gigi1
|
Helou babuške in Kruce Ja sem se vrnila v soboto in začela brat...pa me je post od Loremi tako potrl, da sem kar ugasnila comp Loremi draga močno te objemam in upam, da zadeva ni tako grozna, kot sedaj izgleda. Kot sama praviš je treba biti optimističen. Čudeži se dogajajo in verjamem, da se bo vsaj eden zgodil tudi vama. Aquič ti si imela ET 3. ali 4. dan? Jaz mislim, da je 10. dan po ET še prezgodaj za obupati. Tudi, če je ET 5. dan jaz ponavadi priporočam, da se počaka s testom vsaj do 12. dne po ET. Držim pestke močno, močno Miša moja kako špikanje? Upam, da se dobro počutiš. Kako je bilo v MB na pregledu? Je ratalo brez M, ali si morala še to zadevo dati čez Zarček odštevaš dneve . Sem ti kar malo fouš . Barca je meni najljubše mesto Dejzič, Špelka, Podganca kako ste pupe moje drage? Lepo vas je videti tukaj Lana08 mali K je pa veliki šarmer . Upam, da se tole (ne)spanje kmalu uredi. Hermy lepotička na kvadrat Tamalu kako ste? Lana70 pa vi? Krucek tale fotka je pa res nekaj boljšega Naskič so prišle otoplitve? Fidi si zrihtala? Upam, da si se naspala. Vitachi kar tako naprej. Tassi . Verjetno je bilo kar težko prekiniti tale flirt. Upam, da boš kmalu res tista stara. Dokler temeljito ne premisliš pa raje počakaj s postopkom. Miklca upam, da si bolje. Mausi sta uživala? Upam, da je tudi modrica izginila. Pazi nase Srečica držim pesti in upam, da se ti nikoli ne bo treba naučiti te terminologije. Sonya kaj novega pri vas? Alpog kako si mi ti? Upam, da se kaj odpira glede službice. Barbara B ste imeli trgatev? Kakšna bo letina? Neodkrita kako si mi ti? Nekam švoh se oglašaš zadnje čase. Pa pogrešam še Gretko, BarbiG, kajšico.... ufff bom res mogla taplave začet talat Mi2 sva bila na Hrvaškem. Vreme super. Vse lepo in krasno...ampak moj je tako smrčal, da sem še bolj zmatrana kot pred dopustom . Saj skoz smrči, ampak tole je bilo res neznosno. Me je zadnjo noč prav prijelo, da bi mu kakšno močno okol ušes primazala. Vam povem, da se mi je že malo trgalo. Doma se ob takih seansah preselim v drugo sobo...tam pa... Verjetno si bom mogla omislit ločene sobe na dopustu Lupčke vsem