|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
16.10.2010 13:36:39   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2476
   [Brisano sporočilo]
16.10.2010 14:13:41   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2477
   RE: Julijske čveke 2008 - 8. del - Jesenska ...
16.10.2010 14:16:30   
Majuska

IZVIRNO SPOROČILO: Akšurh

Dajmo dajmo..ne se razburjat.. če bi bile bolj diplomatske in ne poizkušale takoj razkriti celotni širši javnosti kdo sem, bi bilo veliko lažje.. jaz želim z vami deliti da sem nosečka in ker se pač ne znate zadržat pri postih pride pač do tega.. zakaj potem spremenjen nick, če vse potem direktno pišete o tem kdo se skriva za njim..do sedaj me je samo ena kontaktirala na zs, pa bi vsaki od vas TAKOJ povedala kdo sem če bi le za trenutek pomislile, zakaj drug nick...

V prvem postu sem vam vsem napisala da čakam na potrditveni pregled pri G in da do takrat želim da pač stvar ostane med nami..

Trenutno verjamem da so samo tri punce ki mi privoščijo to in se ne razburjajo o tem kdo sem, kje sem, zakaj sem ampak resnično privoščijo...vse ostale pač nimate niti tolk interesa da bi zasebno kontaktirale..zakaj potem sploh odgovarjat na moje poste.. enostavno jih spreglejte

malo se nadihaj in sprosti ... nobena ti nič noče, privoščimo ti vse najlepše user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2478
   [Brisano sporočilo]
16.10.2010 14:18:26   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2479
16.10.2010 14:18:47   
Majuska

IZVIRNO SPOROČILO: zimska

Zapravla en mali kupček cvenkcov in nakupila uhuhu cunk!user posted image

oooo, bravo zimska user posted image user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 2480
   [Brisano sporočilo]
16.10.2010 14:20:25   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2481
   [Brisano sporočilo]
16.10.2010 14:21:08   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 2482
   [Brisano sporočilo]
16.10.2010 14:27:01   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2483
   [Brisano sporočilo]
16.10.2010 14:31:24   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2484
   [Brisano sporočilo]
16.10.2010 14:42:10   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2485
16.10.2010 15:15:55   
Majuska

IZVIRNO SPOROČILO: zimska

Lana še zdej slišim, da ni zaspal...user posted image

naš sploh ni spal ... ene pol ure je bil v posteljo, guncal afne ... ravnokar je vstal user posted image user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 2486
16.10.2010 16:14:16   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Majuska

malo se nadihaj in sprosti ... nobena ti nič noče, privoščimo ti vse najlepše user posted image

predvsem imajo pa ljudje radi da jim nekdo govori kaj naj delajo..

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 2487
16.10.2010 16:15:36   
Anonimen
priporočam da se pozabi da je kdorkoli sploh obstajal in vse, ker sem naredila eno največjih napak, kar bi jih lahko.

to je to od Akšurh

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2488
16.10.2010 16:50:15   
Inigo

priporočam da se pozabi da je kdorkoli sploh obstajal in vse, ker sem naredila eno največjih napak, kar bi jih lahko.

to je to od Akšurh

miškaaaaaaaaaaaaaa! daj no... pustmo to! kdaj pa pričakujemo novega člana?- cca user posted image bo tut julijski, a ne? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2489
16.10.2010 17:06:36   
metuljcek321
Hey, pupe ... mala in ati sta pri babi & dediju na delovnem obisku, jaz pa bizi - šla v šoping - mala ima nove čevlje & škorenjce - Deichmann ... pa smo pripravljeni za nekaj časa:
user posted image

user posted image

zimska, thanks za info o gležnarjih, zaenkrat sem na stand-by-u, ker sem šla danes nabavljat. Pa ulala, ODLIČNO za tak šoping - d best, ej, kar mal so se mi sline pocedile, moram priznat.

Za Anjo bi tud jaz rada kakšne trenerkice kupila - bolj tople - ideas? Sem bla danes v BC, pa nisem nič dobila - imam še bone za porabit, pa se nikakor ne morem spomnit, kaj bi ji nabavila. Super krasne bunde imajo za punce (res so mi ble všeč), ampak jih ima dost, tko da bz ... do igrač mi ni, ker jih ima čist zadost, tko da bom še mal razmisnla, kaj naj. Imate kakšno idejo mogoče?

Sem glih danes mojo in njeno omaro uštimala & dala noter topla jesensko-zimska oblačila, zdaj smo pa ready for snowuser posted image  Dio mio, sem tolk enih puloverčkov/jopic/bund/hlač najdla, da sem čist paf - mam za 10 let za oblečt, ma, da res.

Razmišljam, da bi se s prispevkom prijavila na mednarodno konferenco - rabim en nov izziv ... čas imam do 30. 10. - me mika (rabim pa tud brco v rit - user posted image  user posted image )

nova nosečka - čestitam iz srca, I truly wish I had the same newsuser posted image  ... naj bo nosečnost prijetna in mirna.
inigo, to sta pa res hitr uredilauser posted image  Predvidevam, da je bil tud tvoj ZA razvezo, sicer bi se reči ful zapletle in podaljšale. Sta se tud o delitvi premoženja zmenila? A preživnino mu bojo kar preko trajnika trgal al kako sta domenjena? 250 zveni ok, ker vem, da se je kolegica matrala za 150 evrov, da je osivela ko miška - grozne stvari, res grozne in depresivne. Kako sta se pa zmenila za Brina? Maš ti skrbništvo, on pa ga videva? Se je strinjal? user posted image  user posted image  Pogumna si, le z dvignjeno glavo dalje, naj vama bo z Brinom lepo! Vidim, da si polna energije in zagona, tko se dela, te občudujem.

bolančki - ste kaj bolje? Mislim na vas.

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2490
16.10.2010 17:16:01   
Inigo
inigo, to sta pa res hitr uredila  Predvidevam, da je bil tud tvoj ZA razvezo, sicer bi se reči ful zapletle in podaljšale. Sta se tud o delitvi premoženja zmenila? A preživnino mu bojo kar preko trajnika trgal al kako sta domenjena? 250 zveni ok, ker vem, da se je kolegica matrala za 150 evrov, da je osivela ko miška - grozne stvari, res grozne in depresivne. Kako sta se pa zmenila za Brina? Maš ti skrbništvo, on pa ga videva? Se je strinjal?    Pogumna si, le z dvignjeno glavo dalje, naj vama bo z Brinom lepo! Vidim, da si polna energije in zagona, tko se dela, te občudujem.

ja je bil. ampak ni bil pa za preživnino. zato sm mogla nižjo vsoto napisat na vlogo, da jo je sploh podpisal... da sm jo nesal na sodišče. in potiho upala, da se bo sodnica postavila za mene in malega. in je ratalo! plačevat pa mora do 5. v mesecu. metuljčica, hvala za podporo! user posted image user posted image

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 2491
16.10.2010 18:15:11   
Majuska

IZVIRNO SPOROČILO: Majuska

predvsem imajo pa ljudje radi da jim nekdo govori kaj naj delajo..

izbira je itak tvoja user posted image

08.08.2008

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2492
16.10.2010 18:17:55   
Majuska

IZVIRNO SPOROČILO: Inigo

inigo, to sta pa res hitr uredila  Predvidevam, da je bil tud tvoj ZA razvezo, sicer bi se reči ful zapletle in podaljšale. Sta se tud o delitvi premoženja zmenila? A preživnino mu bojo kar preko trajnika trgal al kako sta domenjena? 250 zveni ok, ker vem, da se je kolegica matrala za 150 evrov, da je osivela ko miška - grozne stvari, res grozne in depresivne. Kako sta se pa zmenila za Brina? Maš ti skrbništvo, on pa ga videva? Se je strinjal?    Pogumna si, le z dvignjeno glavo dalje, naj vama bo z Brinom lepo! Vidim, da si polna energije in zagona, tko se dela, te občudujem.

ja je bil. ampak ni bil pa za preživnino. zato sm mogla nižjo vsoto napisat na vlogo, da jo je sploh podpisal... da sm jo nesal na sodišče. in potiho upala, da se bo sodnica postavila za mene in malega. in je ratalo! plačevat pa mora do 5. v mesecu. metuljčica, hvala za podporo! user posted image user posted image

meni so te stvari popolnoma neznanka, me pa veseli, da si uredila in da dobita z Brinom, kar vama pripada user posted image

08.08.2008

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 2493
16.10.2010 18:42:59   
3jeMi
vsem bolančkom veliko user posted image user posted image user posted image  in user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za žuriranje in šopinge... jaz si pa sploh v nobeno štacuno ne upam stopit, ker se mi zdi, da mi že ob gledanju stvari denar iz denarnice leti user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

Sicer sem že zdavnaj rekla, da se ne grem takih igric...

... jaz jih pa že od nekdaj začnem igrat šele takrat, ko vse skupaj postane "uradno" - pride v javnost pod uradnim imenom, v našem primeru nickom... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

p.s. sem pa po vsem prebranem mislila napisat en stavek z uporabo mnogo grdih besed, pa sem šla raje en krog po stanovanju, zložila nekaj legokock skupaj, se ugriznila v jezik... in na koncu napisala samo to kar sem napisala, ipak je za mano lep dan in ni šans, da si ga zagnojim s tako kozlarijo user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil 3jeMi -- 16.10.2010 18:44:23 >

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2494
   [Brisano sporočilo]
16.10.2010 19:05:30   
Brisani uporabnik

(odgovor članu 3jeMi)
  Neposredna povezava do sporočila: 2495
   [Brisano sporočilo]
16.10.2010 19:06:19   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2496
16.10.2010 19:51:26   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: flower

metuljček mogoče kombinezon. To bom jaz nabavla za bone. 

ja, dobra ideja

sem jih gledala, ampak moram najprej:
a) preveriti, če ji je mogoče prav še lanski

b) če je odgovor na točko a) NE, se odločit, al bo imela kombinezon ali raje bundo + hlače --> saj ne vem, kaj bi blo bolj praktično

kaj bodo imeli ostali julijčki za zimska rajanja?

wiiiiii, pečem kokice, že pokajo v ponvi na kaminu ... pol pa muvi najt ... upam,d a bo kaj pametnega na tv

lep večer vsem

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 2497
   [Brisano sporočilo]
16.10.2010 19:58:02   
Brisani uporabnik

(odgovor članu metuljcek321)
  Neposredna povezava do sporočila: 2498
   [Brisano sporočilo]
16.10.2010 20:00:54   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2499
   [Brisano sporočilo]
16.10.2010 20:33:04   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?