Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2.del 6.10.2010 21:15:47
|
|
|
|
ledenka
|
ga ne smem pomirit, ker moram vso sluz spravit ven... če ne, mi bo šlo res naprej v pljučnico eh, sej bo. popijem čaj, pa grem spat... mojga seveda še ni bi katera šla na vodno aerobiko? RR jo organizira v Tivoliju mene mika!
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2.del 6.10.2010 21:20:28
|
|
|
|
majana79
|
aja, potem pa za izkašljevanje rabiš - prospan je mojemu pomagal, mu je ful raztopilo no sam tako, v lekarni po moje še najboljše vejo kaj bi ti olajšalo G. bi rekla še inhalacije
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2.del 6.10.2010 21:27:44
|
|
|
|
ivanamdb
|
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah vecer! zmatrana...ampak jutr bo boljse...D gre v vrtec od 8 do 11 yupiiiii mislim, ima popoldan tolk energije...celo PO sve prehodile in ko je prisla doma je se bila duracel! uspelo mi je dat jo spat ob 8ih!!!!! uh leela! jaz mam kit kat sladoled doma.... pust dece doma...prid men! uh to kaj si povedala o vrtcu....men je oddelek v katerem je D fajn, ampak ima ena teta v drugem oddelku ki mi se zdi taksna kot si povedala...ena mami ki ima majhnega dojencka mora vsak dan tam okrog 10 iskat svojega fantka, ker da krici, da se tepe, ipd. iz D oddelka se nc ne slisi, iz tega oddelka samo to teto ki non-stop krici na otroke..... pa maja in ledenka zdaj grem pojest pasteto (yum yum) mal pospravt in zu schlafen. leela - ce hoces jutr na sprehod ali kaj, ali ce rabis kaj poklic! (mislim da bom jutr zjutraj prevajala, ker bo mir!!!!)
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2.del 6.10.2010 21:30:10
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 G. bi rekla še inhalacije itak jih mam, ko se M tušira, je kopalnica čist zaparjena
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2.del 6.10.2010 21:35:54
|
|
|
|
Leela
|
hvala za sladoled...ivana, če bi prej napisala bi ga prišla iskat jutri me ni doma cel dan, lahko se pa v petek slišimo ok? grem nočko
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2.del 6.10.2010 21:36:31
|
|
|
|
ivanamdb
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka ga ne smem pomirit, ker moram vso sluz spravit ven... če ne, mi bo šlo res naprej v pljučnico eh, sej bo. popijem čaj, pa grem spat... mojga seveda še ni bi katera šla na vodno aerobiko? RR jo organizira v Tivoliju mene mika! poskusi bisolvon sirup, je mucolitic/expectorant .... men je najbolj vsec... a vodna aerobika s ali brez mulckov? zjutraj, zvecer?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2.del 6.10.2010 21:37:09
|
|
|
|
majana79
|
ledenka, v savno bo treba kdaj nočko leela
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2.del 6.10.2010 21:38:24
|
|
|
|
ivanamdb
|
IZVIRNO SPOROČILO: Leela hvala za sladoled...ivana, če bi prej napisala bi ga prišla iskat jutri me ni doma cel dan, lahko se pa v petek slišimo ok? grem nočko ok super! petek je se boljs! nocko grem tud jst.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2.del 6.10.2010 21:39:49
|
|
|
|
ledenka
|
moram nehat guglat Lower respiratory tract infections place a considerable strain on the health budget
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2.del 6.10.2010 21:53:20
|
|
|
|
majana79
|
ledenka, pejt ležat za aerobiko pa ne vem, mi je pozna ura
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2.del 7.10.2010 8:03:58
|
|
|
|
nikolet
|
jutro
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2.del 7.10.2010 8:07:47
|
|
|
|
Dudica1
|
dobro jutro spimo celo noč od 20h pa do mal čez 7h zjutraj ,zdej sta že v vrtcu. drug teden pa dobim nov telefon wiiii
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2.del 7.10.2010 8:27:33
|
|
|
|
koala.cek
|
dobro jutro, naš zmajček je baje včeraj v vrtcu ful kakal. in danes mi pravi V, da je izgledal kužen kakec in da je bolj jokav. Mi katera to razjasni kako to izgleda ? sicer je bil cel popoldan dobre volje, kakal je samo zvečer in to lepo. je pa res, da je imel vneto rito. danes sem jim v vrtec nesla praško pasto in hladilno mazilo. pa naj ga mažejo. skratka, kaj naj si mislim ? kar ena panika. ledenka - tale telovadba je fajn. ampak meni se zvečer niti pod razno ne da vozit v ljubljano. lena sem ko ****s. pocajtaj se !!!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2.del 7.10.2010 8:28:47
|
|
|
|
koala.cek
|
kolegica prodaja buzza. z vso opremo. katero zanima ?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2.del 7.10.2010 8:29:50
|
|
|
|
ivanamdb
|
juuuuutrceeeeekkkk!!!! D ze v vrtcu en kup cunj ze v pralnem, stanovanje se lufta, mami je na miru spila kavo in pojedla krof! zdaj pa na miru prevajat do 11 aaaah that's life! (a mislim kako se spremenijo stvari ki te usrecijo....) lep dan vsem!!!! in pikepoke bolanckom!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2.del 7.10.2010 8:37:54
|
|
|
|
petrazg
|
Jutro.... Še jaz malo... Smo bolani, A. kuha po 39, polno aftic po ustih... full je bogi. Danes je že 4. dan, ko nič ne je (milsim, da je pojedel v 4 dneh dve steklenićki čokolina), pije pa tudi komaj... se kregamo. Cel dan leži in pa seveda teži, ker ga vse boli. Ponoći revček spi pred meni, ker se mu kar nekaj blede, očija sva izselila v dnevno. Luka se zaenkart še odločno drži, je poln energije in nič ne kaže, da se je nalezel. V glavnem bo... nekrat... Danes je še možek doma, potem gre pa v Ameriko in bom sama.... Vsem bolančkom in čimprej se pozdravite... Koalka a Just še lahko naročim?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2.del 7.10.2010 8:47:27
|
|
|
|
PapuaNG
|
jutro, spali spet bolj slabo. Mah, bo že. Enkrat do 18.? Sem pa skor znorela zjutraj, ko sem mu plenico gor dajala. On bi bil kar nag. Se ne pusti previt, pa ne pa ne pa ne. Včasih je lepo na miru, včasih pa prav živce zgubim. Luna? Ja, gotovo že kaj vpliva. Sem se danes s kolesom dvakrat skor zložila Mam še drseče balerinke in me je po enih stopnicah skor odneslo. Moram bolj pazit. Bolančkom pa pošiljam eno vrečo zdravja. Naj se hitro pocajtajo.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2.del 7.10.2010 8:48:38
|
|
|
|
betty.ford
|
ojej, petra ledenka, (ampak glede na to, da misliš že na vodno aerobiko, si verjetno že bolje ) priporočam še žajblov čaj - meni pomaga. in če nisi noseča, ni ovir. koalčka, kužen kakec bi znal biti zelene barve in da se vleče živa, upam, da uredite odnose z vzgojiteljico. Leela,... bo danes bolje! včeraj sem si zvečer privoščila panache je tako pasal, da sem še pol ure preverjala ali je ostala še kakšna kapljica (majana, a se že likoholik? glede na to, da sem ga popila v le svoji družbi ) in vprašanje: kdaj so zimske počitnice? januarja ali februarja?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2.del 7.10.2010 8:49:55
|
|
|
|
betty.ford
|
pa dobro jutro vam želim, ki naj se vam razvije v dober dan!! Papua, ti pa malo pazi nase!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2.del 7.10.2010 9:04:39
|
|
|
|
Dudica1
|
kužen kakec prvič slišim PIKEPOKE za vse bolančke!!!!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2.del 7.10.2010 9:05:09
|
|
|
|
koala.cek
|
petrazg - just lahko seveda še naročiš. sej mora itak robo naročit. samo čimprej mi sporoči, da jo pokličem. ledenka - naš je imel baje rumen kakec. to je pa vse kar vem.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2.del 7.10.2010 9:06:31
|
|
|
|
Dudica1
|
Jaz pa kupujem avtosedež za T. najbrž kar maxi cosi rodi...in pa en navaden jahač za v avto od babi
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2.del 7.10.2010 9:07:21
|
|
|
|
koala.cek
|
dudica - jest tudi prvič slišim. sej če bi mali včeraj popoldan še na ful kakal in bil jokajoč, potem ga ziher danes ne bi peljala v vrtec. tako pa je bil super razpoložen. in tudi spal je celo noč. sumim pa mleko iz mlekomata. se mi zdi, da je takole po njem, že dvakrat dobil ful vneto rito. mogoče je preveč močan zanj. včeraj sem mu potem dala kar umetno mleko. pa razni sokci v vrtcu so mi tudi sumljivi. sem jim naročila, da naj mu dajo zapit samo vodo.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2.del 7.10.2010 9:27:45
|
|
|
|
ledenka
|
jutro matr pa dedci sva se z mojim zjutraj skregala, ker noče, da gre M v vrtec. in ker nisem mela več energije za kreg, ga mam kar doma tolk o mojem počivanju za bolančke! jaz sem bolje, sem samo ene 3x kašljala ponoči - napredek! bom zdaj vzela prospan (ga mam doma), da me spuca... pa čajček grem skuhat.
|
Filmi za odrasle.
пеперутка16
Rad gledaš "filme za odrasle"?