpon dol... se mi kar zamegli pred učkomuser posted image upam da ne bom kaj manj videla nangauser posted image

danes je še en deževen dan, jutri pridejo spet drvauser posted image upam da to pot tasta ne bo kdo peljal na urgenco... k se mi zmeša...

drugače mam pa mir v hiši k so otroc v vrtcuuser posted image user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2449
6.10.2010 8:22:25   
eelyy
jutro

sem vstala že ob 5h,T. oblekla in naštimala za v vrtec..se spravla pobrisat sobico njegovo in kopalnico spucat.....ker nam danes okna menjajo tko da nebo vsega naenkrat preveč.
že tolčejo pri sosedu,upam da nebo res preveč svinjsko...mi je že zdej slabo,ko pomislimuser posted image .

Kar se pa tiče besebe ne sem bila prepričana da je samo moj otrok takšen(se včasih ubadam in trudim pa nezaleže,sploh pa ko mam pestro jutro z L. potem kar odneham in mu pustim)....ampak točno ve in ko kej hoče kar vnaprej govori ne ne in se smeji.....sej bo kmalu obdobje minilo pa bo bolje...

A adaptirano mleko beba se nabavi samo v lekarni in mullerju a v dm neprodajajo?Mi je zmanjkalo pa neuspem ta teden do Lj. mullerja,sem pa zadnič vidla da je v lekarni za polovico cene dražje kot v mullerju.

Vas počasi zapuščam grem L. preoblečti nahraniti potem pa šibava k mami,ko se seveda oknarji prikažejo.
papa

(odgovor članu nikolet)
Neposredna povezava do sporočila: 2450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prvi šolski dan: 10 idej za proslavitev
Prvi šolski dan je nekaj posebnega in kot tak naj otroku (in staršem) ostane v najlepšem spominu. Poiskali smo nekaj ide...
5 tipov mam – katera si ti?
Vsaka mama se vedno sprašuje, ali je dobra mama, ter znova in znova premleva svoje metode in slog starševstva. Se morda ...

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?