ivanamdb
|
vecerko punce! oh sh@t ze je tolk pozno. drugac, kurjava zacela v pon. (kalorifer pa mam se mal vzgan dokler ne zacnejo turbo!) uvajanje...gre...se jutr tko, sam eno urco, potem je teta rekla da zacnemo mal vec....I hope so! tko da sm mal out of order, ker je bestijica na spidu, spi samo eno urco, tam okrog 12ih, potem pa celo popoldan nc....danes sve ble up & down PO na sprehod, je hotela v vozicek, ampak sm rekla eeee ne bos, in sm na koncu zmagala, je bila tolk zmatrana da je bila kopel in vecerja fertik v 5 min, in je ob 8ih ze bla v postli! zaenkrat bravo jaz! drugac - beseda "ne"...hahahahaha....moja govori esperanto, in vidi se da to v njenem slovarju ne obstaja.....tako da sm zacela malo po roki, sam tko skoraj pobozat, in to ce ji trikrat recem ne potem ve da gre v kazno (v postlo) od 3 do 5 min, odvisno kaj je naredila....in moram rec da funkcionira....ne prvic, ampak ene dva-tri krat ponovis in to stvar vec ne dela. (druge pa seveda) ah ....kaj je ono blo o kreganju zadnjic....zdaj sm na gossip tv slisala da se tud obama in frau kregajo naveliko...eto... drugac ledenka a ves kaj....ne se brigat o sihtu....tam bo tudi naslednji teden, ne bo se premaknil. leela - bilo te je lepo videt danes!! upam naslednjic brez bestijice! drugac - mal sm out of order....gre mi na zivce vse, ker je stanovanje kot stala, ful stvari za zlikat, delam kot nora, in komaj cakam da bo v vrtcu mal vec cajta, tako da se mal spocijem in zrihtam stanovanje.... zdaj grem klicat mojega, za gud najt. in frajle tud vam gud najt!!!
|